+38(057) 751 52 56   +38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50
Графік роботи
UA
Ваш кошик

Столи для обробки риби з нержавіючої сталі

Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Обладнання для шкільних їдалень
Акції та розпродаж
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
5439 грн.
Артикул: 76001
Довжина
1200
Ширина
500
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
6142 грн.
Артикул: 76002
Довжина
1200
Ширина
600
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
6697 грн.
Артикул: 76004
Довжина
1500
Ширина
500
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
6734 грн.
Артикул: 76003
Довжина
1200
Ширина
700
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
7400 грн.
Артикул: 76007
Довжина
1800
Ширина
500
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
7733 грн.
Артикул: 76005
Довжина
1500
Ширина
600
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
8473 грн.
Артикул: 76008
Довжина
1800
Ширина
600
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
8584 грн.
Артикул: 76006
Довжина
1500
Ширина
700
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі
9546 грн.
Артикул: 76009
Довжина
1800
Ширина
700
Висота
850
Під замовлення
4 тижні
Столи для обробки риби та м'яса з нержавіючої сталі представляють собою виріб з нержавіючої сталі з комбінацією декількох функціональних ділянок.
Так як процес обробки м'ясних і рибних тушок є первинним, тобто продукт надходить з нульового циклу, то і місце для цього процесу повинно бути організовано правильно.

Ось основні крітерії вибору столів для риби та м'яса:

1. даний вид елементів має бути виконано тільки з харчової нержавіючої сталі AISI 304, т.к. у крові м'яса та риби містяться речовини, які мають здатність окислити сталь до незворотнього стану.
2. в конструктиві елементу повинно бути передбачено можливість врізки отвору для збору відходів.
3. стільниця столів повинна бути зонована: ділянка з поліетиленовою стільницею для рубки м'яса або ділянка з перфорацією для чистки риби.
4. мийна секція повинна бути штампована для максимальної санітарії ділянки.

Всім вище перерахованим правилам відповідають столи для обробки риби та м'яса від нашої компанії DSTO. 
На сайті представлено декілька типорозмірів столів. Із-за специфічності продукції та її комплектації ціни на позиції не вказано, але в телефонному або запитному режимі через сайт, Ви завжди можете порахувати необхідний варіант.  
 

Усі права захищені dsto.com.ua 2013-2020.

Створення інтернет магазину - Kebeta.Agency