Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Ціна обладнання для ресторану або на чому економити?

Всім власникам ресторанного бізнесу добре відомий той факт, що коли майбутнє підприємство знаходиться в стадії реконструкції або ремонту, найменше хочеться думати про майбутні витрати, пов'язані із закупівлею обладнання. Але ж ергономіка і надійність Ваших кухонних меблів - це одні з найбільш ключових складових сучасного ресторану, кафе, фаст-фуду.
Ви коли-небудь задавали собі такі питання: "скільки мийних ванн повинно бути в м'ясо-рибному цеху", "як укомплектувати мийну столового посуду", "як грамотно обладнати ресторан" - швидше за все так. Адже завдання Вашого підприємства - це забезпечення комфортного перебування Ваших потенційних гостей, а побічно і тих людей, які їх будуть приймати та обслуговувати. Адже всі ми в своєму житті відчували почуття, коли не хочеться йти на роботу. В основному чому? Унаслідок якоїсь загальної дискомфортности, недоброзичливого колективу, гнітючою атмосфери на робочому місці. Все це можна пояснити простими прикладами:


- їдальня, відкрита в 1973 році, обладнання в масі не змінювалося з часів відкриття, колектив полупенсіонного віку

1



- ресторан, рік відкриття - 2013, обладнання купувалося все нове, віковий ценз колективу - 35 років



Комфортність перебування персоналу Вашого підприємства на своїх робочих місцях - це той фактор, який впливає на швидкість роботи, бажання творити, настрій і атмосферу в колективі. А це саме те, за що клієнт любить і цінує Ваш ресторан ...
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.