Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
М'ясорубка – один з найбільш корисних та базових приладів як на домашній, так і на професійній кухні. Вона допомагає оптимізувати процес перероблення фаршу, значно спрощуючи приготування багатьох м'ясних страв. Побутові м'ясорубки, як правило, мають невелику потужність та ручний привід. Професійне обладнання є електричним та дозволяє переробляти великі обсяги м'яса, риби та морепродуктів. Сьогодні ми поговоримо більш детально саме про промислові м'ясорубки.
Основні переваги м'ясорубок для професійної кухні:
Також якісні професійні м'ясорубки економно використовують електроенергію, є досить тихими та простими в догляді. Обравши оптимальну модель для вашого закладу, ви зможете оцінити усі переваги такого обладнання самостійно.
Бажаєте купити професійну м'ясорубку в Києві чи будь-якому іншому місті України? Ознайомтеся з каталогом компанії DSTO. Ми пропонуємо широкий асортимент кухонного обладнання з гарантією. Працюємо з вітчизняними виробниками та надаємо гарантію на усі вироби.
Та перш ніж замовляти м'ясорубку, ознайомтеся з основними характеристиками та особливостями такого обладнання.
Професійні м'ясорубки, які пропонують сучасні виробники, відрізняються за технічними характеристиками та функціями. Тож ви можете обрати оптимальну модель, орієнтуючись на особливості меню у вашому закладі та вимоги до потужності обладнання.
Основні критерії, за якими класифікують промислові м'ясорубки:
За способом встановлення, обладнання для перемелювання м'яса буває двох видів:
Обираючи оптимальний спосіб встановлення, орієнтуйтеся, в тому числі, на габарити кухні. Важливо, щоб обладнання не займало багато місця та залишало достатню кількість вільного простору.
Наступна класифікація м'ясорубок – за типом додаткового оснащення. Розрізняють такі види:
За комплектацією та кількістю ножів існують такі види професійних м'ясорубок:
Остання класифікація промислових м'ясорубок, яку ми розглянемо – за способом подачі м'яса. Розрізняють такі варіанти:
Обрати оптимальний тип професійної м'ясорубки досить легко: орієнтуйтеся на специфіку вашого закладу харчування або підприємства. Якщо є така потреба, ми надамо безкоштовну консультацію телефоном. Просто зв'яжіться з нами у зручний для вас час.
Сфера використання професійних м'ясорубок – дуже широка. Адже технічні характеристики такого обладнання роблять його незамінним у будь-якому закладі харчування та на м'ясопереробних підприємствах.
Найважливіші функції промислових м'ясорубок – це:
На сайті компанії DSTO ви можете переглянути та обрати найкращі моделі промислових м'ясорубок для підприємств та закладів громадського харчування. Гарантуємо оптимальні ціни, допомогу в виборі та постійне оновлення асортименту. Вдалих покупок!
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888