Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Столи для обробки риби з нержавіючої сталі

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стіл для обробки риби 1500х700х850 BC
Артикул: 104313123318
Виконання: DS 3
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Харкові
15900 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1200х500х850
Артикул: 76001
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
500 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
уточнюйте
7147 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1200х600х850
Артикул: 76002
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
8138 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1500х500х850
Артикул: 76004
Виконання: DS 3
Довжина:
1500 мм
Ширина:
500 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
8859 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1200х700х850
Артикул: 76003
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
8949 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1800х500х850
Артикул: 76007
Виконання: DS 3
Довжина:
1800 мм
Ширина:
500 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
9489 грн.
1
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стіл для обробки риби 1500х700х850 BC
Артикул: 104313123318
Виконання: DS 3
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Харкові
15900 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1200х500х850
Артикул: 76001
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
500 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
уточнюйте
7147 грн.
Стіл для обробки риби з нержавіючої сталі 1200х700х850
Артикул: 76003
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
8949 грн.
статті
clock_dsto.png 19.05.2021
Необхідні меблі з нержавійки для кухні столової
Обираючи професійні меблі з нержавіючої сталі для столової, важливо довіритися надійному виробнику.
clock_dsto.png 26.11.2020
Виготовлення меблів для громадського харчування на замовлення
Мінімум площи, максимум потужності та комфорту — як спромогтись такого результату, обираючи меблі з нержавіючої сталі для кухні?


Столи для обробки риби з нержавіючої сталі


Столи для обробки риби та м'яса з нержавіючої сталі є виріб з нержавіючої сталі з поєднанням кількох функціональних ділянок.

Оскільки процес обробки м'ясних і рибних туш є первинним, тобто. передбачає надходження продукту з нульового циклу, те місце для цього процесу має бути організовано правильно.

Ось основні критерії вибору столів для риби та м'яса:

  1. Даний вид елементів повинен бути виготовлений тільки з харчової нержавіючої сталі AISI 304, т.к. у крові м'яса та риби містяться речовини, здатні окислити сталь до незворотного стану.
  2. У конструктиві елемента має бути передбачена можливість врізання отвору для збирання відходів.
  3. Стільниця столів повинна бути зонована: ділянка з поліетиленовою стільницею для рубання м'яса або ділянка з перфорацією для очищення риби.
  4. Мийна секція має бути штампована для максимальної санітарії ділянки.

Всім вищезазначеним правилам відповідають столи для обробки риби та м'яса від нашої компанії DSTO.

На сайті представлено кілька типорозмірів столів. Ви завжди можете прорахувати необхідний варіант.

 

Столи для обробки риби та м'яса з нержавіючої сталі - використання в роботі


Рівний, гладкий стіл для оброблення м'яса, який легко миється, відштовхує запахи, сприяє зручності та динаміці робочого процесу, чи то кухня невеликого ресторану, чи великий виробничий цех. Основа обробного столу - каркас та стільниця.Але всі варіанти, що пропонуються на сайті, мають корисні доповнення (поліпропіленова дошка, хвиляста поверхня, мийка, бортик). Хвиляста поверхня стільниці буде доречною при обробці риби. На стільницю можна викласти лід, який підтримуватиме оптимальну температуру. Риба навіть після чищення залишиться свіжою та збереже товарний вигляд. Обмежувач уздовж стіни запобігає скочуванням продуктів на підлогу і потраплянню крапель бруду на стіни.

Розмір стільниці вибирається індивідуально, з масштабів площі приміщення. На практиці зручніше, якщо доступ до столу матимуть усі кухарі цеху, до якого належить зона первинної підготовки продуктів. Звичайно, йдеться про ресторанну кухню, а не про повноцінний виробничий цех. Конструкція столів для обробки м'яса дуже зручна, якщо вільний простір обмежений. Так, порожній простір унизу можна заповнити морозильними камерами, над робочою поверхнею повісити полиці для інструментів.

 

Якість виготовлення: на що варто звернути увагу


Обробний стіл часто називають виробничим, оскільки працівники кухні проводять біля нього багато часу. Його використовують не тільки для оброблення риби та м'яса, але й для чищення овочів, підготовки зелені. Такі конструкції не можуть похвалитися особливою різноманітністю характеристик, але до вибору все ж таки не варто ставитися поверхнево. Виробництво столів для обробки м'яса і риби досить простий процес, але якість виходить різним. Серед можливих недоліків - погано оброблені кромки, дешеві марки сталі або такі, що не призначені для застосування до кухонного обладнання.У нашому каталозі таких виробів немає. Усі вони відповідають санітарним вимогам.

 

Особливості конструкції столу для обробки риби та м'яса - грамотний вибір матеріалів


Вибір нержавіючої сталі для виробництва столів для обробки риби та м'яса не є випадковим. Вона стійка до впливу харчових кислот, не вбирає аромати продуктів, довговічна та проста у догляді. Нержавіюча сталь витримує постійну дію вологи, перепади температури. Обробний стіл може бути звареним, з каркасом на трубі або куточку - вибір матеріалів залежить від навантаження на готовий виріб. Оптимальна товщина труби для каркасу 40х40 мм. Є й полегшені версії — із трубою розміром 30х30 мм. Вони підходять для робочих поверхонь, на які не впливатимуть серйозні навантаження. Щоб стіл був стійкий, слід подбати про вирівнювання поверхні підлоги, якщо є певні проблеми.

 

Призначення столів для обробки м'яса та риби - рекомендації застосування

Столи для обробки риби та м'яса можуть знадобитися в декількох випадках:

  1. Для харчових комбінатів, пакувальних ліній бажано, щоб для риби, овочів та м'яса були придбані різні робочі поверхні.
  2. Для торгових точок, де реалізуються харчові продукти.
  3. Для цехів, що займаються приготуванням обідів, напівфабрикатів та випічки. Причому стіл для обробки риби і м'яса не повинен застосовуватися не за призначенням. Потрібно передбачити додаткові робочі поверхні для доопрацювання страв.
  4. Для закладів громадського харчування. Це традиційне призначення столу для обробки риби.

У каталозі інтернет-магазину ви можете купити стіл для обробки риби та м'яса з відповідними розмірами та вартістю. У нашому асортименті досить регулярно з'являються нові версії з покращеними споживчими якостями. Тим не менш, ви завжди знайдете стіл для оброблення м'яса з ціною, яка вас влаштує. Ми здійснюємо доставку по всій Україні. Ви можете зв'язатися зі співробітниками сайту, щоб організувати її найзручнішим способом. Всього кілька днів, і стіл для обробки риби і м'яса буде змонтований на вашій кухні або в цеху, відкривши нові горизонти для розвитку.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.