Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Необхідні меблі з нержавійки для кухні столової

Необхідні меблі з нержавійки для кухні їдальні - ключові моменти вибору

Підприємці, які бажають відкрити новий бізнес у сфері громадського харчування або модернізувати і розширити вже діючі ресторани, бари, кафе, замислюються про те, де і які меблі для кухні можна купити, так, щоб відшукати ідеальний баланс між ціною і якість м. На сьогоднішній день існує величезна кількість різноманітних варіантів обладнання з нержавіючої сталі, так що розгубитися можуть як новачки, так і досвідчені замовники. Головне - розуміти, що, вибираючи професійну меблі для їдальні з нержавіючої сталі , найважливіше довіритися надійному виробникові.

Розглянемо, який існує стандартний набір нейтрального обладнання, і яким вимогам щодо якості, міцності і гігієнічності повинна відповідати меблі для їдальні.

Меблі з нержавійки для громадського харчування - види і призначення

Нейтральне обладнання в кухнях кафе, ресторанів та їдалень виконує багато завдань, серед яких найважливіші такі:

  • забезпечити продуктивну роботу персоналу кухні;
  • оптимізувати робочі процеси;
  • звести до мінімуму ризик травматизму.

Необходимая мебель из нержавейки для кухни столовой-01

Плануючи придбати функціональну і зручні меблі з нержавійки для шкільної їдальні або будь-яких інших закладів громадського харчування, необхідно врахувати чимало нюансів. Але в "обов'язкову програму" зазвичай входять наступні елементи:
  • Виробничі столи . Служать кухарям для приготування страв, обробки овочів, фруктів, оброблення м'яса та риби, зважування, підготовки напівфабрикати АТОВ, а також для короткочасного зберігання продуктів та інвентарю, складування посуду та інших цілей. Купити виробничий стіл з нержавійки з його найширшим спектром використання слід в обов'язковому порядку. Це дозволяє раціонально використовуватиплоща кухні їдальні, заощадити час і зусилля персоналу, дотримати гігієнічні вимоги. У ресторани можна купити спеціальні столи для обробки риби , оснащені бортами і мийкою.
  • Мийні ванни (зварні або цільнотянуті). Це нейтральне обладнання служить в підприємствах громадського харчування для миття, замочування, очищення і ополіскування кухонного посуду та інвентарю. Застосовують мийні ванни так само для початкової обробки різноманітних продуктів харчування. Виходячи з розмірів харчоблоку шкільної їдальні, можна буде купити мийну ванну з потрібною кількістю секцій - від однієї до трьох.
  • Витяжні парасольку . Абсолютно незамінна меблі для кухні їдальні, де завжди кипить, смажиться, вариться і гаситься їжа, а повітря гарячий і насичений ароматами і мікрочастинками жиру. Витяжні парасолі з нержавійки встановлюються прямо над поверхнями для приготування їжі або іншим тепловим обладнанням. Ціна витяжних парасольок для їдальні безпосередньо залежить від розмірів виробу, специфіки його конструкції і наявності будь-яких додаткових функцій.
  • Кухонні стелажі. Ці меблі для шкільної їдальні, кафе, бару чи ресторану є міцним, надійним і довговічним рішенням для зберігання посуду, інвентарю, продуктів, дрібної техніки та інших речей. Стелажі для кухні з нержавіючої сталі можна підбирати за розмірами (висота, ширина, довжина) і кількості полиць, в залежності від потреб підприємств громадського харчування. Головний плюс конструкції - вільний доступ до всього, що розміщено на них.
  • Стелажі для сушки посуду . Конструкції з полками обладнані також спеціальними піддонами для збору води, що забезпечує можливість одночасного сушіння посуду та її зберігання. Стійкі і надійні стелажі з нержавійки абсолютно не схильні до корозії і можуть витримувати досить значні навантаження. Полиці стелажів мають борти, які утримують посуд, якщо конструкцію штовхнуть або перенесуть. За конструкцією екземпляри даного виду обладнання можуть істотно відрізнятися . Деякі моделі оснащуються додатковими секціями, в яких сушаться столові прибори, або рядами гачків для кухлів.
  • Рукомийники для персоналу. Рукомийники з нержавіючої сталі в будь-якому закладі громадського харчуваннявід шкільної їдальні до вуличного магазинчика - обов'язкове обладнання для підтримки гігієни. Персонал ресторану зобов'язаний мати постійну можливість вимити руки в процесі роботи.


Залежно від специфіки закладу громадського харчування буде використовуватися і інші меблі з нержавіючої сталі, наприклад, кондитерські шпильки , сервіровочні візки, ларі для сипучих продуктів і так далі.

