Виробничий стіл з нержавійки без полки: особливості меблів для кухні
Робота кухні будь-якого закладу громадського харчування багато в чому залежить від того, наскільки правильно організовано робоче місце кожного співробітника. Для цього використовуються різні види нейтрального обладнання. Виробничі столи з нержавіючої сталі можна використовувати практично для будь-яких цілей - від розбирання сировини до тимчасової розстановки посуду для сервірування готових страв. Вони випускаються з полками і без них, відрізняються різними характеристиками. В даному розділі каталогу представлені виробничі столи з нержавійки без полиць. Дана модель - невід'ємний предмет інтер'єру кухні ресторану, заклади фаст-фуду або готелі. Компактні столики різних розмірів виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі - цей матеріал не вбирає запахи і дуже легко миється. Використовувати виробничі столи для їдалень можна для роботи з м'ясом, рибою, фруктами чи овочами.
Переваги обробних столів без полиць з нержавійки для кафе і ресторану
Одне з головних вимог на будь-якому підприємстві громадського харчування - дотримання санітарно-гігієнічних норм. Від цього залежить якість блюд, що готуються, напівфабрикатів та іншої продукції, здоров'я і безпеку співробітників і споживачів. А це означає, що все обладнання, кухонні пристосування, меблі та інше оснащення повинно ретельно митися і дезінфікуватися відповідно до встановлених вимог.
Щоб зробити процес очищення поверхонь якісним, швидким і менш трудомістким, для виготовлення кухонного обладнання та меблів застосовуються спеціальні матеріали. Одні з них - нержавіюча сталь. Кухонні столи з нержавійки мають цілий ряд переваг:
Міцність: для виготовлення каркаса виробничих столів використовується нержавіюча сталь марки AISI 430 товщиною 1,0 мм. Вона відрізняється міцністю, високою стійкістю до механічних навантажень. На столах можна встановлювати габаритне обладнання, об'ємну заповнену тару, розкладати велику кількість продуктів без побоювання, що меблі буде зіпсована.
- Стійкість до корозії: стільниці виробничих столів виготовлені з листової нержавіючої сталі марки AISI 201 товщиною 0,8 мм. Покриття стійке до механічних пошкоджень - на столах можна обробляти різні види продуктів без побоювання пошкодити поверхню. Нержавіюча сталь не вступає в реакцію з кислотами та іншими їдкими рідинами, не фарбується соком овочів і фруктів. Стільниці з нержавійки залишаються гладенькими протягом багатьох років.
- Простота в догляді: поверхні обробних столів з нержавіючої сталі можна мити і дезінфікувати за допомогою будь-яких засобів, використання яких дозволено на підприємствах громадського харчування. Завдяки цьому в виробничих цехах можна без праці підтримувати санітарні умови на належному рівні. Догляд спрощується ще й тим, що стільниці виготовляються з цілісних листів стали, на них відсутні поглиблення, зазори і інші дефекти, в яких може накопичуватися бруд.
- Гарний зовнішній вигляд: нейтральне обладнання з нержавійки відмінно вбирається в інтер'єри будь-яких сучасних кухонь. Естетика приміщення особливо важлива у випадку з відкритими виробничими цехами, коли відвідувачі мають можливість спостерігати процес приготування страв.
Без обробних столів з нержавіючої сталі не обходяться кухні сучасних ресторанів, кафе, їдалень, виробничі цехи і інші підприємства. Металеві поверхні набагато гігієнічніше, практичніше і довговічніше, ніж дерев'яні або пластикові.
Конструктивні особливості та переваги виробничих столів з нержавіючої сталі без полиць:
Виробничий стіл з нержавіючої сталі без полиць являє собою металевий каркас зі стільницею. Для посилення конструкції використовуються поперечні перемички з трьох сторін. Під площину стільниці з листової сталі підклеюється основа з ДСП. Вона робить поверхню жорсткою і виключає її вібрацію. Це позитивним чином позначається на характеристиках обладнання.
Переваги моделі без полки:
- ніжки столика оснащуються регулятором висоти - стіл можна буде встановлювати навіть на нерівна підлога. Додатково в конструкції використовуються елементи, які надають столика стійкості під час використання;
- за бажанням замовника стіл з нержавійки оснащується полицею, якщо в цьому є виробнича необхідність. Але найчастіше виправдано використання саме полегшених моделей;
- столи без полиць мають невелику вагу - їх зручно переставляти в залежності від потреб персоналу;
- через відсутність полиць під столом можна розміщувати габаритне обладнання, великі ємності для зберігання продуктів, різні тумби та інші меблі;
- на виріб надається гарантія 12 місяців.
Компанія DSTO пропонує купити виробничі столи різного розміру власного виготовлення. Ми використовуємо тільки якісні матеріали і сучасні технології.Як вибрати і купити виробничий стіл для громадського харчування?Купити стіл з нержавійки є прямо зараз - на складі компанії завжди в наявності необхідні обсяги продукції. При замовленні варто врахувати:
- довжина: ми виготовляємо столи стандартних розмірів (параметри вказані в каталозі) і меблі за індивідуальними вимірами;
- ширина: пропонуються обробні столи для кухні з параметрами 500, 600, 800 мм;
- бортики: необхідність їх наявності або відсутності буде залежати від особливостей використання меблів.
Крім того, в компанії DSTO ви можете замовити ще більш універсальні моделі - виробничі столи з мийними ваннами (http://www.dsto.com.ua/stoli_s_moikami).
Як замовити?Оформіть замовлення на сайті або просто зателефонуйте менеджеру компанії. Ми надаємо оперативну доставку по Києву і по Україні.