Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Ефективний вибір лінії роздачі: на що звернути увагу?

На успішну роботу їдальні, кафе чи ресторану швидкого харчування безпосередньо впливає вибір лінії роздачі. Дане обладнання демонструє весь асортимент ресторану, серед якого клієнт зможе вибрати вподобані страви і напої, а також самостійно віднести їх до столика. Як сполучна ланка між кухнею і залом, персоналом та відвідувачами лінії роздачі дозволяють уникнути черг і ефективно організувати роботу всього ресторану навіть в годину пік. Це в кінцевому підсумку підвищує рентабельність закладу, схиляє вибір відвідувачів на користь вашого ресторану і забезпечує додатковий прибуток.

Вибір лінії роздачі, в першу чергу, залежить від розмірів і форми приміщення, в якому планується установка обладнання, а також меню ресторану. Лінія роздачі, вибрати яку потрібно з урахуванням комфорту користувача при самостійному обслуговуванні, повинна бути зручною при пересуванні з підносом від одного модуля до іншого. Залежно від планування ресторану, можна вибрати обладнання, яке побудовано в одну лінію прямо або зігнуто за допомогою окремих модулів або поворотних елементів. Таким чином, воно не тільки ідеально впишеться в простір, але і підкреслить стилістику закладу громадського харчування. Крім того, великий вплив на вибір лінії роздачі надає прохідність ресторану. Кількість відвідувачів закладу повинно відповідати розмірам вітрин з готовими стравами, а також потрібно підібрати відповідне число кас, щоб уникнути черг.

Які лінії роздачі вибрати для ресторану?

Для тих закладів громадського харчування, які хочуть підібрати ефективну лінію роздачі, інтернет-магазин "DSTO" пропонує великий вибір обладнання від кращих виробників. Виготовлені з сертифікованої нержавіючої сталі, лінії роздачі забезпечують безпечну роботу персоналу, а також зберігають смак і свіжість приготованих страв. Ви можете самостійно сформувати лінію роздачі в залежності від меню ресторану. Стандартна лінія роздачі включає такі модулі:

нейтральні (прилавки для столових приборів і підносів, касове місце);
теплові (марміти для перших і других страв);
холодильні (вітрина з охолоджуваних кубом, холодильний прилавок).
За відгуками клієнтів, вибрати лінії роздачі в інтернет-магазині "DSTO" вигідно подвійно. Ви не тільки можете вибрати якісне обладнання, яке дозволить ресторану успішно існувати, але і отримаєте можливість купити лінії роздачі за доступною ціною. Багато власників ресторанів швидкого харчування в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Запоріжжі та інших містах України вже оцінили широкий вибір обладнання у нас. Тепер ваша черга скористатися вигідною пропозицією!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.