Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Лазерна різка Замовлення Новини Статті Контакти

Ціна обладнання для ресторану або на чому економити?

Всім власникам ресторанного бізнесу добре відомий той факт, що коли майбутнє підприємство знаходиться в стадії реконструкції або ремонту, найменше хочеться думати про майбутні витрати, пов'язані із закупівлею обладнання. Але ж ергономіка і надійність Ваших кухонних меблів - це одні з найбільш ключових складових сучасного ресторану, кафе, фаст-фуду.
Ви коли-небудь задавали собі такі питання: "скільки мийних ванн повинно бути в м'ясо-рибному цеху", "як укомплектувати мийну столового посуду", "як грамотно обладнати ресторан" - швидше за все так. Адже завдання Вашого підприємства - це забезпечення комфортного перебування Ваших потенційних гостей, а побічно і тих людей, які їх будуть приймати та обслуговувати. Адже всі ми в своєму житті відчували почуття, коли не хочеться йти на роботу. В основному чому? Унаслідок якоїсь загальної дискомфортности, недоброзичливого колективу, гнітючою атмосфери на робочому місці. Все це можна пояснити простими прикладами:


- їдальня, відкрита в 1973 році, обладнання в масі не змінювалося з часів відкриття, колектив полупенсіонного віку

1



- ресторан, рік відкриття - 2013, обладнання купувалося все нове, віковий ценз колективу - 35 років



Комфортність перебування персоналу Вашого підприємства на своїх робочих місцях - це той фактор, який впливає на швидкість роботи, бажання творити, настрій і атмосферу в колективі. А це саме те, за що клієнт любить і цінує Ваш ресторан ...
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.