+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
UA
Ваш кошик

Картоплечистки промислові

Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Обладнання для шкільних їдалень
Акції та розпродажі
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Картоплечистка Торгмаш МОК150
19413 грн.
Артикул: 35011
Довжина
650
Ширина
450
Висота
820
Є в наявності
(на складі в Харкові)
Картоплечистка Торгмаш МОК300
20120 грн.
Артикул: 35012
Довжина
650
Ширина
450
Висота
870
Є в наявності

Картоплечистки промислові — основні критерії їхнього вибору

З огляду на те, що страви, в складі яких є картопля, сьогодні найчастіше зустрічаються в меню кафе, ресторанів або будь-яких інших закладів харчування, їхній харчоблок доцільно укомплектувати промисловою картоплечисткою – професійним обладнанням, яке за лічені хвилини здатне очистити величезні об’єми не тільки картоплі, але й інших коренеплодів – моркви, ріпи, буряку тощо. Це дозволить одночасно знизити трудовитрати персоналу, а також зекономити час, потрібний на виконання щоденних трудомістких процесів. Щоб недорого купити подібний агрегат, достатньо звернутися в компанію DSTO – до перевіреного продавця, у якого одні з найбільш привабливих цін на подібну продукцію на сучасному ринку.

Промислова електрична картоплечистка: особливості її функціонування

Обов’язковим атрибутом будь-якої професійної кухні Києва, Харкова та інших міст нашої України є електрична промислова картоплечистка. Чому? Все просто: вона з легкістю здатна замінити чотири-п’ять пар робочих рук. Так чому б прямо зараз не замовити її на сайті dsto.com.ua з доставкою в любий куточок нашої Батьківщини? Тим паче що для підключення агрегата і для подальшого його експлуатування вам не знадобляться спеціальні навички. Все, що вам потрібно знати – принцип його роботи. Він дуже простий і полягає в наступному:

  • перш за все, в контейнер з нержавіючої сталі через спеціальну воронку необхідно завантажити певну порцію коренеплодів;
  • після цього потрібно під’єднати прилад до електромережі і активувати його за допомогою відповідної клавіші на панелі управління. Завдяки таким діям в електродвигуна з’явиться можливість запустити ножі або абразивну поверхню, завдання якої полягає у видаленні шкірки з картоплі або з будь-яких інших коренеплодів, що потребують очищення. Відбувається це шляхом механічного впливу на овочі;
  • згодом овочі, позбавлені шкірки, потрапляють під проточну воду, яка не тільки остаточно робить їх чистими, але й відводить отримане сміття в своєрідний контейнер або ж в каналізаційну систему. Це стає можливим завдяки спеціальним отворам в дні промислової електричної картоплечистки;
  • на завершальному етапі роботи автоматичної машини під дією відцентрової сили відбувається вивантаження очищених та помитих бульб в завчасно приготовану ємність.

На цьому місія подібного агрегата закінчена. Далі – справа за працівниками кухні. Їм доведеться видалити залишки лушпиння з картоплечистки і вичистити ножем «очки» або інші дрібні дефекти, що можуть залишитися на коренеплодах навіть після обробки в найсучаснішій моделі подібного професійного обладнання. Втім, не дивлячись на той факт, що у кращому випадку промислова електрична картоплечистка здатна очистити овочі максимум на 95%, з видаленням основної маси шкірки вона справляється у рази швидше, аніж цілий десяток рук персоналу кухні.

Професійна картоплечистка: що врахувати на стадії вибору?

Вирішили придбати для власного закладу громадського харчування такий корисний технологічний прилад, як промислова електрична картоплечистка? В такому випадку не забудьте врахувати деякі моменти. Зокрема такі:

  • визначальним параметром вибору автоматичної машини для чищення картоплі вважається її продуктивність. Саме тому процес вибору цього приладу доцільно розпочати з визначення кількості сировини, що буде нею перероблятися, тобто з маси коренеплодів, які необхідно очистити за зміну. Якщо на етапі обчислення даного параметра ви натрапите на будь-які труднощі, наші досвідчені спеціалісти радо прийдуть вам на допомогу;
  • наступний не менш важливий для закладів громадського харчування Харкова та інших міст України критерій вибору професійної картоплечистки – об’єм одноразової порції для завантаження в бункер. Безумовно, в різних моделях подібних пристроїв даний показник може суттєво відрізнятися. Втім, зразки, в яких мінімально-допустима партія коренеплодів знаходиться на рівні нижче, ніж 5 кг, не заслуговують вашої уваги; 
  • ще один серйозний орієнтир на етапі вибору промислової електричної картоплечистки – її габарити. Варто зазначити, що вони повинні відповідати розміру приміщення професійної кухні. Так, скажімо, на харчоблоці невеликих барів або будинків гостьового типу доцільно розмістити компактну настільну модель автоматичної машини для чищення картоплі. Адже вона не займе там багато місця. Втім, і розраховувати на велику її продуктивність не варто. Тоді як агрегати підлогового типу здатні забезпечити безперебійну роботу на професійній кухні, тим самим суттєво підвищуючи швидкість приготування будь-якої страви, до складу якої входять овочі. А тому вони рекомендовані для розміщення в закладах громадського харчування з високим клієнтопотоком. Шукаючи для них місце на кухні, подбайте про те, щоб поряд був вихід до електромережі, системи водопостачання та до каналізації.

Пам’ятайте: лише грамотно підібрана та правильно під’єднана професійна картоплечистка здатна суттєво прискорити процес підготовки коренеплодів, тим самим заощаджуючи безліч часу для співробітників кухні.

Промислова картоплечистка: основні правила тривалої експлуатації

Професійна картоплечистка – обладнання не з дешевих, а тому не дивно, що купуючи її для власного закладу харчування в Харкові або в інших населених пунктах нашої країни, його господар сподівається на її тривалий експлуатаційний термін. Щоб якомога довше зберегти працездатність подібного агрегату працівникам кухні в процесі його використання варто дотримуватися кількох елементарних правил. А саме:

  • перед засипанням коренеплодів до бункера картоплечистки необхідно промити їх під проточною водою. Адже, завантажуючи брудні овочі в подібний пристрій, ви свідомо збільшуєте навантаження на нього. В результаті цього окремі комплектуючі можуть завчасно вийти з ладу – затупитися ножі або стертися абразивна поверхня. Крім того, це спричиняє більші витрати води;
  • після кожного циклу зняття шкірки з коренеплодів доцільно очищати агрегат від дрібних її залишків. Ця елементарна процедура суттєво продовжить термін експлуатації промислової картоплечистки.

Шукаєте надійне професійне обладнання для закладів громадського харчування, яке характеризується чудовим співвідношенням ціни та якості? Якщо так, то компанія DSTO до ваших послуг.

Усі права захищені dsto.com.ua 2013-2020.

Створення інтернет магазину - веб студія Ідейне Рішення