+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
Ваш кошик
Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
ТОП-4 види обов'язкової меблів для кухні з нержавійки
Кухня - це душа будь-якого ресторану, кафе або центру громадського харчування. Це те місце, де твориться сакральне кулінарне чаклунство, де створюються дивовижні смакоту.
Меблі з нержавіючої сталі від виробника: величезний асортимент виробів
Ще до недавніх пір переважна більшість людей сприймало меблі з нержавійки як нудне і безлике обладнання для шкільної їдальні, кухні дитячого садка або будь-якого іншого закладу громадського харчування. Однак сучасні виробники повністю зламали подібні стереотипи.
Промислові електричні плити: особливості та види
Сучасні промислові електричні плити також були значно вдосконалені, тому, як і раніше, є основним обладнанням в закладах громадського харчування. Пропонуються вони в великому асортименті, а власники ресторанного бізнесу можуть легко підібрати оснащення для своїх потреб.
Сушарка для посуду з нержавіючої сталі
Ефективність функціонування будь-якого закладу громадського харчування в першу чергу залежить від того, наскільки правильно організовано робоче простір. Адже на професійній кухні необхідно розмістити велику кількість різноманітного обладнання, посуду та іншого інвентарю.
Лінія роздачі (самообслуговування): дозвольте своїм клієнтам вибирати
Перед тим як купити, люди хочуть доторкнутися, відчути аромат або смак, протестувати. Аналогічна ситуація і з їжею - ми любимо НЕ шведський стіл, а саму лінію роздачі (самообслуговування). Причини цього аналогічні - люди хочуть відчути аромат, консистенцію їжі і, звичайно ж, вибрати для себе більш ласий шматочок.
Барні станції з нержавіючої сталі
Найкраще має бути у вашому барі! Напої, музика, декор, співробітники і ... барні станції з нержавіючої сталі. Останні - як раз данина сучасній технологічній моді. Барні станції з нержавіючої сталі ідеально підходять для створення смачних коктейлів. Від Piña Colada до класичного Martini - з робочою станцією ви будете самим жвавим закладом в місті!
Професійне обладнання для барів та кафе
Жоден бізнесмен, який планує відкрити ресторанний бізнес, жоден власник кафе або бару не має права недооцінювати значення вибору обладнання для успіху своєї справи.
Професійні мийні ванни з нержавійки
Організація функціонування закладу громадського харчування - це робота, що вимагає професійного підходу. Щоб забезпечити високу якість обслуговування великої кількості клієнтів, все виробничі ділянки повинні працювати як одне ціле.
Професійні витяжні зонти з нержавіючої сталі
Навіть на звичайній домашній кухні відсутність витяжки створює досить відчутні незручності, оскільки запах при готуванні їжі поширюється по всіх приміщеннях, а гар і кіптява осідають не тільки на меблях, але в середині шафок і ящиків.
Професійні столи з нержавіючої сталі для кухні
У будь-якому закладі, де відбувається робота з продуктами харчування, має бути присутня якісна техніка і меблі. Особливо, якщо мова йде про робочих поверхнях.
Обладнаємо кухню ресторану: газова або електрична плита?
Починаючи розмову на тему плит, давайте задамо простий логічний ряд. Що таке кухня? Це приміщення для приготування їжі. Безумовно, для того, щоб її приготувати, необхідні місця для первинної та подальшої обробки продуктів (очищення, миття, нарізка і т.д.), але за допомогою чого відбувається процес безпосереднього її приготування? За допомогою плити. Так, з абсолютною впевненістю ми можемо стверджувати, що основним пристроєм на кухні є плита.
Необхідне обладнання для ресторану – розумна інвестиція в бізнес
Всі, хто коли-небудь відвідував ресторан, погодяться з думкою, що страви, приготовані там мають особливий смак, не такий, як у домашньої їжі. І секрет не тільки в рецептурі. Для приготування використовується спеціальне обладнання.
Професійне обладнання для ресторанів у Харкові та Києві
Імідж закладу громадського харчування створюється руками професіоналів, які знають, що величезне значення для залучення більшого числа клієнтів мають смакові якості страв, їх оформлення, подача, правильне зберігання продуктів і дотримання технології приготування.
 
Меблі з нержавійки: міцність, якої потребує ваш бізнес
Довговічна, незвичайна і, на думку багатьох дизайнерів, естетична - саме це можна сказати про меблі з нержавійки, без якої сьогодні складно уявити реалізацію прогресивних бізнес-завдань.
Обладнання для їдалень - все, що необхідно
Їдальня, як особливий формат закладу харчування, в плані популярності цілком може конкурувати з фаст-фудом і багатьма іншими варіантами швидкого і ситного громадського харчування.
Види стелажів та їх призначення у торгівлі та ресторанному справі
Для ефективної організації простору в торговому приміщенні використовують стелажі. Це дуже зручні, функціональні і презентабельні конструкції, які оснащені полицями.
Види витяжних зонтів для професійної кухні
Для того щоб вентиляція, розташована над джерелами виділення тепла, працювала справно і з максимальною продуктивністю, потрібні витяжні парасолі. Ці пристрої вловлюють гаряче повітря і знаходяться в ньому домішки і виводять їх з приміщення.
Як розрахувати лінію роздачі в закладі громадського харчування?
Існують такі заклади громадського харчування, в яких потрібно за короткий інтервал часу обслужити багато відвідувачів. Це кафе з самообслуговуванням, столові при підприємствах і держустановах, фастфуди на фуд-корті.
Лінія роздачі для шведського столу: максимум зручності для клієнтів
Принцип організації шведського столу передбачає відсутність персоналу, який здійснює роздачу гарячих страв з мармітів. Відвідувачі розподіляють порції в тарілках самостійно.