Шафи холодильні для їдальні

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Обладнання для шкільних їдалень
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Шафа холодильна Полаир CM105-S
35027
697 мм
620 мм
2028 мм
21348 грн.
Шафа холодильна Полаир CM107-S
35026
697 мм
854 мм
2028 мм
23536 грн.
Шафа холодильна Полаир CV105-S
35021
697 мм
620 мм
2028 мм
26115 грн.
Шафа холодильна Полаир CV107-S
35022
697 мм
854 мм
2028 мм
27350 грн.
Шафа холодильна Полаир CB105-S
37031
697 мм
620 мм
2028 мм
27590 грн.
Шафа холодильна Полаир CM110-S
37023
1402 мм
620 мм
2028 мм
30973 грн.
1
статті
clock_dsto.png 26.11.2020
Пароконвектомат промисловий для громадського харчування
Пароконвекційні печі, як тільки-но з'явившись на професійній кухні, відразу ж підкорили серця поварів.
clock_dsto.png 23.10.2020
Промислові електричні картоплечистки: особливості обладнання
Одні з найзатребуваніших машин на професійній кухні — це промислові електричні картоплечистки.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Шафа холодильна Полаир CV105-S
35021
697 мм
620 мм
2028 мм
26115 грн.
Шафа холодильна Полаир CV107-S
35022
697 мм
854 мм
2028 мм
27350 грн.
Шафа холодильна Полаир CM110-S
37023
1402 мм
620 мм
2028 мм
30973 грн.

Холодильні шафи та торгові вітрини: обладнання для закладів громадського харчування

Для функціонування закладів громадського харчування та торгівлі необхідні різні види холодильного обладнання. Для нетривалого зберігання готових страв та охолоджених продуктів використовуються холодильні шафи та вітрини. Також вони необхідні для демонстрації продукції відвідувачам. Їх конструкція має свої особливості, тому їх не можна ні в якому разі замінити на звичайні побутові холодильники.

Типи, функціонал та конструктивні особливості холодильних вітрин та шаф

Конструктивні особливості холодильного обладнання залежать від його призначення. Воно може використовуватися в торгових залах, барах, кафе, ресторанах, їдальнях. Шафи випускаються різного об’єму, форм та розмірів. Але, попри відмінності, можна виділити такі спільні характеристики професійного холодильного обладнання:

  • Матеріал: холодильні шафи та вітрини виготовляються з харчової нержавіючої сталі. Вона відповідає санітарно-гігієнічним нормам, які висуваються до промислового обладнання. Матеріал не піддається корозії, міцний та довговічний. Окремі елементи конструкції можуть бути виготовлені з нейтральних сплавів або хромованої сталі.
  • Функціональність: залежно від моделі, різні види холодильних шаф оснащуються різнорівневими полицями, решітками, ємностями, піддонами та іншими пристосуваннями для зручного зберігання продуктів. Їх кількість, розмір та вид вказані в характеристиках обладнання.
  • Діапазон робочих температур: холодильні шафи працюють в діапазоні від 0 ˚С до –10 ˚С, але є моделі з режимом заморожування до –12 ˚С.
  • Режим роботи: професійні холодильні шафи для їдалень та торгових залів забезпечують рівномірне та якісне охолодження продуктів без промерзання та обледеніння. Завдяки цьому зберігаються їх поживні якості та товарний вигляд.
  • Дизайн: виконані з якісної нержавіючої стали, холодильні шафи відрізняються привабливим лаконічним дизайном, тож будуть добре виглядати в інтер’єрах будь-яких сучасних торгових центрів, кафе, шкільних їдалень тощо.
  • Розмір: у продажу є холодильні шафи з різними габаритами, тож підходяще обладнання можна підібрати під будь-які технологічні потреби закладів громадського харчування та торгівлі.
  • Експлуатація: обладнання розраховане на часте відкривання/закривання дверей, може працювати з максимальним навантаженням протягом тривалого часу. Нержавіюча сталь не потребує особливого догляду, поверхні можна мити та дезінфікувати за допомогою спеціальних розчинів.

Вибираючи холодильне обладнання для закладу, необхідно звернути увагу на особливості конструкції та комплектації. Вони можуть бути такими:

  • кількість робочих камер: одна або дві;
  • спосіб установки: шафи з великим об’ємом холодильних камер встановлюються на підлогу, але є компактні моделі з настільною установкою;
  • мобільність: для більш зручного переміщення обладнання шафи оснащуються поворотними коліщатами зі стопорними механізмами;
  • розташування холодильного агрегату: верхнє або нижнє;
  • виконання: холодильні шафи бувають стандартними або вбудованими;
  • вид дверей: їх може бути дві або одна, виконані з металу або прозорого склопластику, за способом відкривання — купе або відкривні;
  • тип охолодження: динамічний або статичний.

Виробники професійного холодильного обладнання пропонують широкий вибір шаф та вітрин, які підходять для використання у різних закладах. Їх можна замовити для кафе, ресторанів, їдалень, магазинів, торгових центрів тощо.

Холодильні шафи в Харкові: асортимент від компанії DSTO

Організація будь-якого виробничого процесу, який передбачає використання продуктів харчування, потребує різних видів теплового, холодильного та нейтрального обладнання. Це дозволяє зберігати напівфабрикати на кухні та в торгових залах, продукти після шокової заморозки, а також вироби, які потребують спеціальних умов. Як правило, для виробничого циклу використовують кілька видів обладнання, яке підбирається фахівцями залежно від потреб установи.

Виробничі холодильні шафи для шкільних їдалень

У продажу можна знайти холодильні шафи з різним об’ємом робочих камер — від 20 до 1500 л. Вибираючи обладнання, враховують його габарити. Наприклад, для тісних приміщень підійдуть вужчі, але високі шафи. Також треба брати до уваги наявність функціонала — динамічного охолодження, додаткових вентиляторів тощо. Для виробничих цехів їдалень найкраще підходять шафи з непрозорими металевими дверима та замками.

Холодильні вітрини для торгових майданчиків

У торгових центрах, продовольчих магазинах, кафе та інших закладах важливо не лише зберігати продукти, напівфабрикати та готові страви за оптимальних температурних умов. Їх необхідно продемонструвати відвідувачам та забезпечити зручний доступ. Для цього якнайкраще підходять холодильні вітрини зі скляними дверима.

Барні холодильні шафи та торгові вітрини

Обладнання використовується для оснащення кафе та барних стійок. Їх можна підібрати різного розміру та форми. Додаткові опції забезпечують зручне використання та функціональність. Наприклад, огляд та зовнішній вигляд товарів покращується завдяки наявності світлодіодного підсвічування.

Холодильні вітрини для демонстрації товарів

Таке обладнання, першою чергою, призначене для експонування різних видів товарів та готової продукції. Холодильні вітрини та шафи оснащуються різнорівневими поличками та ємностями, на яких можна розміщувати кондитерські вироби, напівфабрикати та інші вироби.

Клієнти компанії «ДСТО» можуть ознайомитися з нашими пропозиціями, переглянувши каталог або розділ на сайті з портфоліо «Наші роботи», відвідати виставковий зал у м. Харків по вул. Грековська, 5. Ви можете купити різні види обладнання або замовити виготовлення нестандартних виробів з доставкою по Харкову, у Київ, Вінницю, Львів, Одесу та інші міста України.