Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Для функціонування закладів громадського харчування та торгівлі необхідні різні види холодильного обладнання. Для нетривалого зберігання готових страв та охолоджених продуктів використовуються холодильні шафи та вітрини. Також вони необхідні для демонстрації продукції відвідувачам. Їх конструкція має свої особливості, тому їх не можна ні в якому разі замінити на звичайні побутові холодильники.
Конструктивні особливості холодильного обладнання залежать від його призначення. Воно може використовуватися в торгових залах, барах, кафе, ресторанах, їдальнях. Шафи випускаються різного об’єму, форм та розмірів. Але, попри відмінності, можна виділити такі спільні характеристики професійного холодильного обладнання:
Вибираючи холодильне обладнання для закладу, необхідно звернути увагу на особливості конструкції та комплектації. Вони можуть бути такими:
Виробники професійного холодильного обладнання пропонують широкий вибір шаф та вітрин, які підходять для використання у різних закладах. Їх можна замовити для кафе, ресторанів, їдалень, магазинів, торгових центрів тощо.
Організація будь-якого виробничого процесу, який передбачає використання продуктів харчування, потребує різних видів теплового, холодильного та нейтрального обладнання. Це дозволяє зберігати напівфабрикати на кухні та в торгових залах, продукти після шокової заморозки, а також вироби, які потребують спеціальних умов. Як правило, для виробничого циклу використовують кілька видів обладнання, яке підбирається фахівцями залежно від потреб установи.
У продажу можна знайти холодильні шафи з різним об’ємом робочих камер — від 20 до 1500 л. Вибираючи обладнання, враховують його габарити. Наприклад, для тісних приміщень підійдуть вужчі, але високі шафи. Також треба брати до уваги наявність функціонала — динамічного охолодження, додаткових вентиляторів тощо. Для виробничих цехів їдалень найкраще підходять шафи з непрозорими металевими дверима та замками.
У торгових центрах, продовольчих магазинах, кафе та інших закладах важливо не лише зберігати продукти, напівфабрикати та готові страви за оптимальних температурних умов. Їх необхідно продемонструвати відвідувачам та забезпечити зручний доступ. Для цього якнайкраще підходять холодильні вітрини зі скляними дверима.
Обладнання використовується для оснащення кафе та барних стійок. Їх можна підібрати різного розміру та форми. Додаткові опції забезпечують зручне використання та функціональність. Наприклад, огляд та зовнішній вигляд товарів покращується завдяки наявності світлодіодного підсвічування.
Таке обладнання, першою чергою, призначене для експонування різних видів товарів та готової продукції. Холодильні вітрини та шафи оснащуються різнорівневими поличками та ємностями, на яких можна розміщувати кондитерські вироби, напівфабрикати та інші вироби.
Клієнти компанії «ДСТО» можуть ознайомитися з нашими пропозиціями, переглянувши каталог або розділ на сайті з портфоліо «Наші роботи», відвідати виставковий зал у м. Харків по вул. Грековська, 5. Ви можете купити різні види обладнання або замовити виготовлення нестандартних виробів з доставкою по Харкову, у Київ, Вінницю, Львів, Одесу та інші міста України.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888