Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Теплові столи: секрети поліпшення якості сервісу

Одне з основних вимог до закладів громадського харчування - високий рівень сервісу. Для цього недостатньо тільки приготувати смачні страви, а потрібно ще і встигнути подати їх клієнтам до того, як вони охолонуть і втратять свої смакові якості. Це досить складне завдання, особливо в умовах великих їдалень і ресторанів самообслуговування із значним потоком клієнтів. З метою оптимізації процесу обслуговування використовується різноманітне допоміжне обладнання, в тому числі і теплові столи. Вони не менш затребувані і в сфері торгівлі, так як дозволяють тривалий час зберігати товарний вигляд продукції.

Особливості пристрою теплових столів

Компанія DSTO реалізує теплове обладнання для кафе, ресторанів, їдалень та інших закладів громадського харчування. Серед асортименту нашої продукції ви можете вибрати теплові столи. Дане кухонне обладнання призначене для зберігання готових гарячих страв.

Столи з підігрівом мають досить простий пристрій:

  • Корпус: виготовляється з нержавіючої сталі і являє собою тумбу з робочою поверхнею, орними або розсувним дверима. Для зручності використання столи з підігрівом оснащуються полками. Нержавіюча сталь корпусу відрізняється високою стійкістю до дії кислот, лугів та інших агресивних середовищ, легко очищається, добре протистоїть механічному впливу. Використовується кілька варіантів виконання: DS 1, DS 2, DS 3, DS-E і DS-E 2, про які Ви можете почитати на сторінці з варіантами виконання.
  • Нагрівальні елементи: електрична потужність найчастіше становить 2,5 кВт, що дозволяє нагрівати поверхню і внутрішню камеру столу до температури від +30 ˚С до +90 ˚С.
  • Полки: вони виготовляються з перфорацією для забезпечення вільної циркуляції гарячого повітря всередині робочої камери. Кількість і висоту розташування полиць можна змінювати в залежності від виробничих потреб.
  • Вентилятори: завдяки динамічному типу нагрівання гаряче повітря швидко розподіляється по всій камері і під поверхнею столу, забезпечуючи тим самим рівномірний збереження температури готових страв.
  • Панель управління: дозволяє задавати потрібну температуру підігріву страв. Параметра регулюються за допомогою датчиків і контролерів. Використовуючи теплові столи, можна забезпечити правильне зберігання великого асортименту страв.

У деяких моделях стільниці також можуть мати перфоровану поверхню, що забезпечує швидкий підігрів. Задавши необхідні параметри, можна більше не відволікатися на те, щоб контролювати стан готових страв. Використання столів з підігрівом дозволить значно збільшити пропускну спроможність ліній роздачі.

Застосування професійних столів з підігрівом

Залежно від особливостей використання, теплові столи можна встановлювати біля стіни, як елементи ліній роздачі або у вигляді острівних конструкцій. Останній варіант - відмінне рішення для залів самообслуговування, так як клієнти отримують доступ до готових страв з усіх боків.

Столи з підігрівом можна використовувати для таких цілей:

  • Збереження оптимальної температури супів, овочевих пюре, каш та інших страв в каструлях і інших ємностях. При цьому виключається пересушування або підгоряння їжі, що цілком можливо, якщо посуд залишити на плиті.
  • Короткострокове зберігання розкладених по порційних тарілках страв, готових до видачі. Використовуючи для цих цілей стіл, потрібно пам'ятати, що зберігати відкриті страви краще без конвекції. Це дозволить уникнути обвітрювання.
  • Зберігання піци, різних хлібобулочних і кондитерських виробів в теплому вигляді. Для таких цілей підходять ємності з хорошою теплопровідністю. Наприклад, піца на дерев'яних дощечках або хліб в кошиках швидко охолонуть.
  • Підігрів посуду перед роздачею страв, що запобіжить їх охолодження до моменту подачі відвідувачам. Такі столи можуть встановлюватися не тільки на лініях роздачі, але і на кухнях, де кухарі викладають щойно приготовані страви в підігрітий посуд.

