Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Особливості вибору необхідного обладнання для ресторану

Організація власного закладу в ресторанному бізнесі - справа непроста. Обов'язково варто задуматися про те, щоб правильно вибрати і замовити якісне обладнання, яке стане одним з найважливіших важелів роботи ресторану. Не завжди воно повинно коштувати недорого, головне - хороше співвідношення параметрів ціна-якість.

Де варто купити ресторанне обладнання?
Коли з'являлися перші ресторани, не було потреби в серйозному обладнанні, оскільки практично всі операції здійснювалися без використання додаткового пристосування. Але з розвитком ресторанного бізнесу виникала все більша потреба в такому обладнанні. Щоб його правильно вибрати, необхідно звернути увагу на такі фактори:

у постачальника повинен бути великий досвід поставок обладнання в ресторани та інші заклади громадського харчування;
позитивні відгуки від клієнтів;
наявність необхідної для поставки документації;
надання гарантійного та післягарантійного обслуговування техніки.
Пам'ятайте, що процес обладнання кухні для ресторану також дуже важливий. Тому обов'язково прослідкуйте за якістю поставок і налагодження всіх придбаних технологічних пристроїв. Від якості встановленого обладнання в повному або японському ресторані прямо залежить його термін експлуатації і потреба в ремонтних роботах. Для правильного вибору необхідної техніки для ресторанного бізнесу з представленого компанією-виробником каталогу обов'язково слід врахувати виміри приміщень, орієнтовний асортимент страв, кількість посадочних місць в закладі. У вас напевно виникне потреба в придбанні торгового обладнання - виробничих стелажів, барних стійок, вітрин і ліній роздач. Вони дуже важливі в облаштуванні ресторану. Не менш важливими є марміти для перших і других страв, фреш-станції, бокалонакопітелі, прилавки для підносів і приладів. Вони здатні прискорити роботу співробітників закладу громадського харчування, завдяки чому обслуговується більшу кількість відвідувачів. Для облаштування гарячого цеху виникне потреба в тепловому обладнанні, серед якого - пекарські та жарочні, розстоєчні шафи, теплові столи. Для зберігання фруктів, овочів, напівфабрикатів та інших продуктів харчування знадобиться холодильне обладнання. Купуйте холодильні вітрини і столи високої якості виготовлення в нашому інтернет-магазині за привабливою ціною, щоб завжди мати свіжі інгредієнти.

Гарантуємо, що таким чином ви заощадите час і гроші, отримавши якісний товар від перевіреного роками постачальника. Ви зможете це зробити в Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі чи проживаючи в інших містах України. Забезпечимо дешево доставку всіх придбаних товарів в зазначений вами населений пункт. Приходьте в наш виставковий зал, щоб побачити усі товари своїми очима перед здійсненням покупки. Відгуки від постійних клієнтів розкажуть про те, що такий товар в постійній наявності ви ніде більше не знайдете.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.