Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Професійне обладнання для ресторанів у Харкові та Києві

Імідж закладу громадського харчування створюється руками професіоналів, які знають, що величезне значення для залучення більшого числа клієнтів мають смакові якості страв, їх оформлення, подача, правильне зберігання продуктів і дотримання технології приготування. Всі ці аспекти роботи професійної кухні забезпечує спеціалізоване і надійне обладнання для ресторанів. Харків привітно відкриває двері кафе, барів, в яких використовуються ергономічні і відповідають усім стандартам якості вироби з нержавіючої сталі відомих виробників. При цьому інтернет-магазин «DSTO» здійснює доставку товарів в будь-які куточки України.

Професійна техніка і кухонне приладдя допоможуть кухарям працювати швидше, замовлення будуть виконуватися в термін. Холодильні столи, вітрини і салат-бари збережуть готові страви або інгредієнти для них в свіжому вигляді до видачі в зал. Устаткування для ресторанів, представлене на сторінках нашого інтернет-магазину, зможе задовольнити всі вимоги персоналу.

Широкий асортимент і доступні ціни дозволять вам вибрати повноцінний комплект теплових і холодильних виробів, ліній роздачі, потрібних штучок для бару і кухні і навіть нестандартні товари, які важко знайти на ринку. Устаткування для барів та ресторанів - це прості в догляді столи, вітрини і нагрівальні прилади, які є гарантом чистоти на професійній кухні.



Професійне обладнання для ресторанів: особливості та переваги

Успіх закладів громадського харчування неможливий без правильно організованої роботи кухні, красивою демонстрації і подачі страв, а також дотримання санітарних норм. Тому так багато вимог пред'являється до різних категорій товарів для професійної кухні. І ці вимоги зумовили особливості, якими володіє обладнання для кафе і ресторанів, призначене для використання в місцях громадського харчування.

5 основних переваг професійного обладнання перед звичайними побутовими приладами та пристроями:

  1. Устаткування для ресторанів окремих видів має більший розмір. Збільшення габаритів направлено на прискорення роботи кухарів і масштабу виробництва, так як часто доводиться видавати в зал партію однакових страв. Набагато зручніше працювати з ними в необмеженому просторі. У свою чергу, ми також реалізуємо компактне обладнання, яке займає мінімум місця.
  2. Устаткування для ресторанів забезпечить належну якість приготовленої з його допомогою їжі. Виконані з нержавіючої сталі столи, техніка, лінії роздачі і холодильні камери дозволять вам довше зберігати свіжість напівфабрикатів, окремих інгредієнтів і готових страв. Ви зможете уявити готову продукцію в вітринах від нашого інтернет-магазину, і клієнти неодмінно захочуть купити смачну, ароматну і, головне, свіжу їжу.
  3. Устаткування для ресторанів надає можливість складати кухонні ансамблі. Створити багатофункціональну робочу зону просто: помістіть поруч обробну поверхню, плиту і гриль, і час на приготування гарячих страв скоротиться. Ви зможете комбінувати різні одиниці товарів, представлених на сторінках нашого сайту, щоб зонувати простір на кухні, в залі і грамотно розмістити все необхідне для повноцінної роботи вашого закладу.
  4. Устаткування для ресторанів вимагає істотних фінансових вкладень на перших етапах. Однак воно швидко окупає себе. До того ж завдяки привабливій ціні на обладнання, представлене в нашому інтернет-магазині, таке капіталовкладення принесе подвійну вигоду.
  5. Устаткування для ресторанів відрізняється довговічністю і безпекою використання. Зносостійкість виробів забезпечується завдяки застосуванню високоякісної нержавіючої сталі для їх виготовлення. Кухонне обладнання для ресторанів має унікальну конструкцію, завдяки якій забезпечується доступ до всіх поверхонь виробів для виконання ретельного прибирання.

Купити обладнання для ресторану тій комплектації, яка вам потрібна, з характеристиками, відповідними вашим вимогам, на вигідних умовах пропонує інтернет-магазин «DSTO». Тут вас чекає величезний вибір товарів, що реалізуються за доступними цінами. Ми завоювали визнання багатьох рестораторів і довгий час співпрацюємо з різними барами, кафе і столовими в Харкові. Однак також можемо організувати поставку продукції і в інші міста.

Устаткування для ресторанів в Україні користується великим попитом. Ергономічні конструкції, в тому числі меблі, дозволяють не тільки раціонально використовувати корисний простір, підвищити продуктивність кухні, але і, завдяки простоті догляду, без особливих складнощів дотримуватися всіх санітарно-гігієнічні норми в процесі виробництва.

