+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
UA
Ваш кошик

Печі пароконвекційні для їдалень

Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Обладнання для шкільних їдалень
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Пароконвектомат Unox XV393 Cheflux
49368 грн.
Артикул: 74202
Довжина
750
Ширина
773
Висота
772
Є в наявності
Пароконвектомат Unox XV593 Cheflux
65736 грн.
Артикул: 74203
Довжина
860
Ширина
882
Висота
930
Є в наявності
Пароконвектомат Unox XEVC0511E1R ONE
79728 грн.
Артикул: 74206
Довжина
750
Ширина
773
Висота
675
Є в наявності
Пароконвектомат Unox XV893 Cheflux
96756 грн.
Артикул: 74205
Довжина
860
Ширина
900
Висота
1250
Є в наявності
Пароконвектомат Unox XEVC0711E1R ONE
101475 грн.
Артикул: 74208
Довжина
750
Ширина
773
Висота
843
Є в наявності
Пароконвектомат Unox XEVC1011E1R ONE
128700 грн.
Артикул: 74204
Довжина
750
Ширина
773
Висота
1010
Є в наявності

Печі пароконвекційні для їдальні — ваш незамінний помічник на кухні

Порівнюючи пароконвектомати з будь-яким іншим, схожим за призначенням професійним обладнанням для їдальні або для інших закладів громадського харчування, можна зробити однозначний висновок – перевага на боці електричних конвекційних печей. Адже вони дозволяють приготувати якісніші й корисніші страви. Саме тому зупинимось детальніше на всіх плюсах й особливостях застосування подібного устаткування у сфері громадського харчування, а зокрема в шкільних їдальнях.

Електричний пароконвектомат: чим він особливий?

Без пароконвектомата складно обійтися там, де відбувається приготування їжі у великих обсягах, там, де на першому плані знаходяться високі стандарти, швидкість та якість. А тому не дивно, що сьогодні все більше підприємств громадського харчування – їдалень, професійних кухонь медичних й оздоровчих установ тощо – зупиняють свій вибір на електричних пароконвектоматах. 

  • Піддаючись термічній обробці в подібних агрегатах, м’ясо, овочі й будь-які інші страви втрачають на 50% менше ваги, аніж під час готування на звичній електричній плиті.
  • Перелік смаколиків, які можна приготувати в пароконвекційній печі, – величезний. Це й овочеве рагу, й тушковане (смажене) м’ясо, й різноманітні кондитерські та хлібобулочні вироби, й різні дієтичні страви на пару.
  • Готуючись в пароконвектоматі для їдальні, всі інгредієнти зберігають максимальну кількість вітамінів й мінеральних солей.
  • В порівнянні з класичним приготуванням страв, застосування подібного професійного обладнання на кухні дозволяє скоротити кількість використання жирів у стравах як мінімум на 90%.

Безумовно, електричні пароконвекційні печі для закладів громадського харчування, їдалень – дороговартісне обладнання. Втім, з огляду на високу його продуктивність й багатофункціональність, воно досить швидко окуповується.

Пароконвекційні електричні печі для їдалень: їхні технічні характеристики та експлуатаційні можливості

Все, що потрібно для довготривалого функціонування пароконвекційної печі – забезпечити її відповідними технічними умовами. Зокрема: можливістю під’єднання до електроенергії, вентиляційної системи й водовідведення. (Корисна порада: з метою пом’якшення води з водогону рекомендується заздалегідь укомплектувати подібне устаткування для їдалень й кафе очисними фільтрами).

Що стосується переваг пароконвекційних печей з технічної точки зори, то вони – беззаперечні. Ось їхній перелік:

