Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

З чого почати організацію їдальні

Якщо вже починати організовувати роботу їдальні, то першим ділом після дослідження місця і складання чіткого плану, слід звернути увагу на кухонне обладнання для їдалень. Виготовленням та доставкою подібного обладнання займається величезна кількість фірм. Їх асортимент дозволяє вибрати краще кухонне обладнання для їдалень як в плані якості, так і за вартістю. Є окремий список необхідного для кожної їдальні обладнання:

  • шафи для варіння і смаження;
  • плити (газові або електричні);
  • столи для оброблення;
  • інструмент для оброблення та приготування продуктів;
  • мийки для посуду;
  • столи і стільці для відвідувачів;
  • посуд;
  • супутні аксесуари.

Цех з тепловим обладнанням для їдальні завжди виходить найбільшим за площею. Завжди важливо знати, який основний енергоносій у вашій їдальні.

Якщо можна підключити теплове обладнання до газопроводу, то буде зручніше придбати професійну газову плиту і інше газове теплове обладнання.

Лінія роздачі харчування - обладнання, з яким клієнт контактує самостійно. Лінія роздачі для їдальні є її обличчям, одним з тих важливих чинників, що впливають на популярність даного закладу серед клієнтів.

Також, не враховуючи того, що подібне обладнання створює імідж закладу, воно ще й приносить значну користь. Лінія роздачі для столових дозволяє страв зберегти свій унікальний смак, що теж істотно впливає на ставлення клієнтів до їдальні. Відмінна терморегуляція в даному обладнанні скорочує кількість тих готових страв і напоїв, які йдуть на смітник.

Один з найважливіший факторів при комплектації лінії роздачі для столових - окремо продумане розміщення блоків, що непогано дозволяє скоротити час обслуговування клієнтів і підвищити ефективність роботи закладу в цілому.

Серед цих блоків виділяють:

  • холодильне обладнання;
  • злегка охолоджений прилавок;
  • кавоварки і Роздавальники чаю;
  • стійки для приладів і тарілок;
  • кип'ятильні обладнання;
  • кутові блоки;
  • місця для касирів;
  • інше кухонне обладнання для їдальні, що необхідно при комплектації лінії роздач.
Форма створюваної лінії роздач для їдальні залежить від безлічі факторів, серед яких виділяють як форму і розмір приміщення, так і різноманітність меню даного закладу.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.