Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Правильне функціонування бару

Робоче місце бармена є одним з центральних елементів залу кожного ресторану або кафе. Тут розташовується обладнання для бару, посуд, інвентар, який потрібен для приготування та продажу продукції. Для ефективної роботи бару потрібно, щоб робоче місце було облаштовано з урахуванням ергономічних норм. Важливо, щоб бармену доводилося затрачати якомога менше часу і сил на зайві рухи. Таким чином, меблі з нержавійки для бару може істотно підвищити продуктивність праці бармена і збільшити дохід закладу громадського харчування.

Головним елементом бару є барна стійка з нержавіючої сталі. Вона дозволяє максимально ефективно розташовувати все необхідне для роботи обладнання. Конструкція барної стійки дозволяє підібрати модуль-бар під індивідуальні параметри приміщення, з урахуванням кількості робочих місць (1-го, 2-Вух і більше барменів) і прохідності. Тобто барна стійка може розділити приміщення на робочі зони, грамотно використовувати навіть самий обмежений простір. Таке ж значення має і грамотно підібране устаткування для суші-бару. Оскільки СУШИСТ часто необхідно за короткий проміжок часу виконати багато замовлень, потрібно щоб простір було максимально зручним і комфортним для роботи.

Яке обладнання для бару варто купити?

Якщо ви хочете підвищити продуктивність праці в барі, варто замовити обладнання, яке здатне заощадити час, сили і працю співробітників. Інтернет-магазин "DSTO" пропонує широкий вибір обладнання для бару за доступною ціною. Багато ресторанів Києва, Дніпропетровська, Харкова, Донецька, Одеси та інших міст України замовляють обладнання у нас. Відгуки покупців говорять про те, що якість продукції завжди на найвищому рівні, а вартість - помірна. Грамотно організувати роботу бару допоможе:

  • фреш-станція для підставки під соковижималку і лотків для фруктів;
  • барна станція з нержавійки з піддонами для пляшок зі спиртним, соків, льоду, фруктів і т.д .;
  • гірка з підсвічуванням, яка демонструє відвідувачам товар з кращого боку;
  • бокалонакопітелі, які підвішують над барною стійкою, що значно економить час бармена під час роботи;
  • база з розсувними дверима для самих обмежених робочих місцях;
  • база з мийкою для можливості швидко навести чистоту на робочому місці;
  • база з бортом і двома полками, на яких можна розмістити продукти, які завжди повинні бути під рукою;
  • база під пиво для зберігання пляшок з напоями;
  • база під кави-машину для кавоварки;
  • база під сміття, щоб легко можна було прибрати робочу поверхню.

Якщо вас цікавлять пропозиції "продам обладнання для бару недорого", інтернет-магазин "DSTO" готовий до співпраці. Подбайте про комфортний робочому місці для бармена і підвищить дохід вашого ресторану. Тим більше, що якісне обладнання обійдеться порівняно дешево.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.