Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
З огляду на те, що страви, в складі яких є картопля, сьогодні найчастіше зустрічаються в меню кафе, ресторанів або будь-яких інших закладів харчування, їхній харчоблок доцільно укомплектувати промисловою картоплечисткою – професійним обладнанням, яке за лічені хвилини здатне очистити величезні об’єми не тільки картоплі, але й інших коренеплодів – моркви, ріпи, буряку тощо. Це дозволить одночасно знизити трудовитрати персоналу, а також зекономити час, потрібний на виконання щоденних трудомістких процесів. Щоб недорого купити подібний агрегат, достатньо звернутися в компанію DSTO – до перевіреного продавця, у якого одні з найбільш привабливих цін на подібну продукцію на сучасному ринку.
Обов’язковим атрибутом будь-якої професійної кухні Києва, Харкова та інших міст нашої України є електрична промислова картоплечистка. Чому? Все просто: вона з легкістю здатна замінити чотири-п’ять пар робочих рук. Так чому б прямо зараз не замовити її на сайті dsto.com.ua з доставкою в любий куточок нашої Батьківщини? Тим паче що для підключення агрегата і для подальшого його експлуатування вам не знадобляться спеціальні навички. Все, що вам потрібно знати – принцип його роботи. Він дуже простий і полягає в наступному:
На цьому місія подібного агрегата закінчена. Далі – справа за працівниками кухні. Їм доведеться видалити залишки лушпиння з картоплечистки і вичистити ножем «очки» або інші дрібні дефекти, що можуть залишитися на коренеплодах навіть після обробки в найсучаснішій моделі подібного професійного обладнання. Втім, не дивлячись на той факт, що у кращому випадку промислова електрична картоплечистка здатна очистити овочі максимум на 95%, з видаленням основної маси шкірки вона справляється у рази швидше, аніж цілий десяток рук персоналу кухні.
Вирішили придбати для власного закладу громадського харчування такий корисний технологічний прилад, як промислова електрична картоплечистка? В такому випадку не забудьте врахувати деякі моменти. Зокрема такі:
Пам’ятайте: лише грамотно підібрана та правильно під’єднана професійна картоплечистка здатна суттєво прискорити процес підготовки коренеплодів, тим самим заощаджуючи безліч часу для співробітників кухні.
Професійна картоплечистка – обладнання не з дешевих, а тому не дивно, що купуючи її для власного закладу харчування в Харкові або в інших населених пунктах нашої країни, його господар сподівається на її тривалий експлуатаційний термін. Щоб якомога довше зберегти працездатність подібного агрегату працівникам кухні в процесі його використання варто дотримуватися кількох елементарних правил. А саме:
Шукаєте надійне професійне обладнання для закладів громадського харчування, яке характеризується чудовим співвідношенням ціни та якості? Якщо так, то компанія DSTO до ваших послуг.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888