Для задоволення виробничих потреб підприємств громадського харчування потрібне якісне промислове холодильне обладнання. Для кожної категорії і сфери - піцерії, кафетерії, бари, ресторани Харкова, комплектація промислового устаткування відрізняється певними особливостями.
Класифікація холодильного устаткування для ресторанів і кафе
Різне промислове холодильне обладнання для ресторанів і кафе Харкова має свою специфіку та особливості. Новачки при виборі необхідної установки можуть розгубитися, але, в залежності від функціональності, існує чітке підрозділ промислового холодильного обладнання з нержавіючої сталі на кілька категорій.
У каталозі компанії DSTO представлено високоякісне обладнання для закладів громадського харчування наступних категорій:
- Столи холодильні з нержавіючої сталі - практичні, компактні, зручні в роботі. На сьогодні є обов'язковими при оснащенні кухонь в ресторанах, кафе, барах Харкова. Столи відносяться до найбільш затребуваним видом обладнання, оскільки поєднують в собі зручну робочу поверхню і холодильник для продуктів, що допомагає оптимізувати роботу кухаря на кухні. Цей тип промислового обладнання знаходить застосування в цехах приготування м'ясних, рибних страв, кондитерської продукції.
- Вітрини для риби - промислове обладнання поєднує функцію торгового прилавка і наочної викладки товару в торговому залі супермаркету в Харкові. Перевагою сучасної вітрини для риби з нержавіючої сталі є можливість естетичної демонстрації продукту з дотриманням режимів зберігання.
- Промислові вітрини для салатів випускаються різних модифікаціях і габаритах: з кубом, з різною кількістю поличок, орними дверцями.
- Салат-бари з нержавіючої сталі - завдяки широкій асортиментній лінійці, є можливість підібрати такий тип промислового обладнання з необхідними технічними характеристиками, температурними режимами.
Істотною перевагою промислового холодильного обладнання для кафе, барів, ресторанів є виготовлення його з нержавіючої сталі, що забезпечує високу гігієнічність поверхонь, легку санітарну обробку.
Крім цього, холодильне обладнання в Харкові може використовуватися на підприємствах громадського харчування, кафе в комбінованих варіантах, різної комплектації для зберігання різноманітної продукції в підсобках, на складах. У замовників є можливість замовити в компанії DSTO виготовлення промислового обладнання за індивідуальними проектами.
Критерії вибору промислового холодильного обладнання для громадського харчування
Іноді доводиться зустрічатися з твердженням, що при виборі оптимального промислового обладнання для громадського харчування в Харкові головним фактором є вартість. Це помилковий підхід, в компанії DSTO можна купити салат-бари різних модифікацій, столи холодильні з нержавіючої сталі, холодильні вітрини, інше ефективне обладнання за досить доступними цінами.
Набагато важливіше коректно узгодити необхідні характеристики охолодження продуктів - температура, терміни зберігання, що дозволяє вибрати оптимальний промислове обладнання. Серед основних параметрів, які необхідно враховувати:
- площа торгового залу супермаркету (для вітрин для риби), приміщення ресторану, бару;
- вид і обсяги замораживаемой продукції;
- умови розміщення холодильних агрегатів;
- особливості організації технологічних процесів;
- розміри, конфігурація промислового холодильного обладнання;
- необхідність оснащення додатковими опціями.
При виборі установки нерозумно піддаватися спокусі, замість спеціалізованого промислового холодильного обладнання для кафе, ресторану в Харкові, купити звичайний побутовий холодильник, який не в змозі витримати багаторазові відкривання / закривання дверей і забезпечити необхідний температурний режим.
Отже, вибираючи холодильне обладнання, доцільно враховувати особливості і можливості промислових агрегатів, які при грамотному підборі стають вашими виграшними перевагами:
- Промислове холодильне обладнання - це гарантія збереження продукції, можливість розширити асортимент і меню в кафе, ресторанах Харкова.
- Промислове холодильне обладнання проводиться з нержавіючої сталі, використовуються інші спеціальні матеріали.
- Виробники передбачають додаткові функції для промислових холодильних установок в ресторанах Харкова: оснащення замками, пластиковими завісами, дверцятами.
- В холодильних дверях, для виключення примерзання, вбудовуються спеціальні нагрівачі.
- Все більшою популярністю користуються промислові холодильні столи, що дозволяють значно заощадити робочий простір кухні в ресторанах і супермаркетах Харкова.
