Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Ціна 67900 грн. Загальна довжина лінії 3.9 м. У комплект входить марміт перших страв на 2 конфорки, марміт других страв на 3GN1/1, нейтральний елемент 1.5 м. Направляючи, підсвітка, полиця-надбудова на 1 рівень. Виконано з харчової нержавіючої сталі. Санітарно-гігієнічні виснови. Гарантія 1 рік.
Організація харчування в їдальні — це завжди про ефективність. Швидкість обслуговування, дотримання санітарних норм, зручність персоналу і комфорт гостей безпосередньо залежать від того, наскільки грамотно підібрана лінія роздачі. Особливо це актуально для закладів з великим потоком відвідувачів: шкільних і корпоративних їдалень, кафе при підприємствах, готелів зі сніданками та ресторанів формату «шведський стіл» в Одесі та інших містах.
Якщо ви плануєте купити лінії роздачі для кафе Одеса — зверніть увагу на модульні рішення з нержавіючої сталі. Такий формат дозволяє зібрати індивідуальну конфігурацію під особливості вашого приміщення та асортименту.
Що важливо: ви самі формуєте потрібний комплект модулів — від мармітів до касових вузлів — і можете легко масштабувати його за потреби. Саме тому все більше власників закладів в Одесі планують купити лінію роздачі для їдальні від DSTO.
Лінія роздачі для їдалень в Одесі — це система модульного обладнання, через яку організовується процес подачі готових страв в закладах громадського харчування. Залежно від концепції, роздача може бути виконана як у форматі самообслуговування, так і за участю персоналу. Мета лінії роздачі для кафе завжди одна — впорядкувати потік відвідувачів і прискорити обслуговування.
Типова лінія роздачі для їдальні в Одесі включає:
Купити лінію роздачі для їдальні в Одесі — відмінне рішення, воно дозволяє:
Ба більше, професійне обладнання з нержавіючої сталі легко миється і витримує інтенсивне навантаження — особливо в умовах великої кухні, кафе або шкільної їдальні.
Підбір обладнання для їдальні — це не шаблонне рішення. Все залежить від вашого приміщення, кількості гостей, асортименту і бюджету. Щоб не помилитися, орієнтуйтеся на такі параметри:
Для закладів в Одесі особливо важливо врахувати сезонні стрибки потоку клієнтів — наприклад, в прибережних районах. Тому модульна система — це гнучкість. Сьогодні ви працюєте на одну лінію, а завтра можете додати вітрину або марміт без переобладнання всього комплексу.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888