Столи виробничі з нержавіючої сталі з двома полками: їх переваги та критерії вибору
Ефективність роботи закладу громадського харчування будь-якого формату в чому зумовлюється зовнішніми складовими. Зокрема визначальним фактором для кафе чи ресторану є кухонне обладнання, від якого безпосередньо залежить якість, зручність і швидкість приготування їжі, а значить, і його визнання клієнтом. Роль «першої скрипки» на кухні серед усього професійного оснащення відводиться виробничому столу з нержавіючої сталі. Міцний і надійний, він дозволить вам здійснити якісну обробку і оброблення харчових продуктів в максимально стислі терміни. Однак подібне кухонне обладнання буде подвійно корисніше, якщо в його комплектації будуть передбачені дві полиці, на яких можна розмістити корисні аксесуари, інгредієнти та інше начиння, яка може стати в нагоді в процесі приготування. Так чому б не купити для кухні громадського харчування стіл виробничий з двома полками, звернувшись в компанію DSTO, де не тільки великий асортиментний ряд подібної продукції, але і прийнятні ціни на неї.
Пропонуємо вашій увазі пристінні столи з нержавіючої сталі - зручні і багатофункціональні моделі різних габаритних розмірів для харчових виробництв:
- Матеріал вироби (сталь AISI 304 або AISI 201) добре переносить постійний вплив вологи, стійкий до перепадів температури і відмінно миється від будь-яких забруднень.
- Додатково столик оснащений полицею (вона також виконана зі сталі) і бортом, який попереджає випадання продуктів і забруднення стіни.
- Виробничий стіл з нержавіючої сталі має стійкі регульовані ніжки. Завдяки їм у вас буде можливість правильно виставити обладнання навіть в тих місцях, де спостерігаються нерівності підлоги. Ще така його особливість зручна тим, що кожен працівник харчоблоку зможе відрегулювати висоту конструкції під себе.
Таким чином, купити виробничий стіл з двома полками з нержавіючої сталі для кухні громадського харчування в DSTO - значить обзавестися ідеальним робочим місцем для кухаря.
Виробничий стіл з двома полками з нержавійки для громадського харчування: переваги конструкції
Виробничий стіл з двома полками з нержавійки - прекрасна інвестиція як для кафе і ресторану, так і для будь-якого іншого закладу громадського харчування. А все тому, що на професійній кухні багато полиць не буває. Завжди знайдеться, що на них покласти. Втім, велика місткість - не єдина перевага такого роду кухонного оснащення. Також хотілося відзначити і такі його сильні сторони:
- відповідність всім санітарним нормам і вимогам. Завдяки тому, що виробничий стіл з двома полками виготовлений з нержавіючої сталі він легко миється і чиститься від будь-яких забруднень. Більш того, йому не страшні механічні пошкодження і температурні перепади. До того ж таке обладнання прекрасно переносить вплив вологи;
- довгий термін служби. Досягається він знову ж за рахунок матеріалу виготовлення - високоякісної нержавіючої сталі, - який характеризується довговічністю і зносостійкістю. А посилений каркас наділяє виробничий стіл здатністю витримувати великі навантаження;
- наявність пристінного бортика. Всі моделі виробничих столів з двома полками з нержавіючої сталі, незалежно від розмірів, оснащені високим бортиком, головне призначення якого - перешкоджання розтіканню рідин і падіння інгредієнтів, що істотно спрощує проведення санітарної обробки харчоблоку;
- ергономічний дизайн. Такого роду професійне кухонне обладнання, представлене в каталозі компанії DSTO, хоча і створено в мінімалістичному жанрі, але це скоріше плюс, ніж мінус. Адже завдяки цьому воно прекрасно вписується в будь-який стилістичне рішення харчоблоку.
Як бачимо, виробничі столи з двома полками з нержавійки характеризуються масою достоїнств. А значить, це відмінна інвестиція в бізнес, присвячений «таїнств» кулінарії.
Виробничі обробні столи для кафе і ресторанів: критерії вибору
В процесі вибору виробничого столу для професійної кухні кафе, ресторану або будь-якого іншого закладу громадського харчування слід спиратися на кілька основних моментів. Зокрема:
призначення обладнання. Ось, скажімо, для обробки м'ясних і рибних продуктів, а також для виготовлення з них напівфабрикатів ідеально підійде обробний стіл;
розмір вироби. Довжину і ширину виробничого столу з нержавіючої сталі варто вибирати, виходячи з особливостей професійної кухні. Так, якщо приміщення невелике, а заклад громадського харчування розраховане на великий потік відвідувачів, то єдиним вірним рішенням у даному випадку стане функціональний стіл з двома полками максимально можливих розмірів. Звичайно ж, такі його габарити будуть значними, але разом з тим, вони дозволять використовувати стільницю не тільки в якості робочої поверхні, але і як основу для розміщення побутової техніки, тим самим роблячи його більш зручним з точки зору продуктивності.
Правильний вибір виробничого столу - гарантія добре організованого процесу готування, а, отже, і успіху закладу громадського харчування в цілому.
Виробничі столи з двома полками в DSTO: позитивні сторони співпраці
- Вигідні бонуси для клієнтів компанії DSTO:
- Висока якість технологічного обладнання - наш головний принцип. Кожен стіл проведений на сучасному обладнанні з використанням аргонового зварювання, лазерного розкрою та інших ефективних методів обробки металу.
- На замовлені у нас столи надається гарантія 12 місяців.
- Купити виробничий стіл можна не тільки в Харкові чи Києві- продукція буде доставлена в будь-який регіон України кур'єрською службою або попутним транспортом (логістичні послуги також надаються компанією).
З компанією DSTO організувати ергономічне і функціональне робоче простір на професійній кухні не складе особливих труднощів.