  • енергоощадність. Річ у тім, що будь-яка модель пароконвектомата в процесі роботи витрачає на порядок менше електроенергії (десь на 60%), аніж звична кухонна плита;
  • багатофункціональність. По-перше, в подібному професійному обладнанні можна одночасно приготувати кілька страв. А, по-друге, робиться це в них швидше та якісніше. Досягається це завдяки присутності в агрегаті різних режимів приготування: на пару, пар + сухе смаження тощо;
  • оперативність. Пароконвектомату, щоб нагрітися до оптимальної робочої температури, знадобиться всього лише кілька хвилин, чого не скажеш про класичну електричну плиту;
  • автоматизованість. Такі технологічні процеси, як вироблення пари й регулювання вологості, в пароконвектоматі здійснюються в автоматичному режимі, на відміну від звичних електроплит, де все потрібно контролювати вручну;
  • компактність. Майже всі моделі пароконвекційних електричних плит можуть похизуватися невеликими габаритами. Завдяки цьому їх зручно використовувати навіть на професійних кухнях з невеликими площами. Так, наприклад, подібний прилад, розрахований на 10 гастроємностей займає всього лише 0,8 кв. м площі. Натомість, щоб розмістити класичну електричну плиту з аналогічними характеристиками продуктивності й потужності, вам знадобиться місця у два рази більше – 1,6 кв. м;
  • величезний асортимент. Завдяки широкому модельному ряду електричних пароконвектоматів (від простих механічних пристроїв до складних автоматизованих агрегатів з розширеним функціоналом) сьогодні у власників закладів громадського харчування є змога підібрати варіант, який максимально відповідає потребам виробництва;
  • економічність. Встановлення пароконвекційних печей в їдальнях та кафе значно скорочує експлуатаційні витрати їхніх власників;
  • універсальність. Пароконвекційна піч здатна замінити одразу кілька видів кухонного обладнання – духову шафу, газову плиту й електрофритюрницю. А все завдяки тому, що вона поєднує в собі функції пароварки й електричної печі.

Ще однією не менш суттєвою перевагою подібного професійного обладнання для їдалень є їхня стандартизація відповідно до розмірів гастроємностей – GN 1/1 (530х325 мм), GN 2/1 (265х325 мм) й 600х400 мм. Це дозволяє більш ефективно організовувати технологічні процеси на професійній кухні.

Пароконвектомати для їдальні: на яку кількість рівнів вони розраховані?

На сучасному ринку пароконвекційні електричні печі представлені безліччю модифікацій з різною кількістю рівнів приготування: від трьох-, чотирьох-, п’яти- й шестирівневих пристроїв до більш потужних агрегатів для їдалень з сенсорними екранами, розрахованих на 20 рівнів й оснащених програмами приготування більш, ніж 300 найменувань страв. Такі моделі мають додаткові можливості – технологію малювання процесу приготування, систему самоочищення й здатність автоматичного регулювання пароутворення. Вони можуть бути кількох типів:

  • інжекторними. Принцип роботи цих моделей електричних пароконвектоматів для їдальні полягає в наступному: через трубопровід на нагрівальний елемент робочої камери вприскується вода, при миттєвому випаровуванні якої утворюється пара, що рівномірно поширюється всередині. Однак не варто забувати про те, що при тривалому надходженні води до інжекторних пароконвекційних печей безпосередньо з водопроводу, на їхніх ТЕНах можливе утворення шару накипу, який може спровокувати передчасний вихід з ладу обладнання. Щоб цьому запобігти, доцільно завчасно подбати про встановлення фільтра для пом’якшення води. А ще: періодично видаляти накип;
  • бойлерними. Пароконвектомати для їдалень цього типу відрізняються тим, що в них парогенератор знаходиться безпосередньо в корпусі, де й підтримується оптимальна робоча температура, потрібна для утворення пару. З метою забезпечення безперебійного функціонування подібного обладнання його підключають до системи водопостачання. 

А який з них обрати для власного заклад громадського харчування, рішення за вами.

Пароконвекційні печі в DSTO: переваги співпраці

Вирішили купити електричний пароконвектомат для їдальні? Неодмінно завітайте в компанію DSTO. Подібне професійне обладнання у нас доступне у великому достатку. Є моделі різної продуктивності, розраховані на різноманітний функціонал, кількість програм, види страв та потужність. До того ж, крім величезного асортименту пароконвекційних печей, ми здатні вам запропонувати доступні ціни на них. Все ще залишились питання? Для наших клієнтів з Києва, Львова, Вінниці та інших міст України передбачена послуга «зворотний дзвінок». Залиште свій номер і ми обов’язково передзвонимо вам, щоб надати кваліфіковану допомогу.

Усі права захищені dsto.com.ua 2013-2020.

Створення інтернет магазину - веб студія Ідейне Рішення