Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Овочерізки промислові

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Овочерізка REEDNEE VC65MS
Артикул: 350020_0
Довжина:
655 мм
Ширина:
325 мм
Висота:
535 мм
Термін поставки уточнюйте
23954 грн.
Овочерізка Fimar TV2500 (220) NC
Артикул: 350020_4
Довжина:
220 мм
Ширина:
610 мм
Висота:
520 мм
Термін поставки уточнюйте
27092 грн.
Овочерізка Fimar TV3000 (220) NC
Артикул: 350020_5
Довжина:
220 мм
Ширина:
610 мм
Висота:
520 мм
Термін поставки уточнюйте
31035 грн.
Овочерізка Robot Coupe CL30 Bistro
Артикул: 350020_1
Довжина:
345 мм
Ширина:
300 мм
Висота:
590 мм
Термін поставки уточнюйте
38667 грн.
Овочерізка Robot Coupe CL50 (220)
Артикул: 350020_2
Довжина:
390 мм
Ширина:
310 мм
Висота:
610 мм
Термін поставки уточнюйте
62835 грн.
Овочерізка Robot Coupe CL50 (220) + протирка
Артикул: 350020_3
Довжина:
390 мм
Ширина:
310 мм
Висота:
610 мм
Термін поставки уточнюйте
74453 грн.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Овочерізка Fimar TV2500 (220) NC
Артикул: 350020_4
Довжина:
220 мм
Ширина:
610 мм
Висота:
520 мм
Термін поставки уточнюйте
27092 грн.
Овочерізка Robot Coupe CL50 (220) + протирка
Артикул: 350020_3
Довжина:
390 мм
Ширина:
310 мм
Висота:
610 мм
Термін поставки уточнюйте
74453 грн.
Овочерізка Robot Coupe CL50 (220)
Артикул: 350020_2
Довжина:
390 мм
Ширина:
310 мм
Висота:
610 мм
Термін поставки уточнюйте
62835 грн.
статті
clock_dsto.png 26.11.2020
Пароконвектомат промисловий для громадського харчування
Пароконвекційні печі, як тільки-но з'явившись на професійній кухні, відразу ж підкорили серця поварів.
clock_dsto.png 23.10.2020
Промислові електричні картоплечистки: особливості обладнання
Одні з найзатребуваніших машин на професійній кухні — це промислові електричні картоплечистки.


Промислові овочерізки: сучасне обладнання для професійної кухні


Попередня підготовка та подрібнення різних видів продуктів — дуже трудомісткі процеси. Їх виконання вручну потребуватиме багато часу та зусиль. Промислові овочерізки дозволять оптимізувати роботу на кухні. Вони здатні швидко та безпечно нарізати овочі, фрукти та інші продукти на шматочки різного розміру та форми, перетерти сир, підготувати масу для пюре тощо. Наявність додаткового функціонала значно розширює можливості такої техніки.


Особливості та переваги промислових овочерізок


Певним чином підготовлені компоненти (порізані на шматочки, натерті, перемелені) потрібні для приготування супів, гарнірів, салатів, десертів та інших страв. Професійні електричні овочерізки здатні набагато пришвидшити ці процеси. Придбання обладнання має низку переваг:

  • Використання електричних овочерізок зменшує використання ручної праці, але при цьому підвищує ефективність виробничих процесів.
  • За допомогою овочерізок продукти нарізають на шматочки однакового розміру та форми з мінімальною кількістю відходів.
  • Для виготовлення професійних овочерізок використовують матеріали високої якості — нержавіюча харчова сталь, анодований алюміній, міцний пластик. Завдяки цьому обладнання може працювати з великими навантаженнями протягом тривалого часу (за умови дотримання правил експлуатації, рекомендованих виробником).

Промислові овочерізки мають досить компактні розміри. Для їх установки не потрібно виділяти багато місця. Але за своєю ефективністю вони значно відрізняються від побутових моделей.