Столи з підігрівом - відмінний варіант для підприємств харчування, які займаються тільки реалізацією страв, а не їх приготуванням. Це можуть бути, наприклад, студентські, шкільні або лікарняні їдальні, фудкорти, кафе швидкого харчування, підприємства кейтерингу та ін. Наявність такого обладнання дозволить зберегти зовнішній вигляд і поживну цінність їжі, не розігріваючи її додатково в мікрохвильових або звичайних печах.

Переваги використання теплових столів

Купівля столів з підігрівом для різних закладів громадського харчування - це відмінне рішення, що дозволяє оптимізувати виробничий процес. Використання обладнання має кілька переваг:

  • Економічність: оскільки температура всередині столів і на їх поверхні в середньому становить 50-60 ˚С і не перевищує 90 ˚С, то для її підтримки не потрібно великих витрат електроенергії. При покупці варто враховувати потреби підприємства і не закуповувати обладнання, потужність якого не буде використовуватися повністю.
  • Ергономічність: теплові столи являють собою прямокутні тумби, які легко встановити серед іншого обладнання ліній роздачі, у стіни або в будь-якому іншому місці. Практично вся поверхня робочого столу і весь обсяг внутрішньої камери є корисними, що дозволяє розміщувати велику кількість готової продукції або посуду.
  • Зручність використання: столи з підігрівом забезпечуються полицями, висоту і кількість яких можна змінювати в залежності від габаритів посуду і кількості страв. У них можна зберігати великі каструлі і закриті гастроемкости, а також страви на тарілках.
  • Простий догляд: підтримання чистоти, особливо в місцях зберігання готової продукції, - одне з основних вимог санітарно-гігієнічних норм і правил. Столи з підігрівом виготовляються з цілісних листів нержавіючої сталі, яку легко мити і обробляти дезінфікуючими засобами.
  • Універсальність: теплові столи можна розміщувати в залах для гостей, на лініях роздачі і на кухні. Якщо вони встановлені в виробничому цеху, то стільниці можна використовувати в якості додаткових робочих поверхонь або, наприклад, для вистоювання тіста для піци, пиріжків, хліба та іншої дріжджовий випічки.
  • Рівномірний підігрів. За рахунок використання динамічного типу підігріву можна не переживати, що одні страви будуть пересушені, а інші охолонуть. І робоча поверхня, і камери всередині прогріваються рівномірно. Завдяки цьому також досягається і додаткова економія електроенергії.
  • Міцність: для виготовлення каркаса і полиць теплових столів використовується нержавіюча сталь AISI 430 товщиною 1,0 мм. Устаткування витримує значні навантаження. На столах можна встановлювати великі каструлі, гастроемкости і іншу важку посуд, не побоюючись за стійкість конструкції. Стільниці виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304 і AISI201. Вона має товщину 0,8 мм, стійка до ударів та інших механічних впливів. Теплові столи в умовах навіть самої інтенсивної експлуатації зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
  • Стандартизований зовнішній вигляд: теплові столи відмінно вписуються в сучасні лінії роздачі, в інтер'єр кухонь, залів обслуговування тощо. Це дуже важливо, тому що клієнти звертають увагу на зовнішній вигляд приміщень ресторанів та їдалень.
  • Великий вибір моделей: компанія DSTO пропонує асортимент теплових столів різних розмірів. Ви можете без зусиль підібрати обладнання, яке потрібно саме для вашого закладу. Регульовані ніжки дозволять виставити однакову висоту всього обладнання в лінії роздачі. Для вибору обладнання з відповідними габаритами ви можете скористатися фільтрами в каталогах.
  • Доступна ціна: ми пропонуємо обладнання власного виготовлення. Наші клієнти можуть купити столи з підігрівом без націнок конкурентів, що в значній мірі знизить витрати на організацію або модернізацію бізнесу. Замовити теплові столи можна в Харкові з доставкою в Київ, Львів, Одесу та інші міста України.

Встановлення теплових столів позбавить від необхідності покупки додаткового теплового обладнання для розігріву страв, а також дозволить звільнити основне (плити, духові шафи) для виконання основної роботи. За допомогою столів можна одночасно демонструвати відвідувачам готову продукцію і підтримувати її в необхідному стані.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.