Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Холодильне обладнання для харчоблоку дитячих садків і шкільній їдальні

Холодильне обладнання в шкільній їдальні або для харчоблоку дитячого садка займає особливе становище, адже свіжість продуктів харчування і якість приготованих з них блюд - запорука здоров'я дітей. У цьому питанні неприпустимі ніякі компроміси, адже недотримання температурних режимів веде до псування продуктів і ризиків отруєнь.

Компанія DSTO пропонує клієнтам найширший спектр всілякого холодильного обладнання від провідних світових виробників. Вражаюча варіативність моделей і ціни дозволить підібрати оптимальну техніку з будь-яким бюджетом - від найдемократичніших варіантів до елітного обладнання. Щоб розібратися в достатку форм, габаритів, конструктивних особливостей, а також в тонкощах монтажу та експлуатації холодильних і морозильних апаратів, потрібен солідний досвід.

Кваліфіковані співробітники нашої компанії з багаторічним ефективним досвідом роботи на ринку промислового обладнання для громадського харчування гарантують допомогу у виборі для кожного клієнта. Ви можете розраховувати на грамотні консультації, скрупульозний підхід в підборі індивідуальних рішень, допомога в монтажі і навчанні персоналу, незмінно високий рівень сервісу.

Вимоги до професійного холодильного обладнання

Здорове повноцінне харчування в дитячих садах і школах - фактор, що безпосередньо впливає як на самопочуття малюків і їх нормальний розвиток, так і на успішність підростаючих школярів, а також на їх настрій. Дитяче меню в навчальних закладах складається, виходячи з норм споживання вітамінів і мінеральних речовин з урахуванням кількості калорій і режиму харчування. Головна функція шкільної їдальні та харчоблоку дитячого садка - домогтися гранично ефективного обслуговування за короткий період часу.

Вимоги до холодильного обладнання для їдалень в школах і садках високі:

  • безпеку;
  • екологічність;
  • гігієнічність;
  • практичність, легкість в догляді;
  • універсальність;
  • продуктивність, що відповідає запитам конкретного підприємства громадського харчування і т. д.

Таким чином, ціни на холодильне обладнання в магазинах аж ніяк не є вирішальним критерієм вибору. Навіть помірно висока вартість брендового техніки від провідних виробників - лідерів ринку завжди на 100% окупається високою продуктивністю, надійністю і довговічністю виробів. Виробництво холодильного оборудования сьогодні також приділяє величезну увагу зниження рівня шуму. Сучасні агрегати працюють практично безшумно в порівнянні з моделями, що випускалися 10-15 років тому.

Згідно санітарно-епідеміологічним нормам і стандартам, до обладнання харчоблоків дошкільних та шкільних установ пред'являються найсуворіші вимоги:

  • основні вузли і елементи холодильного та іншого технологічного обладнання повинні бути виготовлені з матеріалу, який не вступає в контакт з сировиною, їжею і миючими засобами;
  • все кухонне оснащення має відповідати вимогам травмобезопасности і удароміцності, легко піддаватися обробці та дезінфекції;
  • технічне обслуговування обладнання шкільної їдальні передбачає регулярну перевірку ключових характеристик параметрам, зазначеним у паспортах, і виконання контрольних замірів температури в робочих камерах.

Будь-яке холодильне обладнання для підприємств громадського харчування повинно мати сертифікати відповідності прийнятим санітарно-гігієнічним нормам. У шкільних їдальнях холодильні шафи встановлюються безпосередньо у виробничих цехах, а холодильні та морозильні камери - в складської зоні. Якщо площа обмежена, рішення все одно можна знайти - наприклад, обладнати невелике приміщення спліт-системою і холодильними дверима, які забезпечать підтримку оптимальної для зберігання продуктів температури.

Промислове холодильне і морозильне обладнання в каталозі компанії DSTO - вибір для шкільних їдалень

Робота сучасної їдальні сьогодні немислима без штучного холоду, за виробництво якого відповідають різні холодильні та морозильні агрегати. Промислове холодильне обладнання від компанії DSTO представлено в широкому асортименті, що включає холодильні столи і шафи, вітрини для салатів, морозильні камери і ларі, моноблоки, а також інші професійні установки.