Вимоги, що пред'являються до обладнання для ресторанів в Харкові

До покупки устаткування для ресторанів та їдалень, кафе і барів, а також інших закладів громадського харчування потрібно підійти з усією серйозністю. Адже техніка і всілякі пристосування, а також меблі, що використовуються на професійній кухні, повинні відповідати певним вимогам:

  • стійкість до корозії;
  • довговічність, надійність і безпеку, які забезпечуються використанням для виготовлення обладнання високоякісних матеріалів. Інтернет-магазин «DSTO» гарантує довговічність експлуатації реалізованих виробів навіть в умовах високих навантажень. Для виготовлення конструкцій використовується нержавіюча сталь AISI 201, AISI 304, AISI 430;
  • стійкість до впливу високих температур, вологості. Устаткування для ресторанів, що реалізовується інтернет-магазином «DSTO», не втрачає своїх якостей протягом всього періоду експлуатації навіть при контакті робочих поверхонь з агресивними миючими речовинами. Виріб не деформується і не втратить свій первісний вигляд, навіть якщо ви, наприклад, випадково поставите на поверхню столу з нержавійки гарячу сковороду;
  • доступна вартість. Не поспішайте переплачувати в прагненні купити обладнання для ресторану хорошої якості. Ми не співпрацюємо з посередниками, що дозволяє нам реалізувати продукцію перевірених виробників за привабливою для клієнтів вартості. Якісне обладнання для ресторану, ціна якого завжди залишається на доступному рівні, дозволить вам отримати істотну вигоду від такого капіталовкладення - воно швидше окупиться і при цьому прослужить дуже довго.

При купівлі обладнання для ресторанів Одеси, Харкова, Києва та інших міст України потрібно враховувати всі перераховані вище вимоги. Також при виборі виробів слід брати до уваги такі особливості, як площа приміщення, в якому будуть встановлюватися конструкції, рівень відвідуваності закладу та ін. Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно вибрати оптимальний за характеристиками обладнання для ресторанів в Києві або будь-якому іншому місті, проконсультуйтеся з консультантами нашого інтернет-магазину. Вони дадуть вам професійні поради і допоможуть визначити найбільш підходящі варіанти виробів для вашого закладу.



Асортимент обладнання для ресторанів в нашому інтернет-магазині

Популярний інтернет-магазин обладнання для ресторанів в Харкові і інших містах - «DSTO» - реалізує якісні конструкції найрізноманітніших видів і призначення:

  1. Теплове обладнання. Дана група товарів включає електричні плити, жарочні, пекарські та розстоєчні шафи, а також теплові столи. Використовуючи таке обладнання, ви зможете запропонувати своїм клієнтам ароматні і неймовірно смачні страви гарячого цеху, пишну здобу і різні види хліба.
  2. Холодильне обладнання. У цій категорії ви знайдете холодильні столи різних розмірів, вітрини для риби і салатів, а також спеціалізовані салат-бари. Таке обладнання для ресторанів дозволить вам довго зберігати продукти свіжими і робити достатню кількість заготовок, а також вигідно демонструвати готову продукцію в залі для продажу.
  3. Нейтральне обладнання. Вибирайте універсальні столи і стелажі, сушки для посуду і навісні полиці, рукомийники, баки та шафи, візки різних форматів і інші універсальні конструкції для подачі м'ясних страв: вішала для туш та колоди для розрубування м'яса.
  4. Лінії роздачі. Використовуйте якісне обладнання для ресторанів для організації роботи їдальні, кав'ярні або фреш-бару. У нас ви зможете купити марміти перших і других страв, прилавки-вітрини і холодильні прилавки для правильного зберігання і красивою демонстрації різноманітних страв.
  5. Наповнення бару. Заманите гостей в свій ресторан ароматом кави, приготованого з використанням куплених в інтернет-магазині «DSTO» бази під кавоварку, станції бармена. Особливий шарм сучасного бару створюється за допомогою бокалонакопітелей або гірок з підсвічуванням, різні моделі яких представлені на нашому сайті.
  6. Нестандартні вироби. Устаткування для ресторанів не обмежується стандартним набором предметів і техніки. Ми пропонуємо вам також різноформатних металеві меблі, рукомийники і унітази, перила і огорожі, а також тумби для сміття.

Продаж обладнання для ресторанів в Харкові здійснюється інтернет-магазином «DSTO» на всій території України. Ми поставляємо ергономічні або великогабаритні конструкції в будь-які точки країни. Замовляйте професійне обладнання на нашому сайті, а вирішити всі питання по організації доставки дозвольте нам.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.