Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінії роздачі та самообслуговування

Вибирайте меблі з нержавіючої сталі та обладнання
статті
clock_dsto.png 18.04.2023
Як сформувати ідеальну лінію роздачі?
Обладнання для роздачі їжі – важлива складова в будь-якому ресторані, кафе або їдальні.
clock_dsto.png 10.07.2022
Лінія роздачі для шкільної столової
Лінія роздачі являє собою набір однотипних на вигляд елементів з можливістю використання кожного з них в строго позначеному для нього якості
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Марміт перших страв з нержавійки на 2 конфорки з однією полицею
Артикул: 79002
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
В наявності
на складі в Харкові
26307 грн.
Марміт других страв з нержавійки на 3 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 79010
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
В наявності
на складі в Харкові
25250 грн.
Нейтральний елемент з нержавіючої сталі з одніює полицею 1500х700(1000)х850(1400)
Артикул: 79045
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
В наявності
на складі в Харкові
19125 грн.


Лінії роздачі з нержавіючої сталі — ефективне рішення для оперативного обслуговування


У каталозі DSTO ви зможете підібрати професійне обладнання для лінії роздачі їжі до ресторану, шкільної їдальні та іншого закладу громадського харчування. Металеві модулі з нержавіючої сталі прослужать довго, вдало впишуться в будь-який інтер'єр і тому стануть вигідною інвестицією у розвиток бізнесу. Купуючи таку продукцію у виробника ви отримаєте додаткові вигоди: демократичну вартість без накруток, опцію виготовлення на замовлення і великий вибір готових рішень, створених професіоналами для професіоналів.



Що таке лінії роздачі?


Лінія роздачі в їдальні — це набір спеціалізованих модулів, що виконують функції підігріву, охолодження страв, зберігання готової їжі та столових приладів. Вона призначена для безпосереднього обслуговування або самообслуговування клієнтів залежно від обраної концепції бізнесу. Необхідність у такому устаткуванні виникає, коли ви хочете прискорити потік відвідувачів або знизити чисельність персоналу, а, відповідно, і витрати на сервіс у кафе, їдальні та іншому закладі громадського харчування. Для цього ДСТО виробляє такі види модулів:

  • марміти перших страв, що мають 2, 3 чи 4 конфорки для збереження супів теплими;
  • марміти із встановленням від 2 до 5 гастроємностей для зберігання других страв та їх підігріву;
  • нейтральні елементи — столи з нержавіючої сталі з полицями та іншими конструкціями, що дозволяють зберігати випічку, хліб, встановлювати переносне обладнання (кавомашину, диспенсер, термоплитку тощо);
  • холодильні прилавки з охолодженням від 2 до 5 гастроємностей;
  • прилавки-вітрини з кубом, які забезпечують ефективне «об'ємне» охолодження салатів, закусок, напоїв;
  • стаціонарні чи пересувні прилавки для розміщення підносів, столових приладів;
  • касове місце з лівою або правою конфігурацією для прийому замовлення.

Модульні лінії призначені для встановлення в харчоблоках їдалень, у приміщеннях кафе, фаст-фудах, відділах кулінарії в супермаркетах, готельних ресторанах. Вони не лише спрощують обслуговування клієнтів, а й забезпечують дотримання гігієнічних норм у закладі харчової промисловості. Обладнання з нержавійки з полірованою поверхнею легко відмити від жиру та інших забруднень, що прискорює догляд протягом робочого дня та після його завершення.

До переваг лінії роздачі харчування для їдалень належать:

  • модульне компонування — ви замовляєте лише ті модулі, які підходять під концепцію та асортимент закладу, та збираєте з них власну лінію роздачі;
  • опція роздільного використання модулів, наприклад, окремий прилавок-вітрина для зберігання холодних закусок або десертів у барі;
  • можливість модернізації — ви завжди зможете докупити нейтральні елементи, прилавки або інші модулі в лінію роздачі;
  • різні варіанти розміщення залежно від конфігурації приміщення: лінійне, кутове, пристінне, острівне та ін.;
  • ергономічна конструкція модулів, завдяки якій легко організувати демонстрацію та роздачу страв на різних об'єктах харчової промисловості;
  • естетичний вигляд, що дозволяє вписати лінію роздачі в будь-який інтер'єр.

Кожен модуль DSTO спроектований з урахуванням безпеки клієнтів, тому має борти із закругленими краями, об які складніше поранитися. У поєднанні із швидким обслуговуванням, видачею їжі комфортної температури та можливістю вибору страв таке обладнання забезпечить високий рівень комфорту відвідувачів та, відповідно, підвищить прибутковість вашого бізнесу.



Які бувають лінії роздачі?


Залежно від концепції вашого бізнесу лінії роздачі для кафе та інших закладів громадського харчування можуть комплектуватися під наступні завдання:

  • видача страв співробітниками їдальні або іншого закладу, які обслуговують клієнтів, що пересуваються з тацями вздовж лінії;
  • самообслуговування, наприклад, на фуршетах або при організації шведського столу в ресторанах готелів;
  • комбіноване завдання, при якому лінія містить модулі для обслуговування та самообслуговування.

