Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Комплектація пересувних кухонь


Працюючи в ритмі обставин, що склалися, наша організація пропонує комплексні рішення по оснащенню польових або модульних кухонь меблями з нержавіючої сталі та необхідним тепловим обладнанням. Подібні рішення стали особливо актуальними у військовий час, коли виникає потреба в забезпеченні їжею великої кількості людей в польових умовах. Розуміючи, що реалізація таких запитів повинна здійснюватися в мінімально можливі терміни, ми вибрали з нашого асортименту ті позиції, які є модульними, тобто припускають сумісність між собою за розміром і функціоналом, і які завжди є в наявності на складах. Високопродуктивні армійські кухні комплектуються на базі мобільних приміщень-вагонів, які можуть відрізнятися за типом, а саме: 

  • припускають тільки приговление їжі;
  • розділені на зону приготування і зону приймання їжі;
  • мають зону відпочинку для персоналу;
  • мають зону складського зберігання.

Для початку опрацювання розміщення наших меблів і устаткування, Вам треба визначитися з моделлю вагону-модуля і надати нам його внутрішні розміри або контакти постачальника, у якого можна уточнити технічні характеристики приміщення. На відміну від комплектації кухні кафе або ресторану, де ми велику увагу завжди приділяємо естетичній складовій, що призводить до індивідуалізації замовлення, при підборі меблів і обладнання для польової кухні основним чинником є наявність і взаємозамінюваність цих одиниць. Столи, мийки, стелажі, полиці мають бути таких розмірів і конструктиву, щоб у разі згортання кухні на цій ділянці, можна було використати ці меблі у будь-якому іншому приміщенні такого ж типу. А це означає, що навіть якщо конкретний вагон-кухня має свої геометричні особливості, які у будь-якому іншому випадку ми б врахували при виготовленні меблів під замовлення, -все одно робимо комплектацію з модульних, стандартних елементів з наявності, тим самим прискорюємо процес запуску харчування.
 
 
Вибирайте меблі з нержавіючої сталі та обладнання
статті
clock_dsto.png 20.07.2023
Пересувна кухня-їдальня. Особливості комплектації
Війна внесла корективи у всі сфери життя, у тому числі у формати організації харчування. З квітня 2022 року на сайті з'явився новий розділ «Комплектація пересувної кухні». Це було зумовлено великою кількістю звернень клієнтів з цієї тематики. У цій статті йдеться про саме про це.
clock_dsto.png 19.11.2022
Проєктування їдальні військової частини: що необхідно купити
Завдяки правильно розробленому проекту та підібраному обладнанню здійснюється забезпечення військовослужбовців належними продуктами харчування і урізноманітнюється раціон.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Рукомийник модульний 420х350х390
Артикул: ПК_24
Довжина:
420 мм
Ширина:
350 мм
Висота:
390 мм
В наявності
на складі в Києві
2563 грн.
Мийка модульна на 1 секцію (глибина 400 мм) 700х700х850
Артикул: ПК_28
Виконання: DS 3
Довжина:
700 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі у Києві
6168 грн.
Стіл модульний на 2 полиці 1200х600х850
Артикул: ПК_5
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі у Києві
6691 грн.


Обладнання для фудтрака: що купити для закусочної на колесах?


Щоб притягнути відвідувачів в заклад, потрібна не лише смачна їжа. Формат кафе або ресторану з оригінальним дизайном і концепцією також відіграє важливу роль. Одним з таких форматів сьогодні є фудтрак - закусочна на колесах або фургон з їжею. Реалізація ідеї полягає в тому, що автомобіль переобладнують під кухню для приготування вуличної їжі. В Україні фудтраки ще не занадто поширені, проте у світі це найпопулярніша ніша в сегменті швидкого харчування. Закусочна на колесах візуально привертає увагу, добре працює в людних місцях, парках, на фестивалях. Щоб почати бізнес, треба придумати концепцію, знайти відповідний фургон і купити професійне обладнання для фудтрака. Постачанням останнього займається компанія DSTO.


