Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінія роздачі для шкільної їдальні

Правильно організувати роботу шкільного харчоблоку досить непросто. Адже діти не можуть спокійно стояти в чергах, тому краще, якщо страви будуть заздалегідь приготовлені до роздачі. А якщо вони ще й будуть перебувати в зоні видимості, учні зможуть швидше зробити вибір. Тому установка сучасної лінії роздачі для шкільних їдалень є найкращим способом нагодувати дітей швидко і організовано.

Лінія роздачі для шкільної їдальні: специфіка вибору обладнання. Складнощі вибору лінії для шкільної їдальні

Далеко не завжди площа їдальнею дозволяє встановити в ній обладнання стандартних габаритів: марміти, стійки для приладів, що охолоджуються вітрини та інше. Та й висота прилавків для молодших школярів може виявитися занадто великою. Оптимальним виходом в такій ситуації стане індивідуальне замовлення на виготовлення лінії з потрібними параметрами. Фахівці інтернет-магазину «DSTO», який є структурним підрозділом великого вітчизняного виробника виробів з нержавіючої сталі, зможуть здійснити найскладніший проект:

  • конструкторський відділ виготовить необхідну технічну документацію, всі креслення і ескізи обладнання для роздачі страв будуть погоджені із замовником;
  • є можливість вибрати варіант виконання, найбільш підходящий за вартістю. Ціна лінії буде залежати від застосовуваних матеріалів, якість виконання залишається бездоганним першій-ліпшій нагоді;
  • виконання замовлення займе не більше 15-20 календарних днів.

Ознайомитися з продукцією компанії найкраще в торгово-виставковому залі. Якщо підійде одна з готових ліній, купити її ви зможете прямо на місці або через заявку на сайті. Доставка обладнання для роздачі страв в Київ та інші міста України здійснюється за допомогою транспортних компаній. Є можливість самовивозу зі складу в Харкові, де є в наявності всі представлені в каталозі лінії.

Лінія з нержавіючої сталі - оптимальний вибір для шкільної їдальні

Устаткування з цього матеріалу легко містити в абсолютній чистоті. Це особливо актуально для шкільного харчоблоку, де санітарні вимоги дуже суворі, а діти при роздачі страв часто що-небудь проливають або кидають. Відрізняється воно стійкістю і довговічністю - зламати або подряпати прилавки практично неможливо. Природно, при виготовленні ліній використовуються тільки ті марки стали, які рекомендовані для харчової промисловості.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.