Для всього знайдеться місце: що входить в лінії роздачі для закладів самообслуговування
Те, як функціонують лінії роздачі, в першу чергу обумовлюється особливостями їх комплектації. Вона може бути такою:
- холодильні вітрини: використовуються для демонстрації споживачам і зберігання кондитерських виробів, десертів, ковбас, сирів та іншої продукції;
- охолоджувані прилавки: призначені для розміщення салатів, охолоджених закусок і інших страв, що вимагають зниженої температури зберігання. Мають спеціальні поглиблення, в які встановлюються порційні страви, напої і коктейлі в склянках;
- марміти з підігрівом: забезпечують підтримку продукції теплою або гарячою (температура регулюється). Для цього використовуються спеціальні наплітние котли або гастроёмкості. Мармит влаштовані таким чином, що посуд підігрівається гарячою парою, водою або повітрям;
- стійки для розносів і столових приборів: важливі елементи, що дозволяють зберігати, розміщувати і надавати роздавальника і клієнтам необхідну посуд. Може передбачатися розміщення таких секцій через певний проміжок;
- модуль для підігріву чистих тарілок: щоб страви не охололи до того, як відвідувач встигне за них розплатитися і приступити до трапези, їх накладають в теплий посуд;
- нейтральні елементи: столи, обладнані полицями для розміщення, демонстрації та видачі продукції, що не вимагає спеціальних умов для зберігання;
- місце касира: завершальна секція в оснащенні для швидкого харчування.
Якісне обладнання для ліній роздач пропонується інтернет-магазином компанії "DSTO". Ми знаємо, що входить в лінії роздач європейської якості, і готові надати вам кращу продукцію. Працюємо як зі стандартними, так і з замовленнями за індивідуальними проектами.