Будь-яке холодильне обладнання, яке можна зустріти в продажу, покликане виконувати два завдання, а саме - охолодження (заморожування) і зберігання. Тому весь багатий асортимент агрегатів умовно ділиться на дві великі групи:

  1. Холодильне обладнання, в камерах якого підтримується температура приблизно + 2-6 ° C. Такі установки служать для зберігання молочних продуктів, овочів, ковбас, сосисок, готових страв, що вимагають охолодження, і т. Д. До цієї групи належать холодильні столи різних конфігурацій, вітрини для риби і салатів.
  2. Морозильники з мінусовою температурою в камерах. Їх завдання - зберігання м'ясних напівфабрикатів, замороженого м'яса, риби, овочів. Ця група ділиться на категорії в залежності від температурного режиму і ступеня заморозки. Морозильне обладнання глибокої заморозки (-18 ° C і більше) дозволяє зберігати продукти не один місяць.

Переглядаючи сторінки каталогу з промисловим холодильним обладнанням для їдальні, зверніть увагу на високий рівень технічного оснащення виробів, мінімальні показники рівня шуму, ощадливе енергоспоживання. Високим попитом користуються агрегати з розширеним функціоналом і додатковими опціями, наприклад, швидкої заморожуванням і системами розподілу повітря.

Холодильні агрегати з нержавіючої сталі відрізняються зносостійкістю і довговічністю. Їх практично неможливо пошкодити, скільки б посуду на нього ні кидали і скільки б не проливали гарячих і холодних рідин. Для виготовлення холодильного обладнання використовуються тільки сертифіковані високоякісні марки стали, рекомендовані спеціально для харчової промисловості. Цей момент особливо важливий в силу високого навантаження, якій піддається обладнання в шкільних їдальнях.

Виробництво холодильного обладнання для харчоблоків дитячих садків та шкільних їдальнях - кращі рішення

Сучасне холодильне обладнання, яке ви бачите в продажу на сторінках нашого сайту, відповідає принципам функціональності і технологічності. Воно розумно і економно споживає енергію, а також сприяє раціональному використанню корисної площі. Зробити вдалий вибір холодильних агрегатів, які відповідають потребам конкретної харчоблоку в шкільній їдальні або дитячому саду, - завдання для фахівця, який чудово розбирається в таких факторах:

  • особливості температурних режимів;
  • потужність холодильних апаратів;
  • екологічність моделей;
  • обсяги холодильних камер.

Знання перерахованих нюансів дозволить організувати грамотне зберігання різних груп продуктів, знизити витрати на енергоспоживання і забезпечити нульовий вплив агрегатів на навколишнє середовище.

При всій варіативності пропозицій на ринку існує холодильне обладнання, воістину незамінний на підприємствах громадського харчування. Розглянемо кілька універсальних рішень для оснащення шкільних їдальнях.

  1. Холодильні столи з нержавійки. Якісний холодильний стіл - вірний і надійний помічник для будь-якого кухаря, оскільки істотно полегшує його щоденна праця. Дуже зручно, коли всі потрібні продукти знаходяться на відстані витягнутої руки, а займатися обробленням і приготуванням можна безпосередньо на робочій поверхні обладнання. Холодильні камери агрегату призначені для зберігання охолоджених напівфабрикатів з м'яса та риби, молочних продуктів, а також контейнерів з заготовками для салатів та інших страв. Купити місткий холодильний стіл з нержавійки - раціональне рішення, що дозволяє економити час і трудові ресурси за рахунок функціональної організації роботи на кухні в школі чи дитячому садку.
  2. Салат-бари та вітрини для салатів. У сучасних школах Харкова та інших міст широко використовується оптимальний спосіб швидко і організовано нагодувати велику кількість непосидючих учнів - лінії роздачі. Організація процесу самообслуговування вимагає відповідного обладнання, значною частиною якого в школах стають вітрини для салатів і салат-бари. Це холодильне обладнання успішно справляється з двома завданнями - належним зберіганням продуктів в потрібному температурному режимі і наочної демонстрації апетитних салатів, наявних в меню. Салат-бар - це відкрита вітрина для ліній роздач, варіанти її виконання відрізняються великою різноманітністю, а доповнювати обладнання можуть ящики і полиці, ніші і секції робочих поверхонь.

Дуже сподіваємося, що інформація, наведена в статті, допомогла вам визначитися і з переліком обладнання, і з потенційним постачальником.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.