+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
Ваш кошик

Шафи жарочні з нержавіючої сталі

Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Шафа жарочна 1-но секційна ШЖЭ-1-GN1/1
7560 грн.
Артикул: 80007
Довжина
960
Ширина
570
Висота
1270
Під замовлення
Шафа жарочна 2-во секційна ШЖЭ-2-GN1/1
12760 грн.
Артикул: 80008
Довжина
960
Ширина
570
Висота
1700
Під замовлення
Шафа жарочна 2-во секційна ШЖЭ-2-GN2/1
14732 грн.
Артикул: 800010
Довжина
1080
Ширина
680
Висота
1700
Під замовлення
Шафа жарочна 3-х секційна ШЖЭ-3-GN1/1
16770 грн.
Артикул: 80009
Довжина
960
Ширина
570
Висота
1830
Під замовлення
Шафа жарочна 3-х секційна ШЖЭ-3-GN2/1
18450 грн.
Артикул: 800011
Довжина
1080
Ширина
680
Висота
1830
Під замовлення

Шафи жарочні з нержавіючої сталі — готуємо з задоволенням

Швидко та без особливих зусиль приготувати велику кількість страв – сьогодні не проблема. Але для того, щоб була змога тушкувати і смажити рибні, м’ясні та овочеві страви, а також випікати кондитерські вироби у чималих об’ємах, на професійній кухні закладу громадського харчування має бути промислова жарочна шафа. Недорого купити подібне теплове обладнання можна в інтернет-магазині DSTO, де не лише великий вибір, але й прийнятні ціни на нього.

Промислові жарочні шафи з нержавіючої сталі: чим вони особливі?

Промислова жарочна шафа здатна виконати роботу одразу декількох духовок. При цьому якість приготованих в ній страв буде значно вищою. Втім, багатофункціональність – це не єдина перевага подібного обладнання. Список плюсів може бути дуже довгим, однак зупинимось на основних, зокрема на таких:

  • універсальність. Подібне професійне обладнання дозволяє не лише готувати м’ясо, рибу, овочі, запіканки, другі страви методом тушкування, жарки або запікання, але й розігрівати їжу, приготовану раніше. Подібна «всеосяжність» дозволяє заощадити серйозні кошти, адже у вас відпадає потреба купувати інші агрегати для теплової обробки продуктів. Крім того, замовляючи в нашому інтернет-магазині пристрій «все в одному», ви ще й звільняєте корисну площу на професійній кухні;
  • енергоефективність і економічність. Річ у тім, що завдяки особливому розташуванню ТЕНів, і внутрішній простір жарочної шафи, і продукти в ній прогріваються рівномірно та швидко. А отже, на їхнє приготування витрачається небагато часу, що дає змогу говорити про низький рівень споживання електроенергії. А простота обслуговування та використання дозволяє додатково заощадити на трудових ресурсах;
  • можливість програмування. Майже всі сучасні моделі промислових жарочних шаф мають багато різноманітних програм та режимів приготування їжі. Так, наприклад, особливих якостей страви можна досягти шляхом увімкнення опції парогенерації, коли всередину камери додатково подається пара, не дозволяючи продуктам пересихати; 
  • безпечність. Як ззовні, так і зсередини жарочна шафа для їдальні або для професійної кухні виглядає просто. Це металева «коробка» з подвійними стінками, між якими проходить теплоізоляція. Завдяки подібним особливостям конструкції всередині камера нагрівається, а зовні залишається холодною, тобто безпечною для користувачів;
  • широкий модельний ряд. Подібне теплове обладнання представлено на ринку в різних варіаціях розмірів та потужності, що дозволяє придбати найбільш оптимальний варіант для бізнесу; 
  • простота догляду. Промислові жарочні шафи, доступні в інтернет-магазині DSTO, виготовлені з якісної нержавіючої сталі, яка не потребує особливого догляду, оскільки очищається самостійно шляхом піролізу.

Крім усього іншого, жарочні шафи із нержавійки додатково укомплектовані датчиками та індикаторами, задача яких – подання сигналу, коли потрібна температура всередині камери досягнута. Такою перевагою наділені електричні моделі.

Жарочні шафи для професійної кухні: якими вони бувають?

Промислові жарочні шафи класифікуються за наступними ознаками:

  • кількістю секцій. Відповідно до заданого параметра подібне теплове обладнання буває односекційним (простим), двосекційним, трисекційним та багатосекційним. При цьому кожна секція може вміщувати різну кількість дек зі стравами;
  • способом конвекційного обміну. Згідно з цією властивістю розрізняють жарочні шафи з природним та примусовим обміном. Природна конвекція досягається шляхом більшого нагріву в верхній частині камери. В цьому випадку є можливість вибору, де розмітити деко – вгорі або внизу. Якщо ж необхідно приготувати в жарочній шафі даного типу одразу декілька страв, то деки з продуктами треба періодично міняти місцями. Примусова конвекція працює завдяки спеціальному вентилятору, який розганяє повітря по всій камері. Завдяки цьому продукти, які готуються в агрегаті, з усіх сторін покриваються золотавою скоринкою. Крім того, промислові жарочні шафи з примусовою конвекцією нагріваються набагато швидше аналогічних пристроїв з природним способом конвекційного обміну, тим самим, скорочуючи обсяг спожитої електроенергії і загальний час приготування. Втім, яку з них обрати, вирішувати вам. Обидва види агрегатів користуються сьогодні величезним попитом;
  • зовнішніми габаритами і розміром внутрішнього відсіку. Подібні характеристики жарочних шаф є дуже важливими. Адже саме вони визначають, яку кількість страв і якого розміру вдасться вмістити в них. Так, наприклад, для приготування великих страв на кухнях кафе чи ресторанів ідеально підійде прилад на 48 л (річ у тім, що внутрішня місткість визначається в літрах). Тоді як для невеликих закладів громадського харчування достатньо буде купити жарочну шафу об’ємом 35-40 л. Що стосується габаритів подібного теплового обладнання, то висота і глибина у нього однакова, вони різняться лише за шириною. Найзручнішою і найбільш практичною вважається прилад шириною 60 см. Але даний параметр може досягати і 120 сантиметрів. Вибір габаритів шафи залежить від корисної площі приміщення, в якому вона буде розміщуватися.

Якість страв безпосередньо залежить від того, в якому агрегаті вони були приготовлені. Після жарочної шафі вони будуть не лише смачними, але й матимуть апетитний зовнішній вигляд. Тому не дивно, що подібне професійне обладнання сьогодні знаходить застосування як в їдальнях, так і в кафе, піцеріях, ресторанах і в пекарнях.

Аналитики предвещают следующие ключевые моменты развития российской экономики, а именно сектора коммерческой недвижимости: открытая зависимость от рынка нефти приведет к тому, что, благодаря средствам, которые можно получить от нефтяного и газового секторов бизнеса, еще более разовьется девелоперская деятельность ... читать