Кухня на колесах: переваги фудтрака


Такий формат закладу цілком конкурує зі звичайними кафе, оскільки пропонує своїм відвідувачам купити свіжі готові страви і напої. Проте для їх приготування вимагається значно менше часу. Концепція фудтрака припускає контакт з кухарем, можливість побачити процес приготування їжі. Це робить послугу відкритою і притягує клієнтів. Частенько кухня на колесах має невеликий асортимент їжі швидкого приготування. Це може бути:

  • піцерія;
  • бургерная;
  • кав'ярня;
  • кондитерська;
  • пекарня та інш.


Обладнання для фудтрака вибирають залежно від концепції і меню. Якщо це піцерія, для кухні знадобляться печі. Для бургерной важливо купити гриль, а для кав'ярні - професійну кофемашину. Головне не вписувати в меню всі страви вуличної кухні. Краще зосередитися на одному напрямку і розробити широкий асортимент в конкретній ніші. Хочете продавати млинці? Придумайте 10 варіантів начинки на будь-який смак.


Обладнання для фудтрака: варіанти і різновиди професійної техніки


Незважаючи на обмежений простір усередині фургона, в рамках кухні на колесах можна організувати повноцінний виробничий процес. Для цього слід купити таке обладнання для фудтрака:

  1. Теплове. Це жарильні поверхні, печі, грилі, фритюрниці. На такому устаткуванні можна приготувати бургеры, хот-доги, шашлики, піцу, картоплю фрі та інші страви, передбачені концепцією фудтрака.
  2. Холодильне. Сюди входять морозильні та холольні столи, скрині. Зважаючи на обмежений простір фудтрака, обладнання для зберігання продуктів, заготівель, десертів, напоїв поєднане з робочими поверхнями. Це дозволяє заощадити місце і знизити витрати на електроенергію.
  3. Технологічне. Це додаткове обладнання, яке полегшує та прискорює роботу кухні на колесах. Ви можете купити слайсеры для підготовки інгредієнтів і порційної нарізки. Чи придбати фасувальні станції для картоплі фрі, які підтримують температуру готового страва. Таке обладнання, як роздільник секцій, дозволяє зберігати декілька видів різних закусок.
  4. Барне. Щоб не пропонувати клієнтам розчинну каву та чай з пакетиків, слід купити для фудтрака професійну кофемашину. Завдяки такому обладнанню, ви подаватимете свіжозаварену ароматну каву і напої на його основі. Для приготування фреша і коктейлів, знадобиться соковижималка, льодогенератор або подрібнювач льоду.
  5. Нейтральне. Також для кухні на колесах купити треба мийні ванни, витяжки, полиці і шафи для складування інвентаря. Подібне обладнання створює зручну робочу зону повного циклу.
  6. Інвентар. В процесі приготування страв задіюється не лише техніка, але і різне допоміжне оснащення. Для повноцінної роботи на кухні треба купити гастроємності різного розміру, дошки, кухарські ножі, столові прилади.


Щоб піч або гриль не зламалися в розпал сезону, важливо співпрацювати з перевіреними продавцями професійного обладнання для фудтрака. Краще знайти постачальника повного циклу, який допоможе укомплектувати кухню на колесах з урахуванням робочого простору, проведе монтаж і запуск обладнання. Саме таким постачальником є компанія DSTO. У нашому каталозі ви зможете вибрати і купити необхідне обладнання для пересувної закусочної або скористатися готовими рішеннями від наших фахівців.

Сьогодні фудтрак - оптимальний спосіб почати бізнес у сфері громадського харчування. Вкладення в обладнання для кухні на колесах порівняно невеликі, а термін окупності складає близько 4 місяців. Ціна фудтрака залежатиме від комплектації. Ми готові запропонувати різні варіанти з урахуванням концепції закладу, розмірів приміщення для пересувної кухні, бюджету і ваших побажань.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.