+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
UA
Ваш кошик
Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Обладнання для шкільних їдалень
Акції та розпродаж

Статті про меблі і обладнання для ресторанів

Необхідні меблі з нержавійки для кухні столової
Обираючи професійні меблі з нержавіючої сталі для столової, важливо довыритися надійному виробнику.
Як обрати теплове обладнання для їдальні та інших підприємств громадського харчування
Придбати якісне теплове обладнання для підприємств громадського харчування в Харкові  — це найкраща інвестиція в свій бізнес.
Котли для їдальні - конструкція, класифікація, призначення
Для оснащення гарячого цеху на великому підприємстві громадського харчування котли для стануть оптимальним варіантом теплового обладнення
Столи холодильні з нержавіючої сталі для ресторану
Столи холодильні з нержавіючої сталі для ресторану - якісне обладнання за доступними цінами
Що таке розстійна шафа та чим керуватися при його виборі
Розстійна шафа для тіста – це обов'язкове обладнання, без якого неможливо випікти смачний якісний хліб, булочки, пиріжки.
Холодильне обладнання з нержавіючої сталі для громадського харчування
Для будь-якої професійної кухні, будь то маленьке тематичне кафе чи велика столова, холодильне обладнання з нержавіючої сталі повинно бути підібрано правильно.
Шафи холодильні для столових - види, особливості, ключові критерії підбору
Промислові холодильні шкафи - техніка, що нагадує за зовнішнім виглядом побутові холодильники, але призначена для торгових підприємств, магазинів і закладів громадського харчування
Переваги пароконвектоматів Unox - інновації на службі вашого ресторану
Компанії Unox вдалося досягти ефективної та комфортної роботи своїх конвекційних печей та пароконвектоматів
Промислові електричні плити - як вибрати?
Для кожного ресторану, кафе, столової та будь-якого іншого підприємства харчування, незалежно від напрямку та специфіки його діяльності, промислова електроплита є головним, ключьовим, абсолютно незамінним обладнанням.
Необхідне обладнання для кафе і барів - нюанси вибору
Вибрати обладнання для кухні кафе, бару чи ресторану - завдання гранично важливе і відповідальне, від якого залежить успіх підприємства в цілому
Види теплового обладнання для ресторану
Теплове обладнання для підприємств громадського харчування завжди займає перші позиції в списку необхідного оснащення.
Виготовлення меблів для громадського харчування на замовлення
Мінімум площи, максимум потужності та комфорту — як спромогтись такого результату, обираючи меблі з нержавіючої сталі для кухні?
М’ясорубка промислова для їдальні - професійна техніка
Промислові м'ясорубки, на відміну від побутових, що є скромніше за габаритами та потужності, мають змогу подрібнювати великі об'єми продукції за лічені хвилини.
Професійні посудомийні машини - які переваги для бізнесу
Професійні посудомийні машини — які переваги для бизнесу принесе правильний вибір обладнання.
Пароконвектомат промисловий для громадського харчування
Пароконвекційні печі, як тільки-но з'явившись на професійній кухні, відразу ж підкорили серця поварів.
Промислові електричні картоплечистки: особливості обладнання
Одні з найзатребуваніших машин на професійній кухні — це промислові електричні картоплечистки.
Електрична перекидні сковорода: обладнання для громадського харчування
Якщо мова йде про великі підприємства громадського харчування, то для таких цілей використовують електричні перекидні сковороди
Промислова овочерізка - надійний помічник на кухні
Для використовування професійної овочерізки на кухні харчування не треба мати особливі навички, а значить, справиться з нею навіть повар-новачок.
Промислова жарочна шафа- «паличка-виручалочка» на кухні громадського харчування
Промислова жарочна шафа (ШЖЕ) - один з найбільш затребуваних видів теплового обладнання, без якого не обходиться жодна професійна кухня
Меблі та обладнання з нержавіючої сталі DSTO для харчоблоку в дитячому садку
Ефективність кухні  – чи то фешенебельний ресторан, чи харчоблок дитячого саду, залежить від двох факторів: хороший шеф-повар і професійне обладнання.

Усі права захищені dsto.com.ua 2013-2020.

Створення інтернет магазину - Kebeta.Agency