Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Прилавки-вітрини охолоджувальні

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1200х700(1000)х1700
Артикул: 79031
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
уточнюйте
76715 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1500х700(1000)х1700
Артикул: 79032
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
уточнюйте
82655 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1800х700(1000)х1700
Артикул: 79033
Довжина:
1800 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
3 тижні
88595 грн.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1500х700(1000)х1700
Артикул: 79032
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
уточнюйте
82655 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1200х700(1000)х1700
Артикул: 79031
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
уточнюйте
76715 грн.
Прилавок охолоджувальний з нержавійки з кубом 1800х700(1000)х1700
Артикул: 79033
Довжина:
1800 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
1700 мм
Під замовлення
3 тижні
88595 грн.
статті
clock_dsto.png 10.07.2022
Лінія роздачі для шкільної столової
Лінія роздачі являє собою набір однотипних на вигляд елементів з можливістю використання кожного з них в строго позначеному для нього якості
clock_dsto.png 28.01.2021
Необхідне обладнання для кафе і барів - нюанси вибору
Вибрати обладнання для кухні кафе, бару чи ресторану - завдання гранично важливе і відповідальне, від якого залежить успіх підприємства в цілому


Як купити прилавки-вітрини охолоджувані з кубом з нержавіючої сталі


При продажу товарів з обмеженим строком зберігання необхідно використовувати спеціалізоване торгове обладнання, як-от холодильний прилавок-вітрина. Функціональність даного пристрою не обмежується збереженням продуктів, оскільки він також використовується і для їх демонстрації покупцям. Тому холодильний прилавок-вітрину доцільно використовувати і в магазинах, і закладах громадського харчування, про що говорять численні відгуки користувачів з Харкова, Дніпра і не тільки. При цьому така вітрина, завдяки різноманітності розмірів, може бути встановлена ​​як самостійне обладнання, так і як частина лінії роздачі в ресторанах самообслуговування, яких чимало в містах Донецьк, Київ, Одеса та інших куточках України.

Холодильний прилавок-вітрина найчастіше має вигляд шафи, температура повітря всередині якої строго регулюється і підтримується на заданому рівні (від 1 до 7ºС). Роль вітрини в холодильному прилавку грає надбудова у вигляді куба з металу і оргскла з дверцятами, в якій вміщено полиці для продуктів. Завдяки такій конструкції, холодильний прилавок-вітрина дозволяє клієнтові не тільки ознайомитися з асортиментом товару, а й самостійно взяти все необхідне.

В інтернет-магазині «DSTO» ви зможете недорого купити холодильний прилавок-вітрину, що має наступні переваги:

  • всі металеві меблі, що ми виготовляємо, містять виключно високоякісну харчову і оцинковану сталь;
  • кожен холодильний прилавок-вітрина, який можна у нас замовити, виготовляється з урахуванням всіх гігієнічних норм і вимог українських та міжнародних законів;
  • прозора система формування ціни: вартість такого холодильного прилавка-вітрини залежить від його розмірів, тобто від кількості матеріалів, витрачених на виготовлення (так, найменший прилавок коштує найдешевше).


Прилавок вітрина з охолодженням – завдання і характеристики


Прилавок-вітрина з охолодженням – це професійне обладнання, завдання якого зберігати і демонструвати в магазинах, кондитерських, торгових залах закладів громадського харчування різноманітні продукти або готові страви, салати та напої (для кондитерських виробів рекомендується купити особливий холодильний прилавок, в якому будуть створені специфічні умови щодо температури і вологості).

Завдання вибрати і купити холодильний прилавок вирішується з урахуванням безлічі параметрів, починаючи від площі торгового приміщення і умов, в яких буде розміщено торгове обладнання, і закінчуючи обсягом страв, які виставляються, та їхніми характеристиками. Сучасні моделі холодильних прилавків і вітрин, представлені в каталозі компанії DSTO, відрізняються наступними характеристиками:

  • стильний гармонійний дизайн;
  • лаконічність ліній і універсальність форм;
  • надійність роботи при підвищених температурах навколишнього середовища;
  • практичність;
  • екологічність;
  • довговічність;
  • відповідність стандартам гігієнічної безпеки.

