Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Ціна 67900 грн. Загальна довжина лінії 3.9 м. У комплект входить марміт перших страв на 2 конфорки, марміт других страв на 3GN1/1, нейтральний елемент 1.5 м. Направляючи, підсвітка, полиця-надбудова на 1 рівень. Виконано з харчової нержавіючої сталі. Санітарно-гігієнічні виснови. Гарантія 1 рік.
У каталозі DSTO ви зможете підібрати професійне обладнання для лінії роздачі їжі до ресторану, шкільної їдальні та іншого закладу громадського харчування. Металеві модулі з нержавіючої сталі прослужать довго, вдало впишуться в будь-який інтер'єр і тому стануть вигідною інвестицією у розвиток бізнесу. Купуючи таку продукцію у виробника ви отримаєте додаткові вигоди: демократичну вартість без накруток, опцію виготовлення на замовлення і великий вибір готових рішень, створених професіоналами для професіоналів.
Лінія роздачі в їдальні — це набір спеціалізованих модулів, що виконують функції підігріву, охолодження страв, зберігання готової їжі та столових приладів. Вона призначена для безпосереднього обслуговування або самообслуговування клієнтів залежно від обраної концепції бізнесу. Необхідність у такому устаткуванні виникає, коли ви хочете прискорити потік відвідувачів або знизити чисельність персоналу, а, відповідно, і витрати на сервіс у кафе, їдальні та іншому закладі громадського харчування. Для цього ДСТО виробляє такі види модулів:
Модульні лінії призначені для встановлення в харчоблоках їдалень, у приміщеннях кафе, фаст-фудах, відділах кулінарії в супермаркетах, готельних ресторанах. Вони не лише спрощують обслуговування клієнтів, а й забезпечують дотримання гігієнічних норм у закладі харчової промисловості. Обладнання з нержавійки з полірованою поверхнею легко відмити від жиру та інших забруднень, що прискорює догляд протягом робочого дня та після його завершення.
До переваг лінії роздачі харчування для їдалень належать:
Кожен модуль DSTO спроектований з урахуванням безпеки клієнтів, тому має борти із закругленими краями, об які складніше поранитися. У поєднанні із швидким обслуговуванням, видачею їжі комфортної температури та можливістю вибору страв таке обладнання забезпечить високий рівень комфорту відвідувачів та, відповідно, підвищить прибутковість вашого бізнесу.
Залежно від концепції вашого бізнесу лінії роздачі для кафе та інших закладів громадського харчування можуть комплектуватися під наступні завдання:
У більшості випадків лінія встановлюється таким чином, щоб персонал перебував з одного боку прилавків, а відвідувачі рухалися з іншого боку. При цьому всі регулюючі та допоміжні пристрої (пакетні перемикачі, регулятори, стенди для підігріву тарілок та ін.) знаходяться з боку співробітників. Таке компонування гарантує комфорт персоналу та безпеку клієнтів. При самообслуговуванні для економії місця та прискорення процесу роздачі їжі також можуть використовуватися прилавки з двостороннім доступом відвідувачів. Комбінована система поєднує переваги «шведського столу» та традиційного кафетерію, знижуючи чисельність персоналу та прискорюючи обслуговування відвідувачів. При цьому в приміщенні може розміщуватися одразу кілька ліній або передбачаються окремо встановлені модулі, столи та стелажі, наприклад, для чистих підносів або збирання брудного посуду.
Ціна обладнання залежить від кількості та комплектації модулів, які ви зможете обрати залежно від вашої моделі бізнесу. Наприклад, у закладах з великими потоками клієнтів часто встановлюється кілька паралельних касових місць, що прискорює процес обслуговування під час годин пік. Підбираючи модулі під свої завдання та асортимент, ви знижуєте вартість всього комплекту та оптимізуєте інвестиції.
На те, скільки коштують вбудовані лінії роздачі, впливає і вибір матеріалу. Ми виготовляємо обладнання з наступних видів нержавіючої сталі:
Різноманітність матеріалів та конструкцій модулів для лінії роздачі дозволить вам замовити техніку під свій бюджет, асортимент страв, кількість відвідувачів та інші особливості бізнесу.
Основним фактором вибору лінії роздачі є комплектація модулів. Традиційно першими встановлюються прилавки для зберігання підносів та столових приладів, за ними розміщуються вітрини-холодильники для салатів та холодних закусок, марміти перших та других страв. Потім йдуть вітрини з випічкою, десертами та охолодженими напоями, а наприкінці — одне або декілька касових місць.
У нашому каталозі представлений великий вибір готового обладнання, при виборі якого краще враховувати такі моменти:
Якщо вам потрібна консультація щодо підбору обладнання для лінії роздачі для їдалень, ми допоможемо знайти відповідний варіант у нашому каталозі або спроектуємо лінію з нуля під ваші вимоги та особливості ведення бізнесу.
Лінія роздачі самообслуговування обійдеться дешевше, якщо замовити її у безпосереднього виробника. Наша компанія здійснює проектування та виробництво такого обладнання з 2012 року, що дозволило накопичити великий досвід створення зручної і функціональної техніки для ресторанного бізнесу.
До переваг покупки лінії роздачі в DSTO відносяться:
Для покупки лінії роздачі просто оберіть необхідні модулі в нашому каталозі, додайте їх в кошик і оформіть замовлення, а ми забезпечимо оперативну доставку техніки в Харкові, Києві, Дніпрі та по всій Україні. Якщо вам потрібна допомога у підборі обладнання, зателефонуйте нам, і менеджери DSTO
кваліфіковано проконсультують з будь-якого питання.
Лінія роздачі їжі — це комплекс спеціальних модулів для подачі готових страв у закладах громадського харчування, таких як їдальні, ресторани чи кафе. Лінія дозволяє швидко обслуговувати клієнтів, зберігаючи їжу теплою або охолодженою та дотримуючись гігієнічних норм.
Обладнання для лінії роздачі з нержавіючої сталі є довговічним і зносостійким. Модулі легко очищуються від забруднень, що спрощує догляд за ними в процесі роботи. Крім того, вони мають сучасний вигляд, що підходить для будь-якого інтер'єру.
Так, DSTO пропонує опцію виготовлення модулів для лінії роздачі їжі на замовлення. Це дозволяє створити систему, яка повністю відповідає концепції та вимогам вашого бізнесу.
Лінія роздачі може включати марміти для перших і других страв, холодильні прилавки, нейтральні елементи для випічки та стелажі для таць і столових наборів. Також є можливість додати касові місця або прилавки для самообслуговування.
Лінії роздачі їжі підходять для ресторанів, шкільних їдалень, кафе, фаст-фудів та готелів. Вони можуть бути частиною як традиційного обслуговування, так і систем самообслуговування.
Так, модульна конструкція лінії роздачі дозволяє додавати нові елементи, як-от нейтральні столи чи холодильні прилавки, залежно від зростання потреб закладу.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888