Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Правильна організація роботи їдальні неможлива без професійного обладнання. Таке устаткування забезпечує якісне приготування страв, безпечне зберігання продуктів та, у підсумку, гарантує стабільний прибуток власникові закладу.
Чому формат їдальні досі актуальний? Інтерес підприємців до галузі громадського харчування, зокрема до їдалень, стабільно росте. А все тому, що їдальня – це простий та зрозумілий для більшості заклад. Знайоме з дитинства меню, корисні інгредієнти та помірна вартість – більшість клієнтів оберуть саме такий варіант на противагу черговому фаст фуду.
Устаткування для професійних кухонь виготовляють з нержавіючої сталі. Матеріал забезпечує необхідну міцність, надійність, гігієну, а також є дуже простим у догляді. Ще одна перевага обладнання з нержавійки – стійкість до механічних пошкоджень. На поверхні тих чи інших приладів вкрай рідко з'являються подряпини, сліди від випадкових ударів чи падіння предметів.
Різноманіття професійного обладнання для їдальні ділиться на категорії за особливостями застосування. Найпоширеніші види устаткування:
Поговоримо про ключові пункти більш детально.
Обладнання для лінії роздачі та його конфігурацію обирають, орієнтуючись на:
Типовий варіант професійного обладнання лінії роздачі складається з таких блоків: тепловий, охолоджувальний, нейтральний. А також додатково комплектується допоміжним обладнанням (кавоваркою, диспенсером для холодних напоїв).
Тепловий блок допомагає підтримувати оптимальну температуру гарячих страв. Охолоджувальний і собі зберігає свіжими холодні страви: салати, десерти, закуски та інше. Нейтральний блок професійного кухонного обладнання використовують для викладання столового наряддя, тарілок, склянок, спецій.
Розташування секцій лінії роздачі буває:
Зверніть увагу: правильно обравши обладнання для лінії роздачі, ви не лише оптимізуєте процес обслуговування клієнтів, а й зробите інтер'єр їдальні більш функціональним та затишним.
Велика кількість відвідувачів та необхідність швидкого обслуговування – спільні риси чи не для всіх сучасних їдалень. Тож радимо заздалегідь подбати про наступні види обладнання:
Також обов'язково варто укомплектувати кухню вашої їдальні посудомийним обладнанням. Це – мийки високого тиску, посудомийні машини і пароочисники. Така техніка підвищує ефективність миття кухонного приладдя та полегшує роботу персоналу. Посудомийне обладнання класифікують за багатьма параметрами. Зокрема, враховують продуктивність (кількість вимитих тарілок за годину), споживання води, клас енергоспоживання та інше. Для габаритного посуду можуть знадобитися котломийні посудомийні машини, які ви також можете знайти в нашому каталозі професійного обладнання для їдалень.
Перелік необхідного обладнання можна продовжувати, але ми навели той необхідний мінімум, без якого неможлива ефективна робота будь-якого закладу громадського харчування подібного формату. За необхідністю, можемо надати вам професійну консультацію по вибору устаткування для вашого закладу.
Оснащення для кожної їдальні варто обирати індивідуально, орієнтуючись на її площу, особливості меню та кількість відвідувачів. Дамо кілька корисних порад, які допоможуть обрати професійне устаткування:
Обираючи професійне обладнання для їдальні, обов'язково враховуйте його технічні параметри, відповідність конкретно вашим потребам та інші важливі нюанси. Не на останньому місці – габарити техніки. Адже дуже важливо, щоб навіть після розміщення професійного устаткування на кухні чи в залі їдальні, залишалося достатньо вільного місця для виконання тих чи інших завдань.
Перш ніж купити обладнання для громадського харчування, необхідно врахувати деякі нюанси та особливості не тільки техніки, а й напрямки діяльності підприємства, від чого залежить правильність підбору та функціональність виробів.
Вибираючи технологічне обладнання для комунального харчування, зверніть увагу на:
У каталозі компанії DSTO та на просторах нашого інтернет-магазину ви зможете відшукати та купити найкраще обладнання для громадського харчування, виконане з функціональних, сучасних та довговічних матеріалів.
Якщо ви бажаєте купити в Івано-Франківську, Хмельницькому чи будь-якому місті України якісне професійне обладнання без величезних націнок, ми вам допоможемо. Компанія DSTO – професійний постачальник кухонного устаткування з нержавіючої сталі вітчизняного виробництва. Пропонуючи каталог продукції за вигідними цінами та найширший асортимент обладнання для їдалень в Україні. Бажаємо приємним покупок!
Для професійної кухні їдальні варто обирати обладнання з нержавіючої сталі, яке відрізняється міцністю, гігієнічністю та простотою догляду.
⏩ Це може бути теплове, холодильне та нейтральне обладнання й інші необхідні прилади.
До кухонного обладнання для шкільної їдальні входять:
✔️плити
✔️мийки
✔️та інші прилади, які забезпечують безперебійний процес приготування та зберігання їжі.
Необхідне обладнання для їдальні школи включає теплові плити, холодильники, лінії роздачі, посудомийне обладнання та допоміжну техніку для підтримання чистоти й безпеки продуктів.
Для вибору обладнання шкільної їдальні слід врахувати площу приміщення, кількість відвідувачів та обсяги приготування. Обладнання має бути міцним, енергоефективним і зручним у використанні.
Сучасне обладнання для шкільної їдальні гарантує швидке та безпечне приготування їжі, довговічність, а також економію енергії, що підвищує ефективність роботи закладу.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888