У каталозі компанії DSTO ресторатори можуть вибрати холодильний прилавок, що відповідатиме їхнім вимогам за розмірами. Якщо висота і ширина обладнання – це, зазвичай, стандартні параметри, то довжину можна підібрати під площу свого приміщення – 1200, 1500, 1800 мм тощо.


Холодильний прилавок-вітрина – особливості конструкції


Хоча охолоджуваний прилавок належить до категорії досить складного професійного обладнання, розібратися в його конструкції буде просто для покупця.

  • Корпус виробу складений з листів металу, порожнечі між якими заповнені пінополіуретаном, що відповідає за теплоізоляцію агрегату.
  • У нижній частині виробу розміщений компресор – основна функціональна частина прилавка, що генерує холод. Працює система від 220 В. Доповненням компресора служить випарник (зазвичай розташовується на задній стінці), завдання якого – охолоджувати повітря.
  • Основою для кріплення корпусу установки служить каркас, виготовлений з нержавіючої сталі високої міцності.
  • Надбудова – куб з полицями виконує функцію вітрини для демонстрації та зберігання асортименту продукції. Профілі з оргскла забезпечують вільний доступ до вмісту куба.
  • Прилавок-вітрина з охолодженням, що має три рівні викладання, дозволяє виставляти на огляд покупців салати, напої, десерти та інші страви.
  • Прилавок-вітрина з підсвіткою у верхній частині забезпечує можливість вигідно демонструвати різноманітні готові страви і сприяє таким чином зростанню попиту і продажів.

Зверніть увагу! Завжди краще купити конструкцію зварного типу, оскільки її опорна здатність, а значить, надійність і довговічність буде на найвищому рівні. Додаткова перевага такої покупки – високий рівень гігієнічності через те, що в стиках і пазах не буде накопичуватися бруд і застоюватися вода.


Переваги купівлі холодильного прилавка-вітрини від компанії DSTO


Холодильний прилавок-вітрина, купити який можна як складовий елемент лінії роздачі, виготовляється з нержавіючої сталі високої якості (переважно це марки AISI 201 і AISI 430). Професійне обладнання ідеально підходить для контакту з будь-якими продуктами харчування, воно екологічне і повністю безпечне для людини. Купити холодильний прилавок-вітрину – ефективний спосіб підняти на вищий рівень якість обслуговування гостей закладу громадського харчування та оптимізувати роботу персоналу. Подібне обладнання в комплектації лінії роздачі гарантує очевидні переваги:

  • комфорт для відвідувачів, яким не потрібно читати меню і чекати офіціанта, адже салати, десерти та напої відкриті для огляду, так що можна просто вибрати вподобану страву і поставити на тацю;
  • красивий зовнішній вигляд закусок і десертів збуджує апетит і виконує рекламну функцію, сприяючи підвищенню обороту;
  • збільшується кількість відвідувачів, яку можна обслужити за одиницю часу;
  • оптимальне розставляння компактних модулів дозволяє раціонально використовувати простір торгового залу їдальні або кафе;
  • вартість охолоджуваного прилавка окупається досить швидко завдяки його ефективності і довговічності (обладнання спроєктували, розраховуючи на інтенсивні щоденні навантаження, воно володіє величезним запасом міцності).

Продовжити термін служби професійного оснащення для закладів громадського харчування вам допоможе дотримання нескладних правил з експлуатації та догляду за ним.

Прилавок-вітрина з охолодженням потребує таких маніпуляцій:

  • контроль за дотриманням температурного режиму всередині експозиційної камери;
  • догляд і очищення від інею поверхонь випарника і охолоджувача;
  • регулярне чищення та миття обладнання зовні;
  • щомісячна перевірка системи відтавання і перевірка холодильної системи на герметичність;
  • щоденна мийка внутрішньої поверхні камери з використанням мийних засобів і сухого протирання;
  • візуальний контроль цілісності елементів з'єднання тощо.

У спеку рекомендується відкривати стулки вітрини тільки на час, необхідний, щоб дістати страви і напої, аби не створювати надмірне навантаження на охолоджувальний агрегат.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.