У більшості випадків лінія встановлюється таким чином, щоб персонал перебував з одного боку прилавків, а відвідувачі рухалися з іншого боку. При цьому всі регулюючі та допоміжні пристрої (пакетні перемикачі, регулятори, стенди для підігріву тарілок та ін.) знаходяться з боку співробітників. Таке компонування гарантує комфорт персоналу та безпеку клієнтів. При самообслуговуванні для економії місця та прискорення процесу роздачі їжі також можуть використовуватися прилавки з двостороннім доступом відвідувачів. Комбінована система поєднує переваги «шведського столу» та традиційного кафетерію, знижуючи чисельність персоналу та прискорюючи обслуговування відвідувачів. При цьому в приміщенні може розміщуватися одразу кілька ліній або передбачаються окремо встановлені модулі, столи та стелажі, наприклад, для чистих підносів або збирання брудного посуду.

Ціна обладнання залежить від кількості та комплектації модулів, які ви зможете обрати залежно від вашої моделі бізнесу. Наприклад, у закладах з великими потоками клієнтів часто встановлюється кілька паралельних касових місць, що прискорює процес обслуговування під час годин пік. Підбираючи модулі під свої завдання та асортимент, ви знижуєте вартість всього комплекту та оптимізуєте інвестиції.

На те, скільки коштують вбудовані лінії роздачі, впливає і вибір матеріалу. Ми виготовляємо обладнання з наступних видів нержавіючої сталі:

  • повністю зі сталі AISI 201 — економічний варіант з корозійностійкої безнікелевої нержавіючої сталі, що забезпечує довговічність обладнання при невисоких фінансових витратах;
  • повністю зі сталі AISI 304 —- елітне обладнання з високолегованої харчової хромонікелевої нержавіючої сталі, що витримує високі термічні навантаження та дію агресивних речовин;
  • з каркасом з нержавіючої сталі AISI 403 та робочими поверхнями зі сталі AISI 201 (дешевше) або AISI 304 (дорожче).

Різноманітність матеріалів та конструкцій модулів для лінії роздачі дозволить вам замовити техніку під свій бюджет, асортимент страв, кількість відвідувачів та інші особливості бізнесу.



Що варто врахувати при виборі?


Основним фактором вибору лінії роздачі є комплектація модулів. Традиційно першими встановлюються прилавки для зберігання підносів та столових приладів, за ними розміщуються вітрини-холодильники для салатів та холодних закусок, марміти перших та других страв. Потім йдуть вітрини з випічкою, десертами та охолодженими напоями, а наприкінці — одне або декілька касових місць.

У нашому каталозі представлений великий вибір готового обладнання, при виборі якого краще враховувати такі моменти:

  • кількість відвідувачів у закладі (для добового потоку від 500 до 600 клієнтів знадобиться лінія від 12 до 14 метрів, у якій половина довжини виділена під нейтральне обладнання);
  • кількість касових місць залежить від пікового потоку: при готівковому розрахунку одна каса здатна обслужити близько 100 осіб на годину, при безготівковому розрахунку швидкість обслуговування збільшується і кількість касових місць скорочується;
  • тип закладу: наприклад, у школі перерви тривають від 15 до 30 хвилин, що потребує оптимізації лінії для обслуговування великого потоку школярів у дуже короткий час;
  • конфігурація приміщення — у деяких випадках дешевше та зручніше встановити дві паралельні лінії та окремо блок касових місць (також слід враховувати, що для розміщення черги у години пік відстань від входу до першого модуля з тацями повинна становити близько 6 метрів);
  • вид, розміри, місткість та кількість гастроємностей для зберігання харчів в мармітах, на що вказує маркування «GN» — ми проектуємо вироби під найбільш місткі марміти GN 1/1 розміром 530х325 мм;
  • підбір гастроємностей залежно від потоку клієнтів: в пікові години використовуються глибокі марміти GN 1/1, а в години з меншим потоком відвідувачів — компактніші ємності, що дозволяє знизити перевитрату продуктів харчування та обвітрювання їжі.

Якщо вам потрібна консультація щодо підбору обладнання для лінії роздачі для їдалень, ми допоможемо знайти відповідний варіант у нашому каталозі або спроектуємо лінію з нуля під ваші вимоги та особливості ведення бізнесу.



Де краще купити лінію роздачі для їдальні, кафе чи ресторану?


Лінія роздачі самообслуговування обійдеться дешевше, якщо замовити її у безпосереднього виробника. Наша компанія здійснює проектування та виробництво такого обладнання з 2012 року, що дозволило накопичити великий досвід створення зручної і функціональної техніки для ресторанного бізнесу.

До переваг покупки лінії роздачі в DSTO відносяться:

  • вигідна вартість обладнання без націнок та переплат;
  • широкий асортимент прилавків, вітрин та мармітів під різну пропускну спроможність закладу;
  • лінії роздачі у кількох цінових категоріях під різні бюджети;
  • великий вибір готових модулів на складі, а також можливість додатково купити столи, мийки, стелажі, теплову, холодильну техніку для кухні та торгового залу;
  • індивідуальне виготовлення модулів від 15 днів;
  • вирішення нестандартних завдань щодо підбору лінії роздачі в інтер'єр вашого закладу із створенням дизайн-проекту.

Для покупки лінії роздачі просто оберіть необхідні модулі в нашому каталозі, додайте їх в кошик і оформіть замовлення, а ми забезпечимо оперативну доставку техніки в Харкові, Києві, Дніпрі та по всій Україні. Якщо вам потрібна допомога у підборі обладнання, зателефонуйте нам, і менеджери DSTO кваліфіковано проконсультують з будь-якого питання.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.