Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Сковороди електричні з нержавіючої сталі – інноваційне рішення для підприємств громадського харчування
Індустрія громадського харчування переживає наші дні «другу молодість». Інноваційні технології, помножені на найкращі традиції кулінарної справи, дозволяють нам по-новому подивитися на процес приготування їжі, удосконалити його, прискорити та підняти на абсолютно новий якісний рівень. За останнє десятиліття з'явилося багато сучасного обладнання, завдяки якому кухня звичайної їдальні перетворилася на високотехнологічну станцію для приготування їжі.
Сьогодні ми розповімо про одну з таких новинок. Це перекидається електросковорода. Чесно кажучи, назвати сковородою потужний мультифункціональний апарат для приготування великого обсягу продуктів, навіть мова не повертається. "Кухонний Шаттл" - так звучало б краще. Промислова сковорода, що перекидається, - це стаціонарний агрегат для теплової обробки великої кількості їжі. Дане обладнання здатне смажити, гасити та пасерувати різноманітні м'ясні, рибні та овочеві страви.
Промислова сковорода складається з наступних вузлів:
Основою конструкції є чавунна чи нержавіюча чаша. Вона закріплена на каркасі з нержавіючої сталі таким чином, що може змінювати положення (перекидатися). Це дуже зручно, коли необхідно вивантажити на піднос вже готову їжу, злити воду при приготуванні на пару або мильний розчин після промивання обладнання.Поворотний процес здійснюється механічним способом чи вручну. Чаша має прямокутну ергономічну форму. Тепло в ній розподіляється рівномірно по всій внутрішній поверхні та акумулюється там. Це дозволяє повністю прогріти весь обсяг продуктів та виключити пригоряння їжі.
Корпус розміщений на надійних ніжках, які здебільшого мають механізм регулювання. Нагрівання забезпечують плоскі електричні ТЕНи. Їхня виробнича потужність дозволяє сковороді розігріватися до робочого режиму за 20 – 25 хвилин. Для роботи необхідна напруга в 380 В. Промислова сковорода, що перекидається, комплектується надійною кришкою, яка тримає тепло, чим стабілізує процес приготування їжі. Ергономічна ручка дозволить відкрити кришку швидко та без проблем.
Електросковорода - галузі застосування (для їдальні та інших підприємств громадського харчування)
Це обладнання - справжня знахідка для їдальні та інших підприємств громадського харчування, яких багато не лише у Харкові, а й в інших населених пунктах України. Її необхідно купити, щоб забезпечити якісне та швидке приготування великих обсягів їжі. Промислова сковорода використовується як:
Перекидна електросковорода в нашій країні і за кордоном випускається в різних моделях, може мати розміри від 1 до 2 м, об'єм внутрішньої чаші від 30 до 80 л і працювати при температурі від 50 до 300 градусів. Ціна обладнання залежить від перерахованих вище параметрів. Тому перш ніж купити, варто спочатку обдумати необхідний вам варіант, а також порадитися з консультантами інтернет-магазину DSTO.
Наші замовники – не лише місто Київ і Харків, а й багато підприємств по всій Україні. Ми пропонуємо готові рішення, а також зможемо виготовити різне кухонне обладнання з нержавіючої сталі на замовлення. Запрошуємо до взаємовигідної співпраці!
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888