Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Шафи пекарські та жарочні для громадського харчування

На сучасних кухнях закладів громадського харчування використання універсального високоефективного теплового обладнання - обов'язкова умова успішного і прибуткового ведення справи. Рішення купити професійну техніку дозволяє прискорити темпи роботи кухні, знизити підсумкову вартість страв, підвищити їх якість і смакові характеристики, швидко і повноцінно задовольняти потреби клієнтів Якісне багатофункціональне теплове обладнання - жарові й пекарські шафи - позиція досить дорога, тому до питань вибору слід підійти гранично акуратно . Необхідно врахувати масу важливих чинників - від загальної концепції ресторанів і кафе до просторових обмежень в приміщенні і ширини асортименту страв, що вимагають термічної обробки продуктів.

Інформація в нашій статті дозволить вам детальніше ознайомитися з перевагами брендового техніки і винятковими перспективами і можливостями, які професійне обладнання представляє для розвитку бізнесу в сфері громадського харчування.


Професійний жарова електрична шафа - переваги вигідної покупки для вашої кухні

Для смаження електричні шафи (ШЖЕ) - промислове обладнання, яке, на думку кухарів абсолютно незамінне на професійній кухні, оскільки володіє високою функціональністю і продуктивністю в тепловій обробці різноманітної сировини. Сучасні виробники поставляють на ринок України високоякісне довговічне електрообладнання, яке відрізняється зручністю в експлуатації і не займає в робочому приміщенні надмірне простір.

Де використовується подібне обладнання:

  • кафе, ресторани;
  • кондитерські цехи;
  • столові в дитячих садах і школах;
  • столові в лікарнях та інших державних і приватних установах;
  • великі супермаркети Харкова та інших міст України з власним виробництвом продуктів харчування.


Розглянемо коротко переваги жарочних шаф, купити які власники підприємств громадського харчування в Харкові і інших регіонах країни можуть за оптимальними ринковими цінами.

  1. Духовку з легкістю замінює собою кілька звичайних духовок, які до того ж позбавлені багатьох функцій ШЖЕ. Без перебільшень можна сказати, що харчова промисловість на сьогоднішній день не могла б похвалитися таким високим рівнем організації, якби не використала це ефективне теплове обладнання.
  2. Універсальність застосування. Промисловий духовку дозволяє готувати крім випічки, м'ясних і рибних страв також овочі, каші, різноманітні напівфабрикати. А окремі моделі дозволяють навіть сушити ягоди і гриби.
  3. Електричні шафи, як правило, володіють достатньою висотою, щоб якісно готувати об'ємні страви - не просто великі шматки м'яса, наприклад, але навіть цілі тушки НЕ великих тварин.
  4. Професійний духовку необхідний для підприємств громадського харчування різних категорій - від столових до ексклюзивних тематичних ресторанів. Це обладнання гарантує якісне приготування великої кількості страв з мінімальними витратами часу і сил.
  5. Рівномірно пропекти продукти, домогтися соковитою начинки і рум'яної скоринки, довести до готовності страви, обсмажені на мангалі, розморозити продукти без втрати якості і смакових характеристик - все це під силу сучасному Електрична обладнання. Більш того, страви, приготовані в ньому набувають особливого смаку, які закономірно стає причиною підвищення лояльності відвідувачів ресторанів і розширення бази клієнтів.
  6. Низький рівень споживання енергії - ще одна значуща перевага для рестораторів Харкова і не тільки, адже воно дозволяє уникнути зайвих витрат.
  7. Швидкий час розігріву електричні камери ШЖЕ, термоізоляція, простота в експлуатації (прості настройки і управління, зрозуміле на інтуїтивному рівні - переваги, які ви швидко оціните на практиці. Навчитися роботі з обладнанням зможе за кілька хвилин навіть початківець кухар.
  8. Привабливий дизайн і естетичний зовнішній вигляд, здатний стати гармонійною частиною різнопланових інтер'єрів - обов'язкова умова, якому повинен відповідати професійний духовку для підприємств громадського харчування.


Матеріалом виготовлення промислових жарочних шаф служить переважно високоякісна нержавіюча сталь, а всередині камер використовується оцинкована сталь. Комбінування цих матеріалів є причиною виняткової легкості в догляді, зносостійкості і довговічності агрегатів.


Промисловий пекарський шафа - особливості, переваги та основні правила роботи

Електричні пекарські шафи - сучасне обладнання для підприємств громадського харчування (пекарні, кафе, ресторани, супермаркети і т. Д.), Призначене для випічки хлібобулочної продукції, приготування різних десертів, а також для сушіння продуктів. На сьогоднішній день професійний пекарський шафа може з повним правом вважатися одним з найбільш вигідних капіталовкладень. Ціна обладнання від провідних виробників в Україні досить варіативна, а ефективність роботи пекарських шаф дозволяє в рекордно короткі терміни окупити інвестиції і досягти прибутковості.


Переваги пекарських шаф в порівнянні зі звичайними печами:

  • Високий рівень продуктивності устаткування і універсальність. Найширший спектр хлібобулочних і кондитерських виробів може випускатися безперебійно.
  • Раціональне використання простору кухні. Пекарський шафа відносно невеликих габаритів замінює кілька стандартних печей або духовок, а температура в різних його камерах регулюється окремо, що дає можливість одночасного приготування різних видів виробів. Встановивши певний температурний режим, ви також зможете використовувати одну з камер як Розстоєчні.
  • Практичність, ергономічність і висока безпека використання, а також простота в догляді за пекарськими шафами забезпечується використанням передових технологій виробництва та матеріалів з високими експлуатаційними характеристиками.
  • Економне споживання електроенергії. Промисловий пекарський шафа при високій продуктивності споживає мінімум ресурсів, що дозволяє істотно знизити витрати на електрику в закладі.
  • Максимальна ефективність при інтенсивних навантаженнях і функціональність. Використання у виробництві інноваційних розробок гарантує безперебійну роботу, надійність і довговічність професійної техніки.
  • Висока функціональність електричного обладнання створює новий рівень якості експлуатації за рахунок оснащення пекарських шаф парогенератором, системою самоочищення, підтримки мікроклімату в робочій камері, наявності блоку програмного управління.

Якість брендового обладнання не викликає сумнівів, але при виборі конкретного агрегату необхідно врахувати два головні чинники - масштаби підприємства і його потреби. Ще один найважливіший момент в роботі - дотримання правил експлуатації. Це не складе ніякої складності, але точно стане запорукою тривалого терміну експлуатації промислового пекарського шафи:

  1. Перед початком роботи і підключенням до мережі перевіряйте стан камер і справність заземлення.
  2. Дотримуйтесь алгоритм дій, рекомендований виробником і правила безпеки.
  3. Не залишайте пекарський шафа без нагляду під час роботи.
  4. При перекладі камер на більш низький температурний режим, дайте обладнанню охолонути до потрібного показника, вимкнувши Тени.
  5. Регулярно очищайте обладнання від залишків їжі, стежте за його чистотою.
  6. Категорично заборонено користуватися пекарськими шафами з несправними терморегуляторами, зламаними пакетними перемикачами і знятими кожухами.


На сьогоднішній день на ринку України представлений вражаюче великий асортимент пекарських шаф від 1-но до 4-х секційних моделей, так що і власники маленьких кафе в Харкові, і господарі великих кондитерських цехів можуть купити оптимально підходящий варіант. Головна умова грамотного і раціонального вибору - покупка високоякісних промислових пекарських і жарочних шаф від провідних виробників, лідерів ринку з бездоганною репутацією.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.