Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Робота кухні будь-якого закладу громадського харчування багато в чому залежить від того, наскільки правильно організовано робоче місце кожного співробітника. Для цього використовуються різні види нейтрального обладнання. Виробничі столи з нержавіючої сталі можна використовувати практично для будь-яких цілей - від розбирання сировини до тимчасової розстановки посуду для сервірування готових страв. Вони випускаються з полками і без них, відрізняються різними характеристиками. В даному розділі каталогу представлені виробничі столи з нержавійки без полиць. Дана модель - невід'ємний предмет інтер'єру кухні ресторану, заклади фаст-фуду або готелі. Компактні столики різних розмірів виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі - цей матеріал не вбирає запахи і дуже легко миється. Використовувати виробничі столи для їдалень можна для роботи з м'ясом, рибою, фруктами чи овочами.
Переваги обробних столів без полиць з нержавійки для кафе і ресторану
Одне з головних вимог на будь-якому підприємстві громадського харчування - дотримання санітарно-гігієнічних норм. Від цього залежить якість блюд, що готуються, напівфабрикатів та іншої продукції, здоров'я і безпеку співробітників і споживачів. А це означає, що все обладнання, кухонні пристосування, меблі та інше оснащення повинно ретельно митися і дезінфікуватися відповідно до встановлених вимог.
Щоб зробити процес очищення поверхонь якісним, швидким і менш трудомістким, для виготовлення кухонного обладнання та меблів застосовуються спеціальні матеріали. Одні з них - нержавіюча сталь. Кухонні столи з нержавійки мають цілий ряд переваг:
Міцність: для виготовлення каркаса виробничих столів використовується нержавіюча сталь марки AISI 430 товщиною 1,0 мм. Вона відрізняється міцністю, високою стійкістю до механічних навантажень. На столах можна встановлювати габаритне обладнання, об'ємну заповнену тару, розкладати велику кількість продуктів без побоювання, що меблі буде зіпсована.
Без обробних столів з нержавіючої сталі не обходяться кухні сучасних ресторанів, кафе, їдалень, виробничі цехи і інші підприємства. Металеві поверхні набагато гігієнічніше, практичніше і довговічніше, ніж дерев'яні або пластикові.
Конструктивні особливості та переваги виробничих столів з нержавіючої сталі без полиць:
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888