Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Переваги пароконвектоматів Unox - інновації на службі вашого ресторану

Знаменитий у всьому світі італійський бренд UNOX ( " Унокс ") - багаторічний визнаний лідер серед компаній, які займаються виробництвом професійної теплової техніки для підприємств громадського харчування. Власники кафе і ресторанів, піцерій і пекарень, підприємств фастфуду та кондитерських, вибираючи, який пароконвектомат купити, віддають перевагу моделям Unox . Широко затребувані печі цього бренду також в кулінарних відділах в супермаркетах України. У чому причина такої популярності Продукції " Унокс " серед професійних кухарів? Познайомимося ближче з продукцією європейського бренду, щоб зрозуміти, якими саме перевагами може похвалитися пароконвекційна піч Unox перед аналогами від інших виробників.


Пароконвектомат Unox - все для отримання ідеального результату

Компанії Unox вдалося домогтися настільки ефективної і комфортної роботи своїх конвекційних печей і пароконвектоматів , що кухарі, самостійно випробувавши переваги продукції італійського бренду, вже не бажають користуватися будь - якої іншої технікою. На доказ достатньо перерахувати 5 інноваційних технологій, які самостійно розробила і впровадила компанія для того, щоб на професійній кухні ви могли отримувати бездоганний результат і втілювати в реальність будь-які креативні ідеї.


  1. Технологія, що гарантує саме такий рівень пара всередині камери пароконвектомату , який ви задали, без будь - яких коливань. Досягається максимальна точність за допомогою установки внутрішніх датчиків, так що в процесі приготування пар забирається або додається автоматично.
  2. Cooking . Запатентована технологія, завдяки якій піч Unox перетворюється в інтелектуальний інструмент кухаря. Розумна технологія вловлює будь-які зміни рівня вологості і температурного режиму всередині робочої камери і адаптує технологічні процеси під ситуацію, що змінилася. Таким чином, незалежно від рівня завантаження пароконвектомата " Унокс " (блюдо для 1 гостя або для обслуговування цілого банкету) результат завжди буде бездоганний.
  3. Soft . Інновація від UNOX, розроблена, щоб здійснювати контроль рівномірності розподілу спека по всіх рівнях пароконвекційнійпечі. Завдяки цій розробці кухаря будуть позбавлені від трудомістких, але необхідних маніпуляцій з перестановкою і розгортанням листів в печі заради рівномірного приготування страв. Особливо високо така технологія буде оцінена персоналом в години пікових навантажень, коли у кухарів немає жодної вільної секунди. пароконвектомат
  4. Preheating . Ця технологія регулює налаштування попереднього розігріву в автоматичному режимі, виходячи із заданих параметрів, щоб добитися ідеального кінцевого результату. Від тривалості попереднього розігріву і набраної температури залежить ефективність роботи печі, і пароконвектомати unox , купити які можна за вигідними цінами у офіційних представників компанії, не мають рівних в цьому плані.
  5. Klean . Процес миття пароконвектомата в кінці робочої зміни - не найприємніша робота для стомленого персоналу, але пароконвекційна піч Unox спростовує усталену думку про складність догляду за піччю. Фахівці компанії розробили технологію, яка не просто відмиває внутрішню камеру самостійно, але і здатна розпізнавати рівень забруднення, щоб визначити оптимальну програму автоматичного миття. Ефективна інновація економить час персоналу, а також побутову хімію і навіть воду.


Пароконвекційна електрична піч UNOX - чим обгрунтована ціна теплового обладнання

З технічної точки зору гідності і переваги пароконвектоматов " Унокс " неможливо оскаржити. Йдеться про :

  • економічність в експлуатації;
  • багатофункціональність;
  • можливість приготування страв в різних режимах;
  • оперативність роботи і швидкість розігріву;
  • автоматизацію технологічних процесів;
  • компактні габарити;
  • найширший модельний ряд;
  • універсальність і т. д.


