Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Додаткова меблі з нержавійки для професійної кухні

Всі ці вироби, починаючи від столу, візки, бака, сушки однорівневої або сушки з декількома рівнями, кондитерської шпильки - незамінні елементи меблів для будь-якого закладу громадського харчування. І неважливо, знаходиться цей заклад в таких великих містах, як Харків або Київ, або це невелике придорожнє кафе. Будь-які заклади з харчової спрямованістю повинні бути оснащені якісними меблями. І найкращим варіантом для цього є обладнання, виготовлення якого виробляється з такого матеріалу як нержавіюча сталь. Чому саме нержавіюча сталь? А все просто! Тому що тільки в цьому випадку, якщо обладнання або інші вироби, які є частиною оснащення кухні будь-якого відділу харчової промисловості, працювати на ньому буде зручно і гігієнічно. Головне, не потрібно буде міняти всю обстановку меблів громадського харчування вже через якийсь рік або два.
Отже, давайте перерахуємо 8 основних видів виробів з нержавіючої сталі, які є основним обладнанням для кухні на будь-якому відділі харчового виробництва.



Меблі з нержавійки - переваги і недоліки

Отже, які ж переваги і недоліки меблів з нержавійки? Взагалі, всі вироби та обладнання з нержавіючої сталі, починаючи від таких елементарних як шпилька, поличка або сушка, закінчуючи бачком або візком, мають тільки один недолік:

  • це їхня вага.

Переваги:

  • міцність;
  • простота в обслуговуванні;
  • невибагливість;
  • витривалість до перепадів температур;
  • відсутність корозії.

А тепер доповнимо графу про єдиному нестачі. Якщо ви живете в Харкові, то для вас цей недолік взагалі не може бути актуальними. Чому? Все просто, ви можете викликати фахівця прямо до вас в кафе, ресторан або інший заклад, націлене на харчове виробництво, а ми вже самі організуємо доставку і установку будь-якого обладнання, виробів або меблів з нержавіючої сталі. У нас ви можете купити готові вироби, меблі або обладнання з нержавійки, або ж зробити замовлення. Але навіть якщо ви вибираєте меблі на замовлення, все одно пройде зовсім небагато часу, перш ніж ви зможете розташовувати за своїм власним бажанням і розсуд набором меблів, іншими корисними виробами та обладнанням з нержавійки, оформленими в форматі "на замовлення".


Виготовлення обладнання з нержавіючої сталі для громадського харчування

Устаткування з якісної нержавіючої сталі або нержавіючої сталі, яке ви можете отримати на замовлення або вибрати вже готовий виріб з каталогу в Харкові, виготовляється за особливою технологією. Заготовки зварюються методом подвійного шва, а тому вироби з нержавійки стають неймовірно міцними.

Для спеціального обладнання або нейтральною меблів, які можна взяти на замовлення або вибрати з каталогу для кухні шефа, використовується високоміцна якісна листова нержавіюча великої товщини. Всі меблі з нержавіючої сталі та інші вироби для громадського харчування виробництва Харків виготовлені саме з неї, тому представляють собою вони напрочуд міцну меблі, яка просто призначена для використання в закладах харчового обслуговування населення.


Які вироби з нержавіючої сталі необхідні для кухні шефа

Крім базового набору, що складається з холодильника, холодильного шафи, варильної поверхні, витяжки, мийки (про них ми говорили в минулій частині нашого матеріалу) для професійного закладу харчового виробництва або ж громадського харчування в Харкові потрібен додатковий базовий набір меблів або ж виробів з нержавіючої сталі. Тепер давайте подивимося на список:

  • бочок для збору відходів;
  • сушка з нержавійки для посуду;
  • візок з нержавійки для розносу їжі або ж підвезення великих партій, чи то пак вантажний візок;
  • стіл з нержавійки;
  • шафа з нержавіючої сталі для зберігання сухих продуктів та інше;
  • обов'язково кілька полиць з нержавійки. Полки - взагалі річ незамінна, вони економлять масу простору;
  • шпиль або шпильки для кондитерки з нержавійки.


А тепер давайте поговоримо більш докладно про кожен з перерахованих варіантів. У будь-якому випадку, хочемо ще раз нагадати про те, що будь-які вироби, велика і маленька меблі, обладнання для кухні міського громадського харчування в Харкові з нержавійки повинні бути виготовлені з якісного перевіреної сировини справжніми професіоналами. Ціна таких пристроїв не може бути занадто низькою. Чи не попадіться на підробку!


Сервіровочні і вантажні візки - як вибрати обладнання з нержавійки для кухні

Сервіровочні і вантажні візки з нержавійки для кухні громадського харчування можуть прослужити не просто роки, а навіть багато десятиліть. Звичайно, якщо виробництво візків з нержавійки проходить під патронатом надійною і перевіреною компанії по виготовленню нержавіючої меблів для закладів харчової промисловості.

