- Щоб точно визначити, яке обладнання необхідно для кафе, в першу чергу слід вирішити, для якої мети воно буде використовуватися.
- Зверніть увагу на умови, в яких планується застосування техніки. Відповідно, потрібно вирішити ще одне питання: яке оснащення можна використовувати для створення оптимальної для роботи обстановки.
- Переконайтеся, що вибрані моделі виготовлені з високоякісних, стійких до перепадів температур, вологості і механічних впливів матеріалів.
Ще один аргумент на користь вибору того чи іншого виду оснащення - якщо мова йде про посуд, то вона не повинна виділяти ніяких шкідливих речовин при контакті з їжею або гарячою водою, відповідно, її використання жодним чином не позначиться на стані здоров'я людини.
Яке обладнання потрібно для кафе?
Типи техніки, здатні задовольнити потреби власника закладу громадського харчування:
- холодильні установки - відповідають вимогам санітарних норм і повинні бути присутніми на будь-якій кухні. Визначаючи, яке оснащення вам знадобиться, зверніть увагу на місткість конструкцій і потужність компресорів пристроїв;
- демонстраційна техніка - оснащується підсвічуванням;
- теплові установки - застосовуються для приготування різноманітних гарячих страв і випічки. Фахівці інтернет-магазину компанії «DSTO» радять використовувати на кухні і газові, і електричні плити. Теплові пристрої - це також пароконвектомати, конвекційні печі, жарочні шафи та ін .;
- технологічні прилади: тістоміси, міксери, м'ясорубки, овочерізки, блендери та ін .;
- оснащення для бару: кавомолки, кавоварки, подрібнювачі льоду, соковижималки і т. п .;
- посудомийні апарати;
- нейтральне обладнання - стелажі, виробничі столи, транспортери, витяжні парасолі.
При виборі оснащення для кухні необхідно не тільки добре продумати, яке обладнання задовольнить ваші вимоги, а й буде дійсно надійним і довговічним. Переконайтеся, що купуються вами агрегати виготовлені з матеріалів, які не піддаються окисленню і мають високий рівень гігієнічності.