Необходимая мебель из нержавейки для кухни столовой-02

На що звертати увагу бажаючим купити нейтральне обладнання з нержавійки

Список, які меблі для кухні громадського харчування необхідно купити, виходить досить значним, як і загальний бюджет на покупку. Але не варто намагатися заощадити на якості і купить ь підозріло дешеве або вживане устаткування. У таких випадках дуже високий ризик, що міняти його доведеться вже через рік-другий. З якісними меблями для кухні такого не станеться, оскільки термін служби виробів становить десятки років без втрати зовнішнього вигляду і експлуатаційних характеристик. Покупцеві слід послідовно вивчити наступні критерії вибору.

  1. Виробник меблів з нержавійки повинен бути відомий на ринку і надавати солідний гарантійний термін на свої вироби. В ідеал е його багаторічний досвід роботи дає можливість реалізовувати нестандартні задачі, при необхідності відступаючи від класичних розмірів і конструктивних нормативів, виготовляючи меблі на замовлення. Чи не останній за значенням фактор - конкурентні ціни.
  2. Товщина металу. Якщо ми візьмемо для прикладу виробничий стіл, то товщина металу стільниці повинна скласти, як мінімум, 0,8 мм, а товщина каркаса - 1 мм. Більш товсті стінки - не зовсім добре в тому плані, що зайва товщина металу зробить меблі для кухні їдальні надмірно громіздкою і важкою. Більш тонка, в свою чергу, додасть виробу крихкість і вразливість перед механічними пошкодженнями.
  3. Марка сталі. Якісна нержавіюча сталь, з якої робиться професійна меблі для громадського харчування, може бути різною за своїм складом. В авангарді за високими споживчими властивостями і характеристиками нержавіюча сталь марок AISI 201 і AISI 340 або 430. Остання - це жароміцний сталь, що містить близько 80% заліза і деякі домішки, що гарантують стійкість до окислення і високим температурним режимам. Матеріал в результаті вільно витримує температуру до 759 ° C. AISI 304 - сорт з низьким вмістом вуглецю, стійкий до температур до 900º С. Він також стійкий до хімічних сполук. Сталь марки AISI 201 містить всього 68% заліза, а також хром, марганець і незначна кількість інших домішок. Вона спокійно витримає постійний вплив температури до 350 ° C. Все це з екологічно чистих матеріалів, рекомендовані до використання в харчовій промисловості для заготівлі корпусів і робочих поверхонь меблів на професійних кухнях.

Необходимая мебель из нержавейки для кухни столовой-03

Ключові переваги меблів з нержавійки для кухні їдальні, бару чи ресторану

Власники сучасних підприємств громадського харчування сьогодні вибирають не просто якісну і практичну , але також стильну і красиву меблі для кухні. Вироби з нержавійки повністю відповідають даним вимогам і характеризуються ще цілу низку переваг.

  1. Естетика. Нейтральне обладнання з нержавіючої сталі володіє радує око елегантністю і абсолютної адаптивностью в плані стилістики. Металеві меблі здатна прикрасити собою кухню шкільній їдальні або модного ресторану, дизайн якого оформлений в будь-якому сучасному стилі.
  2. Універсальність і практичність. Купити або замовити виготовлення меблів з нержавійки для їдальні вигідно з тієї причини, що такі вироби без складного специфічного догляду зберігають первинний зовнішній вигляд протягом довгих років.
  3. Гігієнічність і безпеку. Нержавіюча сталь не схильна до корозії, здійснюючи всілякі робочі процеси, можна не боятися хімічних реакцій з продуктами харчування або побутовими миючими засобами. Меблі для кухні закладів громадського харчування не будутьвбирати забруднення і поглинати запахи. У більшості випадків обладнання досить промивати просто гарячою водою.
  4. Висока міцність і зносостійкість. Будь-яка кухонні меблі з нержавійки будь то стелажі, обробні столи або сервіровки візки , завжди піддається на професійній кухні величезним навантаженням. На столах і стелажах розміщують посуд, важку побутову техніку, всілякий кухонний інвентар, тому меблеві конструкції повинні володіти пристойним запасом міцності і стійкістю до механічних пошкоджень.
  5. Екологічність. Специфіка металу не допускає можливості появи в виробах з нержавійки тріщин, щілин і отворів. Сталь не має пір на відміну від дерев'яних конструкцій. Саме це цінна властивість в комплексі з високою гігієнічністю не дозволяє розмножуватися грибків, патогенних бактерій і мікроорганізмів, тому на кухні не з'являються неприємні запахи і цвіль.
  6. Безпека. Меблі з нержавіючої сталі не підтримує горіння. Сам матеріал не є токсичним і навіть при нагріванні до дуже високих температур не деформується.

Замовити кухонні меблі з нержавіючої сталі для шкільної їдальні або замовити її виготовлення за індивідуальними розмірами - значить отримати стальне і міцне обладнання, просте у догляді і дивно довговічне. Воно дозволить зберігати на кухні чистоту і гігієну, допоможе грамотно облаштувати робочі місця співробітників, зробить обстановку в кухні їдальнею максимально комфортною, дозволить полегшити і оптимізувати роботу кухарів та іншого обслуговуючого персоналу.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.