Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Що таке витяжний зонт?


Ефективність роботи ресторанів, їдалень, кафе та інших будівель громадського харчування дорівнює «формулою»: працьовитість фахівців на кухні плюс наявність професійного обладнання - звідси і успіх. Якщо ви маєте намір зайнятися прибутковим і таким приємним справою, як задоволення потреб споживачів методом постачання їх якісної і смачною їжею, вам доведеться не тільки розібратися в усіх юридичних аспектах ведення бізнесу, а й ознайомитися з переліком необхідної техніки. Хоча справжній професіонал повинен бути обізнаний і про особливості застосування обладнання, присутність якого обов'язково на будь-якій кухні. І це - не тільки кухонний комбайн, блендер, інше, а й прилади іншого призначення. Почнете розбиратися в даному питанні, і вас в будь-якому випадку зацікавить, що таке витяжний зонт. Вузькоспеціалізована сфера застосування цього приладу зовсім не означає, що його покупку можна відкласти на потім. І зараз ви зрозумієте чому.

Що таке витяжний зонт? Інформує інтернет-магазин компанії «DSTO»

Один з видів техніки, якою оснащуються кухні громадського харчування, - це теплове обладнання. Його застосування пов'язане з необхідністю нормалізації температури повітря всередині приміщення. Для цієї мети і потрібен витяжний зонт. Прилад є одним із складових елементів потужної вентиляційної системи, що забезпечує нормальну життєдіяльність будь-якого підприємства громадського харчування. Розкриття питання: "Що таке витяжний зонт?" - не єдина мета створення цієї статті. Наступна інформація допоможе вам використовувати обладнання з більшою ефективністю:

  • застосування витяжного накриття з максимальною віддачею можливо, якщо встановити прилад безпосередньо над жарочной поверхнею, електричною плитою, фритюрницею, грилем або іншим джерелом тепла;
  • фахівці інтернет-магазину компанії «DSTO» радять встановлювати на техніку цього типу жироуловлювачі, що дозволяють зберігати вентиляційні ходи в чистоті.

На українському ринку представлено безліч видів витяжних зонтів. Пристрої можуть відрізнятися розмірами, типом монтажу, використовуваними матеріалами, формою корпусу, а також наявністю або відсутністю фільтруючих елементів. Особливості моделі визначають її остаточну вартість. Щоб дізнатися докладніше, що таке витяжний зонт, і вибрати найбільш оптимальну модель, відповідну вашим вимогам та очікуванням, проконсультуйтеся з представниками інтернет-магазину компанії «DSTO».
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.