Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Лазерна різка Замовлення Новини Статті Контакти

Яке обладнання потрібно для ресторану?


Питання: "Яке обладнання потрібно для ресторану?" Доводиться вирішувати кожному майбутньому власнику закладу громадського харчування цього типу. Від якості використовуваної для різних цілей техніки, а також її функціональності залежить 50% успіху підприємства. Друга частка припадає на професіоналізм персоналу, а також асортимент пропонованих страв. Хоча різноманітність смачної їжі також забезпечує правильне вирішення питання: "Яке обладнання потрібно для ресторану?". Але не варто зосереджуватися на оснащенні закладу виключно кухонними пристосуваннями. До необхідного на кожній кухні обладнання відноситься і така техніка, яка сприяє створенню комфортних умов праці для збільшення продуктивності і поліпшення якості їжі.

Яке обладнання потрібно для ресторану - секрети розкривають представники інтернет-магазину компанії «DSTO»

Техніка для оснащення закладів громадського харчування:

  • наповнення бару - станція бармена, міксер для коктейлів, кавомолка, база під кавоварку, бокалонакопітелі, гірка з підсвічуванням, фреш станція. Один з основних факторів безпеки роботи барного обладнання - правильне підключення;
  • технологічне обладнання значно прискорює процес приготування: м'ясорубки, овочерізки та ін. Часто одна модель цієї техніки оснащується різними насадками, що розширюють можливості пристрою;
  • лінії роздачі: марміт перших страв, марміт других страв, прилавки для підносів і приладів, що охолоджуються прилавки-вітрини і ін .;
  • холодильні установки: салат-бари, вітрини для салатів, вітрини для риби, холодильні столи;
  • теплове обладнання, в тому числі хлібопекарське і кондитерське, - жарочні поверхні. Печі - не єдиний вид приладів, якими комплектуються гарячі цехи кухонь ресторанів. До необхідних установок також відносяться просіювачі борошна, тістоміси, тісторозкатувальні машини, міксери, хліборізки і т. П .;
  • посудомийні апарати створюють стерилізує ефект і характеризуються високою продуктивністю (миють до 700 тарілок / год);
  • нейтральне обладнання сприяє максимально ефективній роботі персоналу.

Ознайомившись з вищевикладеним списком, ви зможете правильно визначити, яке обладнання потрібно для ресторану. Вибираючи техніку, переконайтеся в тому, що вона легко чиститься і миється. Інші критерії визначаються в залежності від спрямованості ресторану (чи будете ви готувати якісь особливі страви) і його відвідуваності. Відповідно, високий товарообіг вимагає використання потужного, об'ємного обладнання, і навпаки.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.