Вибираємо професійну овочерізку: на що звернути увагу


Промислові овочерізки відрізняються за кількома характеристиками — потужністю, функціоналом, продуктивністю тощо. Саме тому вибирати їх необхідно відповідно до потреб виробництва. Варто врахувати такі деталі:

  • Необхідні виробничі потужності. Раціональною потужністю вважається така, яка дозволяє за 1–2 години виконати денну норму нарізки продуктів, необхідних для роботи кухні закладу громадського харчування. Якщо потужності обладнання буде недостатньо, то його доведеться експлуатувати в більш інтенсивному режимі. Це призведе до швидкого зносу окремих вузлів та техніки в цілому. Але й купівля обладнання з надлишковою потужністю, яка не буде використовуватися, також є недоцільною.
  • Характеристики завантажувального бункера. Подача заготовок для нарізки може здійснюватися в автоматичному або ручному режимах. Професійні моделі з ручною подачею мають по два отвори, один з яких широкий, а другий — видовжений. Значення має й об’єм бункера. Чим більшу кількість продуктів можна завантажити за один раз, тим менше уваги оператора потребуватиме кухонна техніка.
  • Функціональність. Кількість видів нарізки, протирання, типи дисків та інших деталей, від яких залежать особливості роботи обладнання.

Варто врахувати, що розмір техніки залежить від її продуктивності. Електричні овочерізки невеликої та середньої потужності (менш як 350 кг/год) зазвичай мають досить компактні розміри. Їх можна встановлювати на столах або спеціальних підставках. Великогабаритні машини для професійної кухні з високою продуктивністю встановлюються на підлогу або на спеціальні пересувні установки.


Види дисків та ножів для професійних овочерізок


Промислові овочерізки, які можуть використовуватися на кухнях їдалень та інших закладів громадського харчування, представлені двома типами: овочерізки та овочерізки-протирки. Їх функціонал забезпечується завдяки різним видам різальних дисків — їх може бути до 50. Це робить овочерізку незамінним помічником на кухні, який здатний за короткий проміжок часу якісно підготувати різні види продуктів для подальшої обробки.

Одна з головних умов ефективної та безпечної експлуатації овочерізок — своєчасне сервісне обслуговування. Особливої уваги потребують ножі — їх необхідно якісно гострити через певний проміжок часу. Якщо цього не робити, то через затуплені леза збільшуються навантаження на двигун та інші деталі, погіршується якість нарізання продуктів. З метою забезпечення продуктивної роботи овочерізки краще використовувати знімні леза. Їх заточування обходиться набагато дешевше, ніж заміна диска.

Електричні промислові овочерізки для їдалень


При виборі овочерізки для їдальні необхідно врахувати все: продуктивність, простоту та безпеку експлуатації, кількість ріжучих дисків, розміри тощо. Але при однакових параметрах варто надати перевагу приладу, двигун якого має більшу потужність. Завдяки цьому овочерізка зможе забезпечити стабільний темп роботи протягом тривалого часу, впоратися з великими навантаженнями. У кінцевому результаті це продовжить строк її експлуатації.

Компанія DSTO пропонує найкращі овочерізки для закладів громадського харчування

При виборі обладнання для професійної кухні радимо уважно вивчити технічні характеристики виробів. Наприклад, електрична професійна машина для їдальні виробника «Торгмаш» пропонується в трьох модифікаціях:

  • МПР-350М: овочерізка забезпечує два різновиди протирання та вісім різновидів нарізування. Її продуктивність складає 600 кг/год при протиранні та 350 кг/год при нарізанні сирої картоплі брусочками.
  • МПР-350М-01: промислова машина призначена для протирання готової продукції двома способами. Продуктивність — 600 кг/год готового пюре.
  • МПР-350М-02: прилад забезпечує вісім різних типів нарізки різного розміру та форми. Овочерізка переробляє 350 кг продукції за годину.

Компанія DSTO пропонує купити овочерізки для професійної кухні за доступними цінами від виробників. Ми гарантуємо якість та оригінальність техніки. Наші спеціалісти допоможуть вам підібрати обладнання, яке найкраще підійде для потреб вашого підприємства.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.