Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
У всіх професійних підприємствах громадського харчування, які працюють за принципом самообслуговування, а також в бістро, фаст-фудах і деяких їдальнях обов'язково присутнє таке обладнання, як марміт для перших страв. Головне завдання цього оснащення – зберігати страву гарячою протягом усього періоду роздачі.
Жоден гість не захоче платити за вистиглі супи, а повторне розігрівання, як відомо, змінює смак страви в гіршу сторону, що абсолютно неприпустимо на професійній кухні закладу. Смак, зовнішній вигляд і оптимальна температура страв – основні чинники, що формують репутацію підприємства громадського харчування. Рішення купити марміт на 3 конфорки для формування лінії роздачі повністю вирішує проблему підтримки оптимальної температури й збереження смакових якостей продуктів.
Оснащення може встановлюватися як на лінії роздачі в залі, так і безпосередньо на самій кухні в ресторані або їдальні. Ознайомившись з основними характеристиками й особливостями даного виду кухонної техніки, ви зможете купити марміт для супів і компотів за вигідними цінами.
Основною особливістю марміта для супів на 3 конфорки, якщо порівнювати його з іншими складовими елементами ліній роздачі, є наявність спеціальної ніші з нагрівальними елементами. Завдяки цьому кухар може легко і швидко ставити на нього великі каструлі з супами або компотами, а персонал – швидко подавати їжу відвідувачам.
Страви для кожного виду посуду встановлюються на трьох конфорках марміту з високоякісної нержавіючої сталі, які підігрівають вміст. На корпусі пристрою розташовується панель управління, що дозволяє персоналу регулювати температурний режим обладнання, включати і вимикати його.
Сучасні електричні марміти для перших страв на 3 конфорки – стильне і естетично привабливе обладнання класичного дизайну. Вони комплектуються нішами для каструль і спеціальними напрямними для таць. Високоякісне професійне обладнання, купити яке за оптимальними для України цінами можна в каталозі компанії DSTO, забезпечує три головні характеристики перших страв збереження:
Продумана конструкція конфорок марміту на 3 конфорки не допускає можливості підгоряння продуктів, волога в них практично не випаровується (так званий сухий підігрів), хоча температура досягає 80 градусів Цельсія. Таким чином, прилавок з підігрівом для перших страв, купити який можна підібравши оптимальні габарити вироби, нагріває продукти до потрібної температури, але не викликає в них змін на хімічному рівні.
Власники закладів у сфері громадського харчування добре знають, як професійне обладнання виручає при великому напливі людей і як ефективно воно вирішує актуальні проблеми при запуску лінії роздачі в кафе або їдальні. Вибрати й купити професійне обладнання для кухні завжди важко, зазвичай через великий асортимент, але швидше за все через велику кількість факторів і технічних характеристик, які потрібно оцінити і врахувати. Перелічимо основні:
Компанія DSTO пропонує купити якісне обладнання для будь-яких потреб.
Переваги співпраці з компанією DSTO очевидні кожного клієнта, який планує купити марміт перших страв або будь-яке інше оснащення для кухні громадського харчування:
Менеджери компанії нададуть вам будь-які необхідні консультації щодо того обладнання, яке ви збираєтеся купити. Вас чекає приємне вигідна співпраця і вдалі покупки, які будуть сприяти розвитку бізнесу та отриманню прибутку.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888