Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінії роздачі - і знову про головне

Стильний інтер'єр, смачна їжа, великий вибір страв, приємний сервіс ... Список факторів і правил, дотримання яких дорівнює досягненню успіху в сфері організації ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування, можна продовжувати до нескінченності. Але ніякої список не буде повним, якщо не включити в нього одну з головних складових успішного бізнесу - лінії роздачі. Призначення всіх без винятку функціональних елементів - якісна презентація страв і легкий доступ до них. Отримуючи в помічники таке обладнання, ви збільшуєте потік клієнтів без залучення робочих рук. Звідси - величезна економічна вигода. З одного боку, ви досягнете підвищення якості та комфорту обслуговування відвідувачів, з іншого - скоротіть витрати на відсутності необхідності оплачувати послуги обслуговуючого персоналу.
Лінії роздачі - і знову про головне

Давно доведено, що надання можливості покупцям самим вибирати товар без прямого звернення до представника торгової точки сприяє зростанню продажів, в приклад цьому - відкриття величезного числа супермаркетів по всій Україні. Функціональні лінії роздачі, виготовлені з високоякісних матеріалів, що володіють не тільки презентабельним зовнішнім виглядом, а й довгим терміном служби, дозволять вам отримати масу переваг, серед яких - грамотна організація доступного простору.

Різновиди ліній роздач - безліч варіантів для ефективного використання простору

Переглянути фото і вивчити характеристики, а також особливості застосування найбільш затребуваних в Україні ліній роздач пропонує всім бажаючим інтернет-магазин від «DSTO». У каталозі зібрані універсальні моделі обладнання, що дозволяють досягти максимальної ефективності в компонуванні ліній роздач з дотриманням усіх існуючих правил. Елементи складної конструкції дають можливість вирішувати певні завдання, при цьому продукти повинні бути не тільки легкодоступними для клієнтів, а й розташовані в строгому порядку. І не забувайте про правильне товарному сусідстві: ніяких супів біля десертів!

Щоб малими зусиллями реалізувати поставлені цілі щодо оснащення закладу універсальним обладнанням, вибирайте елементи ліній роздач з представлених в «DSTO» видів:

  • марміти перших страв;
  • марміти других страв;
  • підставки для приладів;
  • охолоджувані прилавки для холодних закусок, в т. ч. салатів;
  • прилавки для випічки;
  • лінії самообслуговування для їдалень;
  • касове місце.

Не поспішайте з установкою обладнання. Високоякісні елементи можуть не принести бажаного результату при безграмотному використанні. Проконсультуйтеся з фахівцями інтернет-магазину «DSTO», які з видів ліній роздач актуальні в вашому випадку. На допомогу вам наші приклади проектів!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.