Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Холодильні прилавки для лінії роздач

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 2 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 79023
Довжина:
1000 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
43497 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 2 GN1/1 з двома полицями
Артикул: 79027
Довжина:
1000 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
46085 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 3 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 79024
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
47098 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 4 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 73025
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
49615 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 3 GN1/1 з двома полицями
Артикул: 79028
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
50116 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 5 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 79026
Довжина:
1800 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
51997 грн.
1
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 2 GN1/1 з двома полицями
Артикул: 79027
Довжина:
1000 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
46085 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 3 GN1/1 з двома полицями
Артикул: 79028
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
50116 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки на 4 GN1/1 з двома полицями
Артикул: 79029
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
3 тижні
53065 грн.
статті
clock_dsto.png 10.07.2022
Лінія роздачі для шкільної столової
Лінія роздачі являє собою набір однотипних на вигляд елементів з можливістю використання кожного з них в строго позначеному для нього якості
clock_dsto.png 28.01.2021
Необхідне обладнання для кафе і барів - нюанси вибору
Вибрати обладнання для кухні кафе, бару чи ресторану - завдання гранично важливе і відповідальне, від якого залежить успіх підприємства в цілому


Універсальний холодильний прилавок з нержавіючої сталі


Багато продуктів харчування потребують особливого температурного режиму для їх зберігання, тому у закладах громадського харчування, а також магазинах міст Одеса, Дніпропетровськ (Дніпро) та інших часто використовується такий пристрій, як холодильний прилавок. Всередині прилавка, що охолоджується, температура штучно знижується для того, щоб запобігти псуванню готових страв, поміщених в нього. При цьому можна замовити холодильний прилавок для застосування як вітрину при демонстрації товарів, що пропонуються. До них входять закуски, салати, соуси, кондитерські вироби і навіть холодні напої. Для того щоб вміщати всі ці продукти, холодильний прилавок оснащується додатковим обладнанням, таким, як гастрономічні ємності, полиці, ящики і підставки. Як свідчать відгуки власників, завдяки цьому прилавок, що охолоджується, стає більш зручним для використання, а також збільшується кількість корисного простору.


Особливості експлуатації холодильного прилавка з нержавіючої сталі


Сьогодні це обладнання використовується багатьма підприємствами у Харкові, Києві та інших населених пунктах України у таких випадках:

  • як конструктивний елемент лінії роздач;
  • як вітрина, що коштує досить дешево, у магазинах та супермаркетах;
  • обладнання для обслуговування фуршетів та виїзних банкетів.

Холодильний прилавок є професійним обладнанням, яке інтенсивно використовується протягом усього робочого дня закладу.Тому прилавки, що охолоджуються, повинні характеризуватись не тільки надійністю, а й стійкістю з різного роду пошкодженням. З цієї причини кожен агрегат, який можна купити в інтернет-магазині “DSTO”, виготовлений з високоміцної нержавіючої харчової сталі. При цьому ціна прилавків варіюється в залежності від їх типу та розміру. Підсумкова вартість даних пристроїв завжди обчислюється виходячи з об'єктивних факторів.


Де використовуються холодильні прилавки із нержавіючої сталі?


Таке обладнання, як холодильний прилавок, може стати чудовим помічником як на кухні ресторану та іншого закладу громадського харчування, так і в продуктовій торгівлі. Він зберігає фрукти, овочі, м'ясні та рибні вироби, готові страви у свіжому та придатному для вживання вигляді, тим самим піклуватися про гарне самопочуття ваших клієнтів та відвідувачів. Купити холодильний прилавок слід власникам таких закладів:

  • продуктових магазинів;
  • супермаркетів;
  • торгових точок продажу харчових продуктів на ринках;
  • їдалень;
  • ресторанів;
  • кафе;
  • фастфудів.

Перевагою холодильних прилавків є той факт, щоб не лише зберігають свіжість продуктів, а й дозволяють продемонструвати товар з найкращого боку. Ефектна холодильна вітрина підкреслює апетитний вигляд розміщених у ній продуктів та страв, тим самим стимулює відвідувачів до покупки. Це відмінне капіталовкладення, яке швидко окупиться та почне приносити дохід.


Особливості вибору та експлуатації холодильного прилавка з нержавіючої сталі


Сучасні охолодні прилавки – це універсальне комплексне обладнання.Це місце зберігання запасу товарів, і вітрина, де демонструється виставлений продаж товар. При необхідності продукти з однієї камери переміщуються до іншої. Всі ємності, що охолоджуються, закриті дверцятами або засклені (з боку покупця). З боку продавця передбачені розсувні дверцята, що дозволяють викладати товар у холодильний прилавок або видавати його покупцю, а також робочий стіл із широкою поверхнею. Підсвітка вітрини з метою залучення споживчої аудиторії здійснюється за допомогою люмінесцентних ламп. Той холодильний прилавок, який розташований внизу, має відмінну теплоізоляцію і дверцята із замком, що щільно закриваються.

Збираючись купити такого виду обладнання, слід звернути увагу на такі критерії вибору:

  1. Призначення. Ви можете придбати холодильний прилавок виключно для зберігання, а також для демонстрації та продажу продуктів харчування та готових страв.
  2. Особливості місця експлуатації (вулиця, готове або споруджене приміщення).
  3. Температура, яку має підтримувати холодильний прилавок. Для свіжого м'яса та риби варто вибрати обладнання з нижчим температурним режимом, ніж для готових страв.
  4. Необхідний обсяг. Сьогодні виробники пропонують купити холодильні прилавки на 2, 3, 4 або 5 ємностей. Яку з моделей вибрати, вирішує споживач залежно від обсягу товару, що реалізується.
  5. Кількість полиць та додаткових елементів, а також їх розташування. Холодильна вітрина може бути одно- або двоярусною, мати П- або С-подібний тримач. Також у деяких моделях передбачені напрямні, на які відвідувачу пропонується поставити тацю і рухати його вздовж лінії роздачі до каси.
  6. Матеріал виготовлення. Слід вибирати обладнання, виготовлене із нержавіючої сталі. Цей матеріал гігієнічний, легкий у догляді та абсолютно безпечний для застосування з продуктами харчування.

Якщо ви шукаєте якісну холодильну вітрину, здатну охолоджувати продукти харчування протягом тривалого проміжку часу, інтернет-магазин DSTO надасть можливість його купити. У нашому каталозі представлений широкий вибір професійних агрегатів, що відрізняються високою якістю виготовлення, надійністю та довговічністю. Ціна холодильного прилавка залежить від його комплектації, обсягу та габаритів. Кожен зможе підібрати обладнання, що відповідає його вимогам.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.