- Використання салат-барів відкриває принципово нові можливості для технологічних процесів, дотримання яких неможливо забезпечити зі звичайними холодильниками: завчасна підготовка великої кількості страв, що вимагають значного часу, організація фуршетів, шведських столів.
При установці і монтажі промислових морозильних вітрин в закладах громадського харчування Харкова слід враховувати такі важливі фактори як естетичність, загальний дизайн обладнання, розрахунок на перспективу, можливість комплектації додатковими холодильними установками.
Холодильні вітрини для ресторанів: в чому особливості
Незамінним промисловим обладнанням для демонстрації, реалізації та зберігання різноманітних продуктів є холодильні вітрини. Часто таке обладнання набувають для гіпермаркетів - вони дозволяють підтримувати необхідну температуру продуктів і страв, вигідно представляти товар і забезпечувати його збереження.
Промислові холодильні вітрини в Харкові знаходять застосування в різних закладах громадського харчування:
- в їдальнях, кафетеріях, ресторанах, кондитерських;
- для вуличної торгівлі;
- в магазинах, супермаркетах;
- в піцеріях, об'єктах швидкого харчування.
Завдяки використанню промислових холодильних вітрин, можна вигідно оформити для продажу будь-які продукти: рибні вироби і морепродукти, всілякі салати. У супермаркетах і ресторанах Харкова популярністю користуються вітрини для салатів з нержавіючої сталі і різних приготованих страв, спеціальні вітрини для салатів з кубом, з різною кількістю рівнів для викладки продуктів.
Естетична вітрина для викладення риби на льоду в торговому залі супермаркету дозволяє запропонувати широкий асортимент продукції покупцеві, надійно зберігаючи при цьому її свіжість. Салат-бари з нержавіючої сталі також є ефективним промисловим обладнанням для їдальні або кафе в Харкові. З урахуванням виду продукції для демонстрації може використовуватися спеціальне освітлення.
Промислові холодильні вітрини відрізняються температурними режимами, комплектацією, що вбудовуються опціями. Компанія DSTO пропонує холодильні вітрини довжиною 1,0-1,8 м, шириною 0,7 / 1,0 м, висотою в межах 0,85-1,8 м. Оскільки кожен тип продуктів вимагає певної температури зберігання, промислові холодильні вітрини випускаються трьох типів:
- Морозильні - обладнання використовується для демонстрації і заощадження попередньо заморожених продуктів від -13 ° С до -18 ° С.
- Середньотемпературні - найбільш затребуване холодильне обладнання з температурним інтервалом від 0 ° С до + 7 ° С, підходить для багатьох видів харчових продуктів.
- Комбіновані - таке холодильне обладнання працює в інтервалі -5 ° С до + 5 ° С, є універсальним.
У супермаркетах Харкова, в їдальнях, інших закладах громадського харчування промислові вітрини можуть використовуватися і як холодильні прилавки з нержавіючої сталі, що дозволяє тривалий час зберігати в свіжому вигляді різні готові страви, м'ясні та рибні вироби.
У компанії «ДСТО» в продажу промислові холодильні прилавки для фастфуду і столових в різній комплектації: з місткістю на 2/3/4/5 ємностей, по функціональності - з холодильним боксом з боку продавця і без боксу, з порціонної викладкою страв або в спеціальних ємностях, різної конфігурації.
Промислове холодильне обладнання від компанії DSTO
Морозильне обладнання для закладів громадського харчування, яке наша компанія пропонує купити в Харкові, Дніпрі, Києві, Слов'янську та інших містах України, зручно в експлуатації і технічному обслуговуванні, ідеально поєднує функціональність і універсальність, сучасний дизайн і ергономічність.
На ринку Харкова компанія DSTO відома високим професіоналізмом. Ми здатні комплексно вирішити питання:
- вибору оптимальних моделей промислового холодильного обладнання з урахуванням площі і асортименту супермаркету, вимог по дизайну, ціни, температурних режимів;
- монтажу сучасного промислового холодильного обладнання;
- сервісного обслуговування, ремонту.
Ми допоможемо вам реалізувати будь-які проекти з установки промислового холодильного обладнання в різних закладах громадського харчування, ресторанах, кафе та їдалень.
Пропонуємо ознайомитися зі зразками наших робіт - реалізованими унікальними проектами монтажу промислового холодильного обладнання в багатьох містах України, відвідати наш торгово-виставковий зал в Харкові (вул. Греківська, 5).