Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Кухня з нержавійки: що входить до професійного набору?

Успішний ресторан, кафе та інший заклад громадського харчування, незалежно від свого розміру та специфіки, вражає не тільки смачними стравами, але й бездоганним обслуговуванням. Це стає можливим при правильно організованому виробничому процесі. Передусім, це стосується кухні. Для зручності кухарів і іншого персоналу приміщення має бути зручним, функціональним, відповідати санітарним нормам. Тому ресторани Хмельницького, Полтави, Вінниці і Дніпра вважають за краще купити для облаштування кухні устаткування і меблі з нержавіючої сталі. Їх використовують для миття і зберігання продуктів, посуду, приготування блюд, сортування відходів і так далі. Кухня з нержавіючої сталі сприяє оптимізації робочих процесів і підтримки порядку.


Що таке професійна кухня з нержавійки?

Кухня из нержавейки - 001


Професійна кухня ресторану або кафе - складна структура, де все повинно бути розташовано ергономічно, зручно і відповідно до санітарно-гігієнічних стандартів. До вибору устаткування з нержавіючої сталі висувається ряд вимог. Значення мають такі моменти:
специфіка меню. Якщо ваш заклад в Дніпрі, Полтаві або Вінниці спеціалізується на приготуванні піци, для кухні з нержавіючої сталі слід купити столи для розкочування тесту, пристрої з контейнерами для зберігання інгредієнтів;
масштаби підприємства. Мова ідеї про розміри кухні і кількість місць для гостей в залі. Цей чинник впливає на рівень навантаження устаткування з нержавіючої сталі, його об'єм і габарити. Якщо для кухні ресторану купити мало стелажів для посуду або мийних ванн з нержавіючої сталі, персонал спізнюватиметься з виконанням замовлень. А це у свою чергу може привести до падіння рентабельності закладу;
умови експлуатації. Під час приготування блюд температура і вологість на кухні істотно підвищуються. Меблі і устаткування повинні витримувати подібні умови. Тому варто купити кухню з нержавіючої сталі, адже вона стійка до таких несприятливих чинників.
Також слід врахувати, що робота на професійній кухні кипить впродовж цілого робочого дня без перерв. Відповідно краще купити устаткування саме з нержавіючої сталі. Воно справляє з покладеними навантаженнями, зберігає функціональність і естетичний вид упродовж тривалого проміжку часу.


Важливість якісної кухні з нержавійки

Нержавіюча сталь - матеріал з унікальними перевагами в процесі експлуатації і відходу. Завдяки застосуванню нових технологій в обробці матеріалу, ми можемо купити меблі з красивими поверхнями і функціональними характеристиками. Професійні кухні з нержавіючої сталі мають вагомі переваги:
Міцність. Нержавіюча сталь не деформується і не ушкоджується в результаті механічної дії. На поверхні не утворюються сколы, вм'ятини або подряпини.
Антикорозійний захист. Купити кухню з нержавіючої сталі для ресторану вигідно, адже вона довгий час зберігає первинний зовнішній вигляд. Сталь не вступає в реакцію з хімічними речовинами і не іржавіє.
Простота відходу. Після закінчення зміни кухню з нержавіючої сталі можна легко і швидко прибрати, просто протерши і продезинфікувавши поверхні.
Функціональність. У магазинах Дніпра, Хмельницького, Полтави і Вінниці можна купити меблі з нержавіючої сталі потрібної комплектації і розмірів.
Екологічність. Від високої температури і вологості нержавіюча сталь не виділяє токсичних речовин і абсолютно безпечні у використанні.
Надійність, зносостійкість, довговічність, естетика - за усіма параметрами кухні їх нержавіючої сталі випереджають альтернативні варіанти. Це і пояснює їх популярність серед рестораторів Дніпра.


Типи кухонь з нержавійки: варіанти застосування обладнання

Нерідко меблі з нержавіючої сталі викликають асоціації з непривабливим плануванням їдальні громадського харчування. Проте сучасні технології дозволили створювати з цього матеріалу стильні інтер'єри ресторанів, барів і кафе. Кухні з нержавіючої сталі, купити які можна в Хмельницькому, Полтаві або Дніпрі, виглядають модно, сучасно і вишукано. У подібних умовах кухарям комфортно і приємно працювати, створювати нові кулінарні шедеври.
Кухня з нержавіючої сталі включає різні меблі і устаткування. Їх використовують для таких цілей:
зберігання і обробки продуктів;
миття і складування расходников, інвентаря;
сервіровки столів і збору посуду;
сортування відходів;
підтримка комфортного мікроклімату в приміщенні і так далі.
Деякі види устаткування з нержавіючої сталі розміщуються не лише на кухні, але і стають невід'ємною частиною інтер'єру ресторану або кафе. Сьогодні популярні заклади, де гості можуть не лише побачити, як готують для них блюдо, але і взяти безпосередню участь. В цьому випадку предмети меблів і оснащення з нержавіючої сталі встановлюють прямо в залі для гостей.


Обладнання для кухні з нержавійки: що повинно бути в професійному наборі?