Сервіровочні, а також вантажні візки, виконані з нержавіючої сталі, - це професійне кухонне обладнання, вироби, здатні забезпечити максимально комфортні умови подачі або підвезення готових страв / сировинного матеріалу для їх приготування. Всі візки з нержавіючої сталі, які ви можете купити в Харкові або будь-якому іншому місті України, від нашого виробництва обладнані зручними і витривалими коліщатками. Вони дозволять лавірувати візку навіть в найскладніших і обмежених умовах без особливого ризику все розлити або розсипати.


Бак для збору відходів - обсяг має значення

Бак для збору відходів актуальний для будь-якого закладу громадського харчування. Взагалі для всіх організацій, які так чи інакше мають відношення виготовлення харчових продуктів. Баки для збору відходу потрібні обов'язково. Яким же повинен бути такий бачок?

  • Бак повинен бути максимально стійким до впливу хімічно агресивних середовищ. Саме тому такий бачок повинен бути обов'язково зроблений з нержавійки.
  • Бачок повинен бути містким, але при цьому мобільним. Тобто до цього виробу з нержавіючої сталі повинні бути приварені маневрені коліщатка.
  • Бачок з нержавіючої сталі для харчових відходів, який можна купити у вигляді готового виробу або на замовлення в Харкові, повинен бути виготовлений з листової сталі, технологія зварювання подвійного шва.

Бак для збору харчових продуктів - це дуже потрібний виріб з нержавійки, без якого не обійдеться жодне виробництво громадського харчування. Для того щоб отримати такий бачок готовим відразу або на замовлення в Харкові, досить просто подивитися наш каталог і вибрати.


Шафи з нержавіючої сталі для громадського харчування в Харкові

Шафи з нержавіючої сталі для громадського харчування - це дуже корисна і зносостійка меблі. Нержавіючі вироби взагалі вважаються одними з найбільш зносостійких. До речі, шафи для кухні громадського харчування з нержавійки можуть використовуватися не тільки в професійних залах, призначених для виробництва продуктів громадського харчування. Останнім часом саме такі меблі стає все більш популярною для звичайних кухонь, які не мають ніякого відношення до громадському харчуванню.

Купити шафи з нержавіючої сталі для громадського харчування також можна в Харкові на замовлення або готові вже виготовлені з каталогу.

Шафи з нержавіючої сталі можуть бути самі різні за габаритами, розмірами і фактурами. Вони здатні і ідеально "стати" як в простору кухню громадського харчування, так і в приміщення для виготовлення продуктів харчової промисловості, яке не може похвалитися великими габаритами.


Сушки для посуду з нержавійки для громадського харчування в Харкові

Сушка для посуду з нержавійки - це виріб, або, якщо хочете, елемент інтер'єру, який підійде не тільки для професійної кухні, але і для тих місць, які не мають до виготовлення продуктів для громадського харчування абсолютно ніякого відношення.

Сушки для посуду з нержавійки можуть нараховувати два яруси. При цьому сушки можуть в себе вміщати більше 30 тарілок і дуже багато вилок, ножів і ложок. А можуть бути багатоярусні.

Маленькі сушки виготовляють таким чином, щоб їх можна було не тільки повісити на стіну, але і, при необхідності, поставити на горизонтальну поверхню. Двох'ярусний елемент меблів буде ідеальним для невеликого закладу громадського харчування. Сушка з нержавійки не схильна до корозії і дуже легко переносять контакт з агресивними миючими засобами.


Полиці з нержавіючої сталі для громадського харчування в Харкові

Полиці з нержавіючої сталі, точно так само як і сушки, є універсальними виробами. Вони чудово впишуться в антураж будь-якого закладу громадського харчування і в кухні, яка взагалі не має ніякого відношення до виготовлення продуктів масової харчової промисловості.

Якщо ви повісите у себе на кухні або в будь-якому іншому приміщенні полку з нержавіючої сталі на досить міцні кріплення, ви будете впевнені в тому, що вона зможе витримати практично будь-яку вагу. Як правило, навісні однорівневі полки однотипні, а їх відмінності криються в довжині. Вона може варіюватися починаючи від 80 см до 2 м більше. Більш докладно про ці виробах можете дізнатися в каталозі. Їх також можна вибрати вже готовими або взяти на замовлення.


Шпильки з нержавіючої сталі для громадського харчування в Харкові

Шпилі або шпильки з нержавійки використовується для закладів громадського харчування, що спеціалізуються на виготовленні кондитерських виробів. На відміну від сушки і полки, ці меблі з нержавійки дійсно використовується тільки для закладів харчової промисловості. Шпильку можна купити в Харкові або з будь-якого іншого міста України на замовлення поштою.

Шпильки з нержавійки, на яких, власне, і виноситься кондитерка, зручні тим, що підноси, просто встановлюють на спеціальні полиці-планки, потім можна мити окремо. Саме тому в закладах громадського харчування набагато легше дотримуватися санітарно-гігієнічних норм, маючи в арсеналі професійне обладнання, меблі, вироби з нержавіючої сталі.

Що ж, ми з вами перечисли обов'язкове обладнання і нейтральну меблі для професійної кухні. Вам же тепер залишається тільки вибрати для себе найбільш підходящий варіант. А наостанок хочеться сказати одне: по-справжньому якісні вироби можна купити в Харкові тільки у перевірених виробників. Не робіть помилок!

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.