На сучасних кухнях закладів громадського харчування використання універсального високоефективного теплового обладнання - обов'язкова умова успішного і прибуткового ведення справи. Рішення купити професійну техніку дозволяє прискорити темпи роботи кухні, знизити підсумкову вартість страв, підвищити їх якість і смакові характеристики, швидко і повноцінно задовольняти потреби клієнтів Якісне багатофункціональне теплове обладнання - жарові й пекарські шафи - позиція досить дорога, тому до питань вибору слід підійти гранично акуратно . Необхідно врахувати масу важливих чинників - від загальної концепції ресторанів і кафе до просторових обмежень в приміщенні і ширини асортименту страв, що вимагають термічної обробки продуктів.
Інформація в нашій статті дозволить вам детальніше ознайомитися з перевагами брендового техніки і винятковими перспективами і можливостями, які професійне обладнання представляє для розвитку бізнесу в сфері громадського харчування.
Професійний жарова електрична шафа - переваги вигідної покупки для вашої кухні
Для смаження електричні шафи (ШЖЕ) - промислове обладнання, яке, на думку кухарів абсолютно незамінне на професійній кухні, оскільки володіє високою функціональністю і продуктивністю в тепловій обробці різноманітної сировини. Сучасні виробники поставляють на ринок України високоякісне довговічне електрообладнання, яке відрізняється зручністю в експлуатації і не займає в робочому приміщенні надмірне простір.
Де використовується подібне обладнання:
- кафе, ресторани;
- кондитерські цехи;
- столові в дитячих садах і школах;
- столові в лікарнях та інших державних і приватних установах;
- великі супермаркети Харкова та інших міст України з власним виробництвом продуктів харчування.
Розглянемо коротко переваги жарочних шаф, купити які власники підприємств громадського харчування в Харкові і інших регіонах країни можуть за оптимальними ринковими цінами.
- Духовку з легкістю замінює собою кілька звичайних духовок, які до того ж позбавлені багатьох функцій ШЖЕ. Без перебільшень можна сказати, що харчова промисловість на сьогоднішній день не могла б похвалитися таким високим рівнем організації, якби не використала це ефективне теплове обладнання.
- Універсальність застосування. Промисловий духовку дозволяє готувати крім випічки, м'ясних і рибних страв також овочі, каші, різноманітні напівфабрикати. А окремі моделі дозволяють навіть сушити ягоди і гриби.
- Електричні шафи, як правило, володіють достатньою висотою, щоб якісно готувати об'ємні страви - не просто великі шматки м'яса, наприклад, але навіть цілі тушки НЕ великих тварин.
- Професійний духовку необхідний для підприємств громадського харчування різних категорій - від столових до ексклюзивних тематичних ресторанів. Це обладнання гарантує якісне приготування великої кількості страв з мінімальними витратами часу і сил.
- Рівномірно пропекти продукти, домогтися соковитою начинки і рум'яної скоринки, довести до готовності страви, обсмажені на мангалі, розморозити продукти без втрати якості і смакових характеристик - все це під силу сучасному Електрична обладнання. Більш того, страви, приготовані в ньому набувають особливого смаку, які закономірно стає причиною підвищення лояльності відвідувачів ресторанів і розширення бази клієнтів.
- Низький рівень споживання енергії - ще одна значуща перевага для рестораторів Харкова і не тільки, адже воно дозволяє уникнути зайвих витрат.
- Швидкий час розігріву електричні камери ШЖЕ, термоізоляція, простота в експлуатації (прості настройки і управління, зрозуміле на інтуїтивному рівні - переваги, які ви швидко оціните на практиці. Навчитися роботі з обладнанням зможе за кілька хвилин навіть початківець кухар.
- Привабливий дизайн і естетичний зовнішній вигляд, здатний стати гармонійною частиною різнопланових інтер'єрів - обов'язкова умова, якому повинен відповідати професійний духовку для підприємств громадського харчування.
Матеріалом виготовлення промислових жарочних шаф служить переважно високоякісна нержавіюча сталь, а всередині камер використовується оцинкована сталь. Комбінування цих матеріалів є причиною виняткової легкості в догляді, зносостійкості і довговічності агрегатів.
Промисловий пекарський шафа - особливості, переваги та основні правила роботи
Електричні пекарські шафи - сучасне обладнання для підприємств громадського харчування (пекарні, кафе, ресторани, супермаркети і т. Д.), Призначене для випічки хлібобулочної продукції, приготування різних десертів, а також для сушіння продуктів. На сьогоднішній день професійний пекарський шафа може з повним правом вважатися одним з найбільш вигідних капіталовкладень. Ціна обладнання від провідних виробників в Україні досить варіативна, а ефективність роботи пекарських шаф дозволяє в рекордно короткі терміни окупити інвестиції і досягти прибутковості.
Переваги пекарських шаф в порівнянні зі звичайними печами:
- Високий рівень продуктивності устаткування і універсальність. Найширший спектр хлібобулочних і кондитерських виробів може випускатися безперебійно.
- Раціональне використання простору кухні. Пекарський шафа відносно невеликих габаритів замінює кілька стандартних печей або духовок, а температура в різних його камерах регулюється окремо, що дає можливість одночасного приготування різних видів виробів. Встановивши певний температурний режим, ви також зможете використовувати одну з камер як Розстоєчні.
- Практичність, ергономічність і висока безпека використання, а також простота в догляді за пекарськими шафами забезпечується використанням передових технологій виробництва та матеріалів з високими експлуатаційними характеристиками.
- Економне споживання електроенергії. Промисловий пекарський шафа при високій продуктивності споживає мінімум ресурсів, що дозволяє істотно знизити витрати на електрику в закладі.
- Максимальна ефективність при інтенсивних навантаженнях і функціональність. Використання у виробництві інноваційних розробок гарантує безперебійну роботу, надійність і довговічність професійної техніки.
- Висока функціональність електричного обладнання створює новий рівень якості експлуатації за рахунок оснащення пекарських шаф парогенератором, системою самоочищення, підтримки мікроклімату в робочій камері, наявності блоку програмного управління.
Якість брендового обладнання не викликає сумнівів, але при виборі конкретного агрегату необхідно врахувати два головні чинники - масштаби підприємства і його потреби. Ще один найважливіший момент в роботі - дотримання правил експлуатації. Це не складе ніякої складності, але точно стане запорукою тривалого терміну експлуатації промислового пекарського шафи:
- Перед початком роботи і підключенням до мережі перевіряйте стан камер і справність заземлення.
- Дотримуйтесь алгоритм дій, рекомендований виробником і правила безпеки.
- Не залишайте пекарський шафа без нагляду під час роботи.
- При перекладі камер на більш низький температурний режим, дайте обладнанню охолонути до потрібного показника, вимкнувши Тени.
- Регулярно очищайте обладнання від залишків їжі, стежте за його чистотою.
- Категорично заборонено користуватися пекарськими шафами з несправними терморегуляторами, зламаними пакетними перемикачами і знятими кожухами.
На сьогоднішній день на ринку України представлений вражаюче великий асортимент пекарських шаф від 1-но до 4-х секційних моделей, так що і власники маленьких кафе в Харкові, і господарі великих кондитерських цехів можуть купити оптимально підходящий варіант. Головна умова грамотного і раціонального вибору - покупка високоякісних промислових пекарських і жарочних шаф від провідних виробників, лідерів ринку з бездоганною репутацією.