Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Станція бармена - важливість компонування робочого місця бариста

Професія бариста - це свого роду артистизм плюс великий досвід, помножений на використання якісного, універсального обладнання. І коли показати на всю силу талант артиста без відповідного гриму просто неможливо, то робочим інструментом бариста є не що інше, як багатофункціональна барна станція. Одягнений з голочки бармен, будь він навіть майстром жонглювання, не зможе залучити більший потік клієнтів в ваш заклад, якщо не використовує для роботи необхідне обладнання. І справа тут не тільки в умінні і можливості скоротити час, необхідний на приготування освіжаючих коктейлів або ароматної кави. Барна станція включає цілий комплекс обладнання для бару, що дозволяє охолоджувати напої до потрібної температури, утримувати в чистоті і на зручній відстані посуд, а також інгредієнти для коктейлів, в максимально короткий термін готувати смачні і корисні фреші, смузі, що містять алкоголь і безалкогольні коктейлі і т . п. Використання станції бармена також передбачає створення особливого місця для презентації готових, привабливих на вигляд продуктів (фрукти, десерти та ін.).

Станція бармена - важливість компонування робочого місця бариста
Меблі з нержавійки - оптимальний варіант барной станції будь-якого типу

Довговічність, збереження всіх якостей, а також презентабельного зовнішнього вигляду протягом усього періоду експлуатації - ці та інші переваги характерні виключно для обладнання в бар, виготовленого зі стійкого до механічних впливів, а також влагоустойчивого матеріалу, а саме - нержавіючої сталі. Матеріал, з яким практично немає заміни, дозволяє створювати функціональний, але доступне за ціною обладнання для суші-бару, а також закладів громадського харчування, які передбачають використання послуг бариста.

Меблі з нержавійки для бару може включати наступні позиції:

  • база з мийкою, оснащена також відсіками для розміщення блендера або шейкера;
  • фреш-станція;
  • база під кавоварку;
  • універсальний елемент - гірка з підсвічуванням, що дозволяє не тільки домогтися правильного розміщення продуктів, а й поліпшити їх презентацію;
  • барна станція з базою під пиво;
  • обладнання для бару з базою під сміття.

Щоб не розгубитися у всьому різноманітті існуючих типів оснащення для барів, скористайтеся порадами представників інтернет-магазину «DSTO». Ми будемо раді допомогти вам у виборі оптимальної моделі станції бармена, використання якої в подальшому принесе вам істотну економічну вигоду.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.