М'ясорубки промислові

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Обладнання для шкільних їдалень
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
М'ясорубка Торгмаш МИМ150
35006
535 мм
415 мм
490 мм
18293 грн.
М'ясорубка Торгмаш МИМ80
35005
450 мм
300 мм
580 мм
18563 грн.
Мясорубка Торгмаш МИМ300
35007
560 мм
520 мм
420 мм
20588 грн.
Мясорубка Торгмаш МИМ350
35009
560 мм
520 мм
420 мм
20959 грн.
М'ясорубка Торгмаш МИМ600
35008
765 мм
450 мм
576 мм
23051 грн.
М'ясорубка Торгмаш МИМ1000
35010
1225 мм
600 мм
1110 мм
148636 грн.
статті
clock_dsto.png 26.11.2020
Пароконвектомат промисловий для громадського харчування
Пароконвекційні печі, як тільки-но з'явившись на професійній кухні, відразу ж підкорили серця поварів.
clock_dsto.png 23.10.2020
Промислові електричні картоплечистки: особливості обладнання
Одні з найзатребуваніших машин на професійній кухні — це промислові електричні картоплечистки.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
М'ясорубка Торгмаш МИМ80
35005
450 мм
300 мм
580 мм
18563 грн.
Мясорубка Торгмаш МИМ300
35007
560 мм
520 мм
420 мм
20588 грн.
М'ясорубка Торгмаш МИМ150
35006
535 мм
415 мм
490 мм
18293 грн.

Особливості та види промислових м'ясорубок 

М'ясорубка – один з найбільш корисних та базових приладів як на домашній, так і на професійній кухні. Вона допомагає оптимізувати процес перероблення фаршу, значно спрощуючи приготування багатьох м'ясних страв. Побутові м'ясорубки, як правило, мають невелику потужність та ручний привід. Професійне обладнання є електричним та дозволяє переробляти великі обсяги м'яса, риби та морепродуктів. Сьогодні ми поговоримо більш детально саме про промислові м'ясорубки.

Основні переваги м'ясорубок для професійної кухні:

  • швидка робота без втрати якості – таке обладнання дає можливість отримати однорідний фарш за лічені хвилини;
  • висока потужність – професійні моделі гарантують виготовлення від 100 до 300 кілограмів м'ясного або рибного фаршу за 1 годину роботи;
  • наявність вбудованого захисту від перегріву – більшість м'ясорубок для професійної кухні можуть довгий час працювати безперервно, не ризикуючи вийти з ладу;
  • додаткові функції – до прикладу, реверс дозволяє легко позбутися від неперемеленої сировини всередині приладу, щоб відправити її на повторну переробку;
  • якісний матеріал та міцність – професійні м'ясорубки виготовляють з нержавіючої сталі. Вона стійка до механічних пошкоджень, не боїться впливу вологи та різкої зміни температур.

Також якісні професійні м'ясорубки економно використовують електроенергію, є досить тихими та простими в догляді. Обравши оптимальну модель для вашого закладу, ви зможете оцінити усі переваги такого обладнання самостійно.

Бажаєте купити професійну м'ясорубку в Києві чи будь-якому іншому місті України? Ознайомтеся з каталогом компанії DSTO. Ми пропонуємо широкий асортимент кухонного обладнання з гарантією. Працюємо з вітчизняними виробниками та надаємо гарантію на усі вироби.

Та перш ніж замовляти м'ясорубку, ознайомтеся з основними характеристиками та особливостями такого обладнання. 

Види професійних (промислових) м'ясорубок для їдалень

Професійні м'ясорубки, які пропонують сучасні виробники, відрізняються за технічними характеристиками та функціями. Тож ви можете обрати оптимальну модель, орієнтуючись на особливості меню у вашому закладі та вимоги до потужності обладнання.

Основні критерії, за якими класифікують промислові м'ясорубки:

  • спосіб встановлення;
  • комплектація – кількість та тип ножів;
  • спосіб подачі сировини;
  • особливості оснащення. 

