Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Столи для обробки риби з нержавіючої сталі
Столи для обробки риби та м'яса з нержавіючої сталі є виріб з нержавіючої сталі з поєднанням кількох функціональних ділянок.
Оскільки процес обробки м'ясних і рибних туш є первинним, тобто. передбачає надходження продукту з нульового циклу, те місце для цього процесу має бути організовано правильно.
Ось основні критерії вибору столів для риби та м'яса:
Всім вищезазначеним правилам відповідають столи для обробки риби та м'яса від нашої компанії DSTO.
На сайті представлено кілька типорозмірів столів. Ви завжди можете прорахувати необхідний варіант.
Столи для обробки риби та м'яса з нержавіючої сталі - використання в роботі
Рівний, гладкий стіл для оброблення м'яса, який легко миється, відштовхує запахи, сприяє зручності та динаміці робочого процесу, чи то кухня невеликого ресторану, чи великий виробничий цех. Основа обробного столу - каркас та стільниця.Але всі варіанти, що пропонуються на сайті, мають корисні доповнення (поліпропіленова дошка, хвиляста поверхня, мийка, бортик). Хвиляста поверхня стільниці буде доречною при обробці риби. На стільницю можна викласти лід, який підтримуватиме оптимальну температуру. Риба навіть після чищення залишиться свіжою та збереже товарний вигляд. Обмежувач уздовж стіни запобігає скочуванням продуктів на підлогу і потраплянню крапель бруду на стіни.
Розмір стільниці вибирається індивідуально, з масштабів площі приміщення. На практиці зручніше, якщо доступ до столу матимуть усі кухарі цеху, до якого належить зона первинної підготовки продуктів. Звичайно, йдеться про ресторанну кухню, а не про повноцінний виробничий цех. Конструкція столів для обробки м'яса дуже зручна, якщо вільний простір обмежений. Так, порожній простір унизу можна заповнити морозильними камерами, над робочою поверхнею повісити полиці для інструментів.
Якість виготовлення: на що варто звернути увагу
Обробний стіл часто називають виробничим, оскільки працівники кухні проводять біля нього багато часу. Його використовують не тільки для оброблення риби та м'яса, але й для чищення овочів, підготовки зелені. Такі конструкції не можуть похвалитися особливою різноманітністю характеристик, але до вибору все ж таки не варто ставитися поверхнево. Виробництво столів для обробки м'яса і риби досить простий процес, але якість виходить різним. Серед можливих недоліків - погано оброблені кромки, дешеві марки сталі або такі, що не призначені для застосування до кухонного обладнання.У нашому каталозі таких виробів немає. Усі вони відповідають санітарним вимогам.
Особливості конструкції столу для обробки риби та м'яса - грамотний вибір матеріалів
Вибір нержавіючої сталі для виробництва столів для обробки риби та м'яса не є випадковим. Вона стійка до впливу харчових кислот, не вбирає аромати продуктів, довговічна та проста у догляді. Нержавіюча сталь витримує постійну дію вологи, перепади температури. Обробний стіл може бути звареним, з каркасом на трубі або куточку - вибір матеріалів залежить від навантаження на готовий виріб. Оптимальна товщина труби для каркасу 40х40 мм. Є й полегшені версії — із трубою розміром 30х30 мм. Вони підходять для робочих поверхонь, на які не впливатимуть серйозні навантаження. Щоб стіл був стійкий, слід подбати про вирівнювання поверхні підлоги, якщо є певні проблеми.
Призначення столів для обробки м'яса та риби - рекомендації застосування
Столи для обробки риби та м'яса можуть знадобитися в декількох випадках:
У каталозі інтернет-магазину ви можете купити стіл для обробки риби та м'яса з відповідними розмірами та вартістю. У нашому асортименті досить регулярно з'являються нові версії з покращеними споживчими якостями. Тим не менш, ви завжди знайдете стіл для оброблення м'яса з ціною, яка вас влаштує. Ми здійснюємо доставку по всій Україні. Ви можете зв'язатися зі співробітниками сайту, щоб організувати її найзручнішим способом. Всього кілька днів, і стіл для обробки риби і м'яса буде змонтований на вашій кухні або в цеху, відкривши нові горизонти для розвитку.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888