Кухни из нержавейки - 002
Для оснащення професійної кухні ресторану, кафе, їдальні, пекарні, кондитерської і інших закладів використовується різне устаткування з нержавіючої сталі. Часто воно не має ніяких механічних або технічних елементів, не вимагає підключення до газопроводу або електромережі. При цьому від того, наскільки грамотно було підібрано оснащення для кухні з нержавіючої сталі, залежить ефективна робота кухарів і персоналу. Розглянемо, які саме меблі і устаткування з нержавіючої сталі варто купити для свого закладу у Вінниці, Полтаві, Дніпрі або будь-якому іншому місті України.


Виробничі столи

Ці меблі з нержавіючої сталі на кухні використовуються для обробки м'яса, риби, фруктів, овочів, розкочування тесту, підготовки напівфабрикатів, демонстрації блюд, складування посуду і інших завдань. Столи можуть забезпечуватися миттям, тумбами, полицями, бортами, що запобігають протіканню рідини на підлогу. Вони мають різні розміри, тому підходять для будь-яких приміщень.


Мийки

Вони призначені для миття, замочування, обробки і споліскування посуду, столових приладів, склянок, гастроемкостей і іншому начинню. Також тут готують до подальшої роботи овочі, фрукти і інші продукти. Підключається устаткування до системи водопостачання і каналізації. Для кухні з нержавіючої сталі купити можна мийну ванну з різною кількістю відсіків - від однієї до трьох.


Витяжки

Це устаткування з нержавіючої сталі обов'язково варто купити для кухні ресторану в Полтаві, Вінниці і Дніпрі. Воно уловлює і відводить в систему вентиляції гарячі потоки повітря. Це дозволяє підтримувати оптимальну температуру в робочих зонах, попереджати поширення запахів в приміщення, де обслуговують клієнтів. Витяжні парасольки бувають острівними і пристенными, оснащуються жировими фільтрами, підсвічуванням і пр.


Стелажі для сушки посуду

Тут складають чисті вимиті тарілки, чашки, склянки, столові прилади, каструлі, сковорідки і інший інвентар. Вирішивши купити на кухню з нержавіючої сталі досить стелажів, ви зможете досягти ідеального порядку навіть при великій кількості посуду і різного начиння.


Кухонні стелажі

На кухні з нержавіючої сталі їх використовують і в кухарських цехах, і в холодильних камерах. Стелажі дають прямий доступ до усіх розміщених об'єктів. Працівникам кухні не треба витрачати час на пошук продукту, інвентаря, посуду або інших предметів. Це заощадження часу і спрощення щоденної рутинної роботи.


Рукомойники

Вони потрібні для дотримання умов санітарно-гігієнічних норм на кухні закладу громадського харчування. Перш ніж приступити до приготування блюда, а також після кожної зміни діяльності кухаря і їх помічники зобов'язані мити руки. Умивальники з нержавіючої сталі гармонійно вписуються в інтер'єр кухні. Можна купити в Дніпрі, Хмельницькому, Полтаві і Вінниці як пристрої, що окремо стоять, так і моделі, поєднані з тумбою.


Столи-тумби

Їх використовують і для обробки продуктів, і для зберігання посуду, різного приладдя. Подібні пристрої з нержавіючої сталі мають орні дверці і багато місця усередині для складання каструль, сковорідок, мисок, гастроемкостей і інших габаритних предметів.


Баки для відходів

Сюди складають овочеві і фруктові очищення, м'ясні і рибні обрізки, хлібобулочні крихти і інші харчові відходи. Баки з нержавіючої сталі щільно закривають кришкою, завдяки чому сприяють дотриманню санітарно-гігієнічних норм на кухні, запобігають появі і поширенню неприємних запахів, обмежують доступ до відходів комахам, гризунам, бродячим тваринам.


Вантажні візки

Подібне устаткування з нержавіючої сталі варто купити в Хмельницькому, Вінниці, Дніпрі великим магазинам, складам, цехам, де є потреба швидко і безпечно перевозити різні вантажі. Візки міцні, довговічні, витримують сотні кілограм ваги і інтенсивний режим роботи на кухні.


Шафи з дверими

Вони відносяться до розряду нейтрального допоміжного устаткування, призначеного для зберігання і захисту від зовнішньої дії упакованих продуктів, посуду, інвентаря. Шафи для кухні з нержавіючої сталі мають різні розміри і кількість полиць.

Список устаткування з нержавіючої сталі не вичерпується цими категоріями. Для продажу в Дніпрі, Полтаві, Хмельницькому, Вінниці і інших містах України в інтернет-магазині DSTO доступні візки сервіровок, підставки для столових приладів, гастрономічні і кондитерські шпильки, столи для оброблення м'яса і інше оснащення. Вирішивши купити кухню з нержавіючої сталі, ціна якої залежить від вибраних позицій, ви обладнали заклад по вищому розряду. Процес приготування блюд, обслуговування клієнтів і прибирання приміщення після зміни буде легким і приємним. Дізнавайтеся, як облаштувати ергономічну кухню з нержавіючої сталі, у наших менеджерів.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.