Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Чому для кухонь громадського харчування вважають за краще купити кухонні меблі з нержавіючої сталі?

Навряд чи який-небудь інший матеріал, може зрівнятися з гігієнічності та зразковим технічним характеристикам з нержавійкою. Та й кожна господиня знає, що кухонний посуд з нержавіючої сталі є однією з кращих при готуванні їжі. Ще в більшій мірі це відноситься до мережі ресторанів, громадським харчуванням, професійним кухням Харкова.

Сучасні вимоги припускають застосування інноваційного обладнання та меблів з нержавіючої сталі для кухонь громадського харчування та ресторанів Харкова: стелажі для готових страв, сушки посуду з нержавійки, рукомийники, шафи, полички навісні з нержавійки, столики з мийками, столи-тумби з нержавіючої сталі і безліч різноманітних видів практичною металевих меблів.

Переваги меблів з нержавіючої сталі: чим вона хороша

Напевно у багатьох меблі з нержавійки асоціюється з невибагливою плануванням кухні, їдальні громадського харчування в Харкові, школи або дитсадка. Чи не погодимося з цим твердженням - новітні технології дозволяють створювати з нержавіючої сталі стильні інтер'єри ресторанів, барів, професійних кухонь громадського харчування.

  • Великий вибір типорозмірів меблів для громадського харчування з нержавіючої сталі дозволяє споживачу підібрати оптимальні елементи кухонних комплектів з нержавійки, виходячи з особливостей робочого простору закладу громадського харчування, ресторану.
  • Сертифікована продукція - меблі з нержавіючої сталі відповідає європейським стандартам, що дозволяє з гарантією замовити надійне обладнання для кухні ресторану, громадського харчування в Харкові.
  • Висока якість меблів для ресторанів, громадського харчування забезпечується виготовленням з 100% нержавіючої сталі.
  • Ергономічність меблів з нержавійки - зручне транспортування, регульовані по висоті ніжки, що дозволяють встановити кухонне обладнання з нержавіючої сталі в ресторані, закладі громадського харчування на нерівних поверхнях.
  • Сучасні меблі з нержавійки характеризується високими показниками екологічності та гігієнічності. Завдяки відсутності всіляких щілин в меблів з нержавіючої сталі, як це буває в дерев'яній кухонних меблів, виключена поява цвілі, грибка.
  • Широкий асортимент для громадського харчування і ресторанів - у кожній категорії меблів з нержавіючої сталі міститься велика кількість спеціалізованих видів пристосувань з нержавійки, без яких неможливо обійтися на кухні ресторану, громадського харчування в Харкові.
  • Безпека і міцність - столи з нержавійки, мийки, стелажі кухонні з нержавіючої сталі виготовлені з максимальним ступенем захисту персоналу, що працює на кухні ресторану, громадського харчування, що виключає можливість отримання порізів.

Оптимальним рішенням для громадського харчування, ресторанів Харкова є сучасні меблі з нержавіючої сталі як ефективний елемент робочої зони на кухні. Крім того, завдяки розширеній комплектації - ергономічним поличках, грат з нержавіючої сталі, кріпленням, пристрої та меблі для громадського харчування з нержавійки дуже зручні в повсякденній роботі.

Властивості нержавіючої сталі

При виробництві кухонних меблів використовуються дві марки стали. AISI 201 відноситься до бюджетної лінії з низьким вмістом нікелю менше 1%. У ній нікель замінений на більш дешеві легуючі елементи, такі як марганець, кобальт. Марка AISI 304 є високолегованої нікелевої сталлю, використовується в конструкціях з високими вимогами технологічності і підвищену агресивність середовищ експлуатації.

Каталог меблів з нержавійки: різноманіття асортименту

Виробництво напівфабрикатів в цеху громадського харчування, приготування їжі на кухні фешенебельного ресторану вимагають наявності професійної меблів з нержавіючої сталі. Кухонний інвентар і пристосування з нержавіючої сталі роблять роботу кухаря зручною і безпечною.

  • Столи виробничі з нержавіючої сталі для кухні громадського харчування та ресторану - комфортна робоча поверхня з нержавіючої сталі, яка не потребує складного догляду, не вбирає запахи, стійка до впливу харчових барвників. Завдяки різноманітній конфігурації і габаритам, можна підібрати оптимальний варіант меблів з нержавійки для громадського харчування, ресторани в Харкові з необхідною функціональністю: уздовж стіни, острівної стіл, з полками.
  • Ванни мийні з нержавіючої сталі випускаються суцільнотягнені і звареними. Цілісні чаші без швів з нержавійки виготовляються за допомогою пресування, вони довговічніші, за ними легше доглядати. Зварні чаші з нержавіючої сталі виготовляються методом зварювання листової нержавіючої сталі.
  • Парасолі витяжні з нержавіючої сталі для громадського харчування забезпечують надійну вентиляцію на кухні, комфортний мікроклімат і хороші умови роботи для персоналу, відсутність кухонних запахів в залах.
  • Столи з мийками з нержавіючої сталі вдало поєднують в собі функціональність столу і мийної ванни з нержавійки. Випускаються в різному дизайні, різних габаритних розмірів.
  • Стелажі з нержавіючої сталі не можна порівняти за функціональністю з дерев'яними кухонними меблями, незамінні на всіх етапах приготування їжі на кухні громадського харчування або ресторану.
  • Столи-тумби з нержавійки - це кухонні меблі, яка універсально поєднує в собі функціонал виробничого столу і зручного кухонної шафки.
  • Візки сервіровочні з нержавійки забезпечують організовану роботу кухонного персоналу при подачі приготованих страв і прибирання посуду в ресторанах, кафе, закладах громадського харчування. Візки виробляються різних типорозмірів, оснащуються поличками.