За способом встановлення, обладнання для перемелювання м'яса буває двох видів: 

  1. Настільним – компактні, легкі та зручні м'ясорубки. Легко переставляються з місця на місце. Можуть встановлюватися на стіл для обробки м'яса, кухонну тумбу чи спеціальну підставку. Єдиний недолік такого обладнання – низька потужність (у порівнянні з іншими видами). Підійдуть для кафе, їдалень та ресторанів з середнім та малим потоком відвідувачів. 
  2. Підлоговим – великі розміри, вага та потужність. Такі м'ясорубки розраховані на переробку великих партій м'ясної продукції. На підлогу обладнання встановлюється за допомогою спеціальних ніжок, які йдуть в комплекті. Підійдуть для ресторанів з великою кількістю гостей, а також для підприємств з первинної переробки рибної та м'ясної сировини.

Обираючи оптимальний спосіб встановлення, орієнтуйтеся, в тому числі, на габарити кухні. Важливо, щоб обладнання не займало багато місця та залишало достатню кількість вільного простору.

Наступна класифікація м'ясорубок – за типом додаткового оснащення. Розрізняють такі види:

  • Стандартні (з єдиною функцією) – використовуються виключно для переробки м'ясної і рибної продукції до різного ступеня подрібнення. Та на стандартну м'ясорубку можна завжди встановити допоміжне оснащення, цим самим розширивши її функціонал. Додаткові аксесуари для професійного обладнання ви знайдете в нашому каталозі.
  • “Дзига” – використовуються для подрібнення жилавих та заморожених продуктів, не порушуючи їхню цілісність. Більш професійний варіант.

За комплектацією та кількістю ножів існують такі види професійних м'ясорубок: 

  • Enterprise (ентерпрайз) – стандартний набір ножів, до якого входять: односторонній ніж, решітка. Обладнання має середню потужність: дозволяє переробляти до 100 кг сировини за годину. Зазвичай, використовується в невеликих закладах харчування (кафе, їдальнях).
  • Unger 53 – напів унгер. Окрім стандартних решіток та шнека, таке обладнання має у своїй конструкції додаткові ножі: двосторонній та підрізний. Вони значно прискорюють переробку сировини, збільшуючи потужність м'ясорубки до 160 кг/год. Підходять для кафе та ресторанів з великим напливом відвідувачів. 
  • Unger 55 – повний унгер. Використовуються на м'ясопереробних підприємствах для безперебійного приготування фаршу. Оснащені 4 ножами: двома двосторонніми і двома підрізними. Також мають дві решітки: дрібну та велику, для виготовлення фаршу різної подрібненості. Продуктивність обладнання – понад 300 кг/год.

Остання класифікація промислових м'ясорубок, яку ми розглянемо – за способом подачі м'яса. Розрізняють такі варіанти: 

  • Ручні – сировина вручну закладається в чашу, а потім відправляється на подрібнення (теж вручну). 
  • Автоматичні – вручну необхідно лише завантажити сировину в резервуар. М'ясо відправляється на подальшу переробку в автоматичному режимі. Дорожчий варіант.

Обрати оптимальний тип професійної м'ясорубки досить легко: орієнтуйтеся на специфіку вашого закладу харчування або підприємства. Якщо є така потреба, ми надамо безкоштовну консультацію телефоном. Просто зв'яжіться з нами у зручний для вас час. 

Особливості використання виробничих електричних м'ясорубок

Сфера використання професійних м'ясорубок – дуже широка. Адже технічні характеристики такого обладнання роблять його незамінним у будь-якому закладі харчування та на м'ясопереробних підприємствах.

Найважливіші функції промислових м'ясорубок – це:

  • подрібнення м'ясної та рибної сировини на фарш;
  • приготування ковбас та сосисок;
  • перероблення котлетної маси;
  • приготування соків, купат, макаронних виробів (з використанням спеціальних насадок). 

На сайті компанії DSTO ви можете переглянути та обрати найкращі моделі промислових м'ясорубок для підприємств та закладів громадського харчування. Гарантуємо оптимальні ціни, допомогу в виборі та постійне оновлення асортименту. Вдалих покупок!