У випадку з пароконвектоматів unox фахівці говорять не просто про про якісне обладнання для професійної кухні , але про справжній творі промислового мистецтва. Ціна на продукцію unox здається досить високою, але лише на перший погляд. Якщо врахувати, що грошовий еквівалент цілого ряду промислових пристроїв, які замінить одна піч, перевершить її вартість в рази, вигода очевидна. Пароконвекційна піч unox дійсно замінює цілий арсенал професійної техніки, в кілька разів прискорює роботу кухні і робить її при цьому куди більш комфортною. Але і це ще не всі плюси, головне - економія дорогоцінної корисної площі, яка завжди в дефіциті на професійній кухні.

На сьогоднішній день пароконвектомат Unox - це найбільш високотехнологічне теплове обладнання , здатне забезпечити повний спектр теплової обробки продуктів:

  • випічка кондитерських виробів;
  • жарка;
  • гасіння;
  • обробка парою;
  • варіння;
  • підігрів;
  • регенерація;
  • припусканння .


Така універсальність досягається завдяки тому, що піч Унокс може комбінувати кілька робочих режимів - приготування на пару, режим пар + сухий жар і режим сухий жар. Будь-яке кулінарне блюдо, навіть сама вишукана і складне, можна приготувати в пароконвектоматі Unox без будь - яких ускладнень. Якщо вам потрібно запекти величезний шматок м'яса або цілу індичку, приготувати ніжне суфле на пару, зробити дієтичні страви для розширення дитячого меню і так далі, пароконвектомат впорається з усіма цими завданнями блискуче. Додайте до загального списку можливостей випічку абсолютно будь-яких хлібобулочних і кондитерських виробів і стане зрозуміло, що ціна пароконвектомата Unox виправдана на 100%.


Переваги печей " Унокс " - як це працює на практиці

Брендове обладнання від італійського виробника зроблено виключно якісно - надійна конструкція, корпус з міцної нержавіючої сталі, безвідмовні комплектуючі - все це в комплексі гарантує безпрецедентно тривалий термін служби пароконвектомата за умови інтенсивної експлуатації. За функціоналом конвекційна піч " Унокс " оптимальна для випадків, коли ресторатор збирається масштабувати свій бізнес і потребує прискорення обслуговування замовлень. Модельний ряд продукції бренду досить великий, щоб ви могли вибрати на свій розсуд бюджетну модель, варіант в середньому ціновому сегменті або з преміум серії. Будь-яка техніка продемонструє в експлуатації свої ключові переваги.

  1. Купівля пароконвектомата unox з повним правом може вважатися вигідною інвестицією, оскільки звільняє величезний простір на кухні їдальні або ресторану, замінюючи великогабаритне теплове обладнання - печі, плити, пекарські кондитерські шафи і т. Д.
  2. Час процесів приготування скорочується і часто істотно, завдяки поєднанню конвекції, парової обробки і потужного підігріву. Приготування продуктів відбувається швидше (іноді в рази). Такий ефект досягається майстерним застосуванням інтелектуальних систем і спеціальних програм.
  3. Кількість персоналу для обслуговування пароконвектомата , а також робочі години одного кухаря скорочується аналогічно часу технологічних процесів. Таким чином, можуть бути зменшені витрати на зарплату, що ще більш прискорює окупність обладнання.
  4. Комплекс функцій сучасного теплового обладнання, про які ми говорили вище, дає можливість готувати неймовірно широкий асортимент страв практично без обмежень. Ресторан може повністю оновити меню, оптимізувати роботу кухні, значно прискорити її, домогтися залучення потоку нових клієнтів і підвищення рентабельності закладу.


Список переваг можна продовжувати ще довго, оскільки пароконвектомат створює дійсно унікальні можливості в плані одночасного приготування кількох страв (при цьому їх аромати і смаки не перемішуються).

Рік за роком все вони незмінно переконуються, що пароконвектомати італійського виробника забезпечують чудовий результат і високий комфорт в процесі приготування, оскільки досвідчені інженери Unox довели до досконалості конструкцію і функціонал своїх виробів.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.