Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Порівнюючи пароконвектомати з будь-яким іншим, схожим за призначенням професійним обладнанням для їдальні або для інших закладів громадського харчування, можна зробити однозначний висновок – перевага на боці електричних конвекційних печей. Адже вони дозволяють приготувати якісніші й корисніші страви. Саме тому зупинимось детальніше на всіх плюсах й особливостях застосування подібного устаткування у сфері громадського харчування, а зокрема в шкільних їдальнях.
Без пароконвектомата складно обійтися там, де відбувається приготування їжі у великих обсягах, там, де на першому плані знаходяться високі стандарти, швидкість та якість. А тому не дивно, що сьогодні все більше підприємств громадського харчування – їдалень, професійних кухонь медичних й оздоровчих установ тощо – зупиняють свій вибір на електричних пароконвектоматах.
Безумовно, електричні пароконвекційні печі для закладів громадського харчування, їдалень – дороговартісне обладнання. Втім, з огляду на високу його продуктивність й багатофункціональність, воно досить швидко окуповується.
Все, що потрібно для довготривалого функціонування пароконвекційної печі – забезпечити її відповідними технічними умовами. Зокрема: можливістю під’єднання до електроенергії, вентиляційної системи й водовідведення. (Корисна порада: з метою пом’якшення води з водогону рекомендується заздалегідь укомплектувати подібне устаткування для їдалень й кафе очисними фільтрами).
Що стосується переваг пароконвекційних печей з технічної точки зори, то вони – беззаперечні. Ось їхній перелік:
Ще однією не менш суттєвою перевагою подібного професійного обладнання для їдалень є їхня стандартизація відповідно до розмірів гастроємностей – GN 1/1 (530х325 мм), GN 2/1 (265х325 мм) й 600х400 мм. Це дозволяє більш ефективно організовувати технологічні процеси на професійній кухні.
На сучасному ринку пароконвекційні електричні печі представлені безліччю модифікацій з різною кількістю рівнів приготування: від трьох-, чотирьох-, п’яти- й шестирівневих пристроїв до більш потужних агрегатів для їдалень з сенсорними екранами, розрахованих на 20 рівнів й оснащених програмами приготування більш, ніж 300 найменувань страв. Такі моделі мають додаткові можливості – технологію малювання процесу приготування, систему самоочищення й здатність автоматичного регулювання пароутворення. Вони можуть бути кількох типів:
А який з них обрати для власного заклад громадського харчування, рішення за вами.
Вирішили купити електричний пароконвектомат для їдальні? Неодмінно завітайте в компанію DSTO. Подібне професійне обладнання у нас доступне у великому достатку. Є моделі різної продуктивності, розраховані на різноманітний функціонал, кількість програм, види страв та потужність. До того ж, крім величезного асортименту пароконвекційних печей, ми здатні вам запропонувати доступні ціни на них. Все ще залишились питання? Для наших клієнтів з Києва, Львова, Вінниці та інших міст України передбачена послуга «зворотний дзвінок». Залиште свій номер і ми обов’язково передзвонимо вам, щоб надати кваліфіковану допомогу.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888