Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Мінімум вкладень: яке обладнання потрібно для фастфуду


Заклади фастфуду вважаються самим рентабельним сегментом ресторанного бізнесу. Кількість обслуговуючого персоналу в них зведено до мінімуму, широко використовуються різні напівфабрикати, низькі ціни приваблюють великий потік відвідувачів. Навіть точка з найпростішим обладнанням для фастфуду приносить стабільний непоганий дохід. Що вже говорити про набирають популярність ресторанах і кафе швидкого харчування. Розбираючись в тому, яке обладнання потрібно для фастфуду, важливо брати до уваги формат закладу. Якщо для вуличної точки достатньо двох-трьох апаратів і столу, то організація кафе вимагає закупівлі чималої кількості обладнання.

Яке обладнання потрібно для закладів вуличного фастфуду

Їх площа, як правило, обмежена, тому потрібно грамотно використовувати кожен сантиметр простору. Неодмінно знадобляться столи-тумби з нержавійки, маса навісних полиць. Яке специфічне обладнання для фастфуду потрібно буде встановити, залежить від планованого асортименту:

  • апарати для приготування хот-догів або шаурми;
  • преси для гамбургерів;
  • млинниці та вафельниці;
  • фритюрниці та інші апарати.

Продуктивна кавоварка і мікрохвильова піч знадобляться в будь-якому закладі.

Яке обладнання потрібно для кафе швидкого харчування

Площа його може бути значною, а меню досить різноманітним. Вибір обладнання для кафе залежить від того, чи готуються страви безпосередньо на кухні або відбувається централізоване постачання напівфабрикатами - такий метод часто використовують в мережевих закладах. Але холодильне та деякий теплове обладнання необхідно купити в будь-якому випадку. У торговому залі великого кафе доцільно встановити лінію роздачі, до складу якої входять:

  • марміти з гастроємності для перших і других страв;
  • прилавки для випічки;
  • охолоджувані вітрини для розміщення закусок і салатів;
  • стелажі для посуду;
  • нейтральні елементи - столи, полиці, стелажі для викладки продукції, яка не вимагає особливих умов зберігання;
  • касове місце.

При комплектації лінії самообслуговування потрібно враховувати пропускну здатність кафе, різноманітність асортименту. Ця модульна конструкція дозволяє підібрати необхідні елементи і розмістити їх в будь-якому порядку. Головне, на що потрібно звертати увагу при виборі обладнання для кафе швидкого харчування, - його ергономічність, простота обслуговування і відповідність гігієнічним нормам.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.