Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Лазерна різка Замовлення Новини Статті Контакти

Столи виробничі з нержавіючої сталі

Абсолютно точно, однією з основних ланок в грамотній організації процесу створення кулінарних шедеврів на професійній кухні є виробничий обробний стіл. Без цього предмета кухонних меблів гармонійна робота будь-якої кухні обов'язково порушується. Адже де як не на ньому здійснювати обробку м'яса, риби, овочів, фруктів і іншого провіанту? Невже на підлозі або на поверхнях інших кухонних агрегатів? Звичайно ж, немає. Тому виходить, що необхідність установки обробного столу на професійній кухні будь-якого закладу громадського харчування, будь це кафе, ресторан або навіть шкільна їдальня, очевидна. Крім того, що без подібного устаткування просто не обійтися під час оброблення харчових продуктів, воно також підійде, як додаткова поверхня для зберігання різного кухонного інвентаря. А це означає, що обробний стіл має бути не лише якісним, але і функціональним. Саме такими характеристиками наділені подібні меблі з нержавіючої сталі, представлені в широком асортименті DSTO.


На нашому сайті ви знайдете як стандартні моделі обробних столів з нержавіючої сталі, так і вироби, укомплектовані додатковими елементами - полицями і тумбами, що, поза сумнівом, підвищує їх функціональність. Так, наприклад, металеві столи, оснащені одним або декількома рядами полиць, є не лише ідеальною обробною поверхнею, але і відмінним місцем для зберігання посуду, а також різного кухонного устаткування. Тому, якщо вам необхідно купити обробний стіл для м'яса або подібне устаткування для оброблення риби, яке одночасно має високі експлуатаційні характеристики і невисоку ціну, неодмінно відвідаєте сайт dsto.com.ua.

Обробний стіл з нержавіючої сталі для кухні: видова різноманітність

Обробні виробничі столи з нержавіючої сталі представлені на сучасному ринку професійного кухонного устаткування величезною видовою різноманітністю. Проте найбільший попит сьогодні мають наступні їх види: стандартні моделі: на вигляд такі металеві конструкції являють собою гладку обробну поверхню, що тримається на чотирьох високих ніжках, які сполучені між собою за допомогою спеціальних рам. Такі обробні столи відрізняються особливою міцністю, тобто легко витримують великі навантаження: від величезних туш тварин і риб до габаритного кухонного устаткування і інвентаря. Окрім основних частин стандартні моделі виробничих обробних столів з нержавіючої сталі можуть оснащуватися допоміжними елементами. Так, наприклад, невеликий борт на задній їх частині захистить стіни від попадання рідини на них. А додаткову зручність кухареві забезпечать вмонтовані в подібні предмети меблів полиці або тумби. Виробничі столи цього типу ідеально підходять не лише для оброблення і обробки харчових продуктів, але і для основної роботи - створення кулінарних досліджень; устаткування цільового призначення : як правило, до цієї категорії належать обваловувальні столи з нержавіючої сталі. Оскільки ці металеві конструкції призначені для установки в обваловувальних цехах, вони з трьох сторін оснащуються спеціальними бортами. Їх головне завдання - запобігти падінню м'ясних обрізків і розтіканню крові із столу. А який кухонний обробний стіл з нержавіючої сталі придбати для ресторану або кафе : з одним бортом або з трьома, з установкою біля стіни або посередині кухні? Рішення приймати вам.



Столи виробничі обробні для громадського харчування: переваги купівлі

Як відомо, однією з основних вимог до професійної кухні, незалежно від того, знаходиться вона в ресторані або у будь-якому іншому закладі громадського харчування, являється підтримка чистоти і порядку на ній. А це означає, що усі меблі, що знаходяться в цьому приміщенні, і столи виробничі обробні - не виключення, повинні легко очищатися. Саме тому, вироби з нержавіючої сталі сьогодні - кращий вибір для кухні громадського харчування. Адже вони не лише просто миються, але і не є чутливими до вологи. Тобто власникам таких обробних поверхонь не доведеться турбуватися за появу плям іржі, навіть при регулярному скупченні рідини на них. Крім того, що обробні столи для громадського харчування, виготовлені з нержавіючої сталі, прості у відході і відрізняються високими антикорозійними властивостями, вони також мають ціле рядом інших безперечних плюсів. Таких як:
  • міцність і довговічність : в даному випадку йдеться про те, що на обробному столі з нержавіючої сталі можна численну кількість раз різати і рубати м'ясо, ставити на нього гарячий і важкий посуд, не боячись деформувати його поверхню;
  • універсальність: на виробничих обробних столах, що стоять в закладах громадського харчування, можна виконувати не лише обвалку рибних і м'ясних туш, але і початкову обробку фруктів і овочів, нарізку і підготовку продуктів і напівфабрикатів, порционирование і оформлення готових блюд, а також зважування інгредієнтів і продуктів. І це далеко не повний перелік маніпуляцій, які можна робити на обробних столах з нержавіючої сталі;
  • багатофункціональність: завдяки наявності в подібному кухонному устаткуванні додаткових елементів, таких як полиці, ящики і тумби, вони здатні одночасно виконувати декілька функцій - служити обробною поверхнею і місцем для зберігання інвентаря;
  • безпека: в процесі виготовлення обробних столів, обробних столів, представлених в нашому асортименті, використовується тільки високоякісна нержавіюча сталь, яка є хімічно інертною, - не вступає в реакції з продуктами. А це означає, що вам не доведеться турбуватися за якість смаку приготованих вами кулінарних шедеврів.
Отже, купити у нас виробничий обробний стіл з нержавіючої сталі для закладу громадського харчування - означає не лише обзавестися якісним і надійним професійним устаткуванням для кухні, але і вигідно інвестувати грошові кошти, які окупляться з лишком.

Стіл обробний металевий : що врахувати в процесі вибору?

Спантеличені вибором відповідного обробного столу для власного закладу громадського харчування? Тоді наші ради саме для вас. Итак, вибираючи подібний елемент ресторанних меблів, зверніть увагу на наступні особливості:
  • якість металу : нержавіюча сталь, використовувана для виготовлення професійного кухонного устаткування, у тому числі і обробних столів, повинна мати високі експлуатаційні властивості. Завдяки цьому вироби з неї не лише зможуть відмінно переносити дію вологи, але і будуть стійкі до перепадів температур;
  • габарити меблевих конструкцій : вони безпосередньо залежать від розмірів приміщення, в яких стоятимуть. Так компактні металеві столи для оброблення м'яса ідеально виглядатимуть на невеликих кухнях кафе і їдалень. Тоді як більше габаритні вироби стануть незамінними в просторих кухонних приміщеннях ресторанів;
  • висота кухонного устаткування : щоб кухареві було комфортне працювати за обробним столом з нержавіючої сталі, висота виробу повинна відповідати його зростанню.
Дотримуючись подібних рекомендацій, кожен відвідувач нашого інтернет-ресурсу напевно знайде для власного закладу громадського харчування виробничий обробний стіл з нержавіючої сталі, що повністю відповідає його потребам.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.