У нашій компанії є можливість замовлення інших видів меблів з нержавіючої сталі для кухні громадського харчування, ресторану: ларі, колоди, вантажні візки, подтоварники з нержавійки, вішала.

Раціональне використання обладнання з нержавіючої сталі

Для максимально ефективної організації технологічних процесів на кухні в їдальні, ресторані, будь-якому закладі громадського харчування, слід підбирати кожен елемент меблів з нержавіючої сталі, виходячи з максимально раціонального використання.

  • Віддавайте перевагу багатофункціональним мобільним предметів і пристосувань з нержавійки, які в змозі забезпечити оперативність обслуговування в ресторанах, закладах громадського харчування.
  • Використовуйте високотехнологічні уніфіковані модулі з нержавіючої сталі, які дозволяють скласти кухонні лінії різноманітної конфігурації.

Від того, як організовано робоче місце працівників професійної кухні ресторану, громадського харчування в Харкові, залежить швидкість і рівень виконуваних ними робіт.

Експлуатація меблів з нержавійки: практичні рекомендації

Меблі з нержавіючої сталі - це один з факторів, що становлять загальний успіх підприємств громадського харчування, тому слід дотримуватися певних правил експлуатації.

  • Предмети меблів з нержавіючої сталі поставляються замовникам в Харкові в заводській упаковці - захисній плівці, яку перед початком експлуатації необхідно акуратно видалити. Не слід для цього використовувати ріжучий інструмент.
  • Перед безпосереднім застосуванням на кухні громадського харчування, ресторани, їдальні, обладнання з нержавійки необхідно ретельно вимити гарячою водою.
  • При роботі не слід безпосередньо на самій стільниці з нержавіючої сталі виконувати різання продуктів, це може спровокувати появу тріщин, подряпин.
  • Організуйте все робочі процеси на професійній кухні ресторану, громадського харчування в Харкові таким чином, щоб виключити на них падіння важких предметів, пересування по стільниці з нержавійки дряпають предметів.

Відразу після використання кухонні столи з нержавійки, візки сервіровки з нержавіючої сталі, кухонне начиння та інвентар мийте гарячою мильною водою, не допускаючи засихання залишків продуктів.

Правила догляду за меблями з нержавіючої сталі

Виконання рекомендацій по догляду за меблями з нержавійки допоможе на довгі роки зберегти її зразкові якості в незмінному вигляді:

  • Не використовуйте для чищення нержавіючої сталі жорсткі губки, дротові скребки, ножі, інші гострі предмети, які можуть назавжди залишити на нержавіючої сталі подряпини і тріщини.
  • Застосовуйте для догляду спеціалізовані засоби для чищення нержавіючої сталі без вмісту агресивних і дезінфікуючих речовин: кислот, лугів, хлору.
  • При чищенні кухонних меблів з нержавіючої сталі уникайте кругових і обертальних рухів.
  • Через жорстку води в Харкові часто утворюється специфічний наліт, щоб легко видалити його з поверхні меблів з нержавійки, застосовуйте спеціальні засоби.

Щоденний догляд за кухонними меблями з нержавіючої сталі на кухні ресторану, громадського харчування полягає в ретельному миття та чищення без застосування агресивних миючих або абразивних засобів.

Як замовити меблі з нержавійки

Ми пропонуємо купити сучасне високотехнологічне обладнання і кухонні меблі з нержавійки для оснащення виробничих ліній громадського харчування, ресторанів в місті Харкові. Виконуємо індивідуальні проекти по монтажу нестандартного обладнання. Також в компанії DSTO ви можете придбати окремі предмети меблів з нержавіючої сталі за відмінною ціною, необхідні конкретно для вашого підприємства в Харкові, іншому місті України.

Унікальна меблі з нержавійки практична, створює комфортні умови на професійній кухні ресторану, громадського харчування. Завдяки сучасному естетичному вигляду, навіть скромна кафешка або ресторанчик в Харкові за рахунок правильної установки функціональних меблів з нержавійки перетвориться в кращу сторону, не кажучи вже про невеликі закладах громадського харчування.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.