Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Яке обладнання потрібно для кафе

При відкритті кафе вам доведеться приділити особливу увагу придбанню оснащення. На кухні будь-якого громадського харчування потрібно встановити професійну техніку, а не ту, яку споживачі використовують вдома. Масштабність і частота готування в таких закладах мають на увазі систематичну експлуатацію приладів, які повинні володіти високою стійкістю до навантажень. Не знаєте, яке обладнання потрібно для кафе і відповідний вищеописаним стандартам тип техніки? Розповідають представники інтернет-магазину компанії «DSTO»:

  1. Щоб точно визначити, яке обладнання необхідно для кафе, в першу чергу слід вирішити, для якої мети воно буде використовуватися.
  2. Зверніть увагу на умови, в яких планується застосування техніки. Відповідно, потрібно вирішити ще одне питання: яке оснащення можна використовувати для створення оптимальної для роботи обстановки.
  3. Переконайтеся, що вибрані моделі виготовлені з високоякісних, стійких до перепадів температур, вологості і механічних впливів матеріалів.

Ще один аргумент на користь вибору того чи іншого виду оснащення - якщо мова йде про посуд, то вона не повинна виділяти ніяких шкідливих речовин при контакті з їжею або гарячою водою, відповідно, її використання жодним чином не позначиться на стані здоров'я людини.

Яке обладнання потрібно для кафе?


Типи техніки, здатні задовольнити потреби власника закладу громадського харчування:

  • холодильні установки - відповідають вимогам санітарних норм і повинні бути присутніми на будь-якій кухні. Визначаючи, яке оснащення вам знадобиться, зверніть увагу на місткість конструкцій і потужність компресорів пристроїв;
  • демонстраційна техніка - оснащується підсвічуванням;
  • теплові установки - застосовуються для приготування різноманітних гарячих страв і випічки. Фахівці інтернет-магазину компанії «DSTO» радять використовувати на кухні і газові, і електричні плити. Теплові пристрої - це також пароконвектомати, конвекційні печі, жарочні шафи та ін .;
  • технологічні прилади: тістоміси, міксери, м'ясорубки, овочерізки, блендери та ін .;
  • оснащення для бару: кавомолки, кавоварки, подрібнювачі льоду, соковижималки і т. п .;
  • посудомийні апарати;
  • нейтральне обладнання - стелажі, виробничі столи, транспортери, витяжні парасолі.

При виборі оснащення для кухні необхідно не тільки добре продумати, яке обладнання задовольнить ваші вимоги, а й буде дійсно надійним і довговічним. Переконайтеся, що купуються вами агрегати виготовлені з матеріалів, які не піддаються окисленню і мають високий рівень гігієнічності.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.