Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Промислові електричні плити на підставці - значення, ціна, особливості та переваги
На будь-якій сучасній професійній кухні, будь то ресторан чи кафе, їдальня чи готель, дитячий садок або харчоблок у будь-якому іншому закладі громадського харчування, основним та найважливішим обладнанням залишається електрична промислова плита. Електроплити не втратили свій статус базового обладнання навіть попри стрімкий прогрес та розвиток гастрономічних технологій. На відміну від своїх побутових аналогів промислова конфоркова електроплита для громадського харчування відрізняється габаритними розмірами та зовнішнім виглядом, потужністю, продуктивністю та довговічністю, оскільки розрахована вона на практично безперервну щоденну роботу при постійному потоці відвідувачів та взаємодію з багатолітражними каструлями.
Професійна електрична плита на підставці - фактори, що формують вартість
Ціна на промислові електроплити для їдалень та ресторану залежить від цілого ряду факторів, зокрема від кількості конфорок, потужності обладнання, товщини металу в деталях корпусу, наявності духовки, якості комплектуючих. Істотний вплив на вартість зробить також популярність (репутація) виробника, а також наявність додаткових можливостей та опцій, таких як таймер, захист від перегріву, експрес-нагрівання конфорок та ін.
Електрична плита на підставці, якщо порівнювати її зі звичними газовими аналогами, виграє за багатьма пунктами.Насамперед зазначимо, що для деяких кафе та їдалень, відкритих торгових центрів чи офісних будівель, де газопостачання немає в принципі, професійні електроплити — єдиний варіант. Доцільність придбання промислової плити пояснюється також високою функціональністю сучасної техніки, швидкістю розігріву, зовнішньою естетикою обладнання, безпекою використання (відсутність відкритого вогню та ризику витоку газу) і, зрозуміло, якістю приготування.
Промислові плити електричні для громадського харчування.
Професійна електрична плита на підставці - придбання дуже серйозне. Хоча купити конфорочні електроплити в інтернет-магазині “DSTO” ресторатори в Україні можуть вигідно, за найдемократичнішими цінами, проте продумувати своє замовлення слід максимально ретельно та скрупульозно.
Обов'язково зверніть увагу на такі параметри вибору, по черзі оцінюючи кожен із них:
На особливу увагу заслуговує вибір виробника. Довіряючи перевіреним солідним брендам, ви зможете купити надійні, довговічні, недорогі в обслуговуванні промислові електроплити на підставці для їдальні. Основуючи свій вибір не тільки на максимально доступній вартості, а на сукупності перерахованих факторів, ви уникнете безлічі поширених помилок і в результаті заощадите фінансові кошти.
Професійна електроплита для ресторану, кафе, їдалень - значення якісного обладнання.
Будь-який власник підприємства громадського харчування знає, що електрична плита на підставці — теплове обладнання, значення якого практично неможливо переоцінити. Від правильного вибору моделі залежить стабільність роботи кухні, швидкість приготування та видачі страв, рівень сервісу і, зрештою, репутація ресторану та його прибутковість.
Хороша професійна електроплита для кухаря – основа основ, саме вона сприяє ефективній творчій реалізації спеціаліста у процесі приготування різноманітних страв.
Промислова електрична плита може мати від двох до шести конфорок. Різноманітність моделей на підставці забезпечує можливість оптимального вибору для кожного підприємства громадського харчування з урахуванням його завантаженості та складності приготування тих чи інших страв, що входять до асортименту. Конструктивні особливості сучасної електроплити створюють низку переваг у використанні професійного теплового обладнання:
Суцільна поверхня нагріву - найкращий вибір для підприємств громадського харчування, де завантаження стабільно високе. Такі моделі повністю виправдовують себе на будинкових кухнях, у кафе, їдальнях та ресторанах.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888