Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Тонкощі японської кухні: яке обладнання потрібно для суші-бару


Специфічного обладнання для суші-бару потрібно не так вже й багато, але обійтися без нього ніяк не можна. І економити на ньому не варто, адже асортимент у всіх закладах подібного типу практично однаковий, і на перший план виходить якість приготування страв. А воно залежить від двох чинників: майстерності досвідченого сушиста і правильної оснащення кухні. Говорячи про те, яке обладнання потрібно для суші-бару, визначимо в першу чергу мінімальний його набір:

якісні та місткі холодильник і морозильна камера;
рисоварка;
суші-кейси для зберігання і презентації готових страв.
Крім того, вам знадобляться обробні столи, шафи, мийки, стелажі, полиці та інше обладнання, призначене для всіх закладів громадського харчування

Холодильне обладнання для суші-бару

Риба - основа практично всіх страв - продукт ніжний, вимагає акуратного і дбайливого зберігання. У холодильнику кожен її вид повинен лежати на різних полицях, щоб не відбулося змішання запахів. Тому необхідно купувати агрегат з великим об'ємом камери. Зі спеціального обладнання вам обов'язково знадобиться герметична вітрина для готових ролів. Називається вона суші-кейс. Звичайним холодильником її замінити не можна, рис в ньому стає мокрим і клейким, а риба тече. У суші-кейсах охолодження відбувається дуже швидко завдяки тому, що випарник розташований зверху, а автоматичний контроль за температурою виключає найменші її коливання.

Рисоварка - обов'язкове обладнання будь-якого суші-бару

Зовнішній вигляд, текстура і смак ролу багато в чому залежать від правильності приготування рису. Він повинен бути в міру клейким, в'язким і податливим, але при цьому кожне зернятко зобов'язана зберігати форму. У великих кількостях такий продукт можна приготувати тільки в професійних рисоварки, які вважаються незамінним обладнанням суші-бару. Щоб визначити, яка потрібна модель, орієнтуйтеся на її продуктивність і плановану пропускну здатність закладу. Для зберігання готового рису треба використовувати спеціальні термоси, а ще краще купити марміт.

Меню суші-бару не обмежується ролами, воно включає в себе також супи і гарячі страви японської кухні. Тому, плануючи, яке обладнання потрібно буде купити, не забудьте включити в список плиту або варильну поверхню. Чи не буде зайвою і фреш-станція, свіжовичавлені соки завжди затребувані і приносять гарний прибуток. Вибираючи, яке обладнання придбати, віддавайте перевагу сертифікованим виробам, які мають гарантію.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.