Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти
статті
clock_dsto.png 16.04.2025
Виробничий стелаж з нержавійки: як вибрати й де купити

Коли ви обираєте обладнання для ресторану, їдальні або кафе, важливо розуміти: тут дрібниць не буває. Навіть такий простий предмет, як виробничий стелаж із нержавійки, впливає на швидкість роботи, порядок і санітарні норми на кухні. Напевно вам уже знайома ситуація, коли місця катастрофічно не вистачає, а працювати доводиться швидко. Саме тому більшість закладів в Україні переходять на виробничі стелажі з нержавіючої сталі.

clock_dsto.png 16.01.2025
Теплове обладнання для підприємств громадського харчування

Професійна кухня сьогодні стає не тільки ефективнішою, а й розумнішою. Нові технології роблять процес приготування простішим, швидшим та економічнішим.

Наприклад, енергоефективність. Сучасні моделі професійного теплового обладнання споживають на 20-30% менше енергії. Це не тільки приємно для вашого бюджету, а й екологічно. Якщо ви замислювалися про зниження вуглецевого сліду, це ваш варіант.

clock_dsto.png 26.12.2024
 Обладнання для їдалень: як оптимізувати роботу

На сайті DSTO на вас чекають справжні помічники — від варильних котлів до витяжних парасольок з жировловлювачами. Тут легко знайти все професійне обладнання для їдалень: від простого виробничого столу до суперфункціонального пароконвектомата. Усе це з нержавіючої сталі, яка витримує все — від киплячої води до суворого погляду кухаря.

Секрет успіху вашої їдальні — це поєднання якісного обладнання та вміння з ним працювати. А ми підкажемо, як обрати найкраще.

clock_dsto.png 18.10.2024
Як вибрати ванну мийну для громадського харчування
Мийні ванни виробничі з нержавійки — це обов'язковий елемент будь-якого підприємства громадського харчування: ресторану, кафе, їдальні чи пекарні. Ці ванни використовуються для миття посуду, кухонного інвентарю і навіть продуктів. Основний матеріал, з якого виготовляються ці ванни, — нержавіюча сталь.
Сортувати за:
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1000х600х850 Техма
Артикул: 790100
Виконання: DS 3
Довжина:
1000 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
10137 грн.
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1200х600х850 Техма
Артикул: 790101
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
11625 грн.
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1500х600х850 Техма
Артикул: 790102
Виконання: DS 3
Довжина:
1500 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
13950 грн.

Купити в Києві обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO


Професійне обладнання для кухні в Києві: особливості комплектації
У починаючих рестораторів, які тільки планують відкрити свій заклад, виникає маса питань. Їх цікавить обладнання, організація робочого процесу, облаштування кухні і залу. Незважаючи на велику кількість тем, що цікавлять, починати треба з головного, а саме - з кухні. Адже саме тут кухарі створюватимуть кулінарні шедеври, які порадують ваших гостей. Відповідно вам слід потурбуватися про те, щоб купити професійне обладнання для кухні в Києві. Далі мова піде про те, яким воно має бути, і для чого потрібне.


Ключове професійне обладнання для кухні
Якщо ви робите перші кроки як ресторатор, складно не помилитися. Адже обладнання для професійної кухні в Києві багато, і моделей з різним функціональним призначенням величезна кількість. Щоб облаштування робочих зон не викликало складнощів, розглянемо оснащення детальніше.
  1. Для гарячого цеху можна купити таке професійне обладнання для кухарів, як промислова плита, конвекційна піч, пароконвектомат, пекарний і розстійна шафа, жарильні поверхні, фритюрниці, гриль і багато що інше. Вибір тієї або іншої техніки залежить від особливостей меню і концепції закладу в Києві.
  2. Для роботи в холодному цеху знадобиться професійне електромеханічне обладнання. Його завдання - оптимізувати робочий процес на кухні. Відповідно слід купити міксер, слайсер, м'ясорубку, машину для нарізки овочів або розкочування тесту і іншу техніку. Кількість обладнання для роботи в холодному цеху залежить від особливостей ресторану або кафе в Києві, величини потоку відвідувачів. Чим більше клієнтів приходять у ваш заклад, тим більше оснащеною має бути кухня. Це дозволить раціонально використати трудоресурси і оперативно виконувати замовлення.
  3. У повсякденній рутині професійні кухні для ресторанів не обійдуться без гастроємностей і інших допоміжних виробів. Їх слід купити для користування в процесі обробки продуктів, приготування блюд, викладення і зберігання їжі. Таке обладнання зручне, легко миється і очищається, не ржавіє і не втрачає своєї функціональності навіть в умовах інтенсивної експлуатації.
  4. До числа необхідного кухонного обладнання для громадського харчування належать модульні меблі і мийні ванни. Виготовляються вони з нержавіючої сталі, яка не окислюється при контакті з різними речовинами і дозволяє дотримуватися гігієнічності.


Це далеко не увесь список професійного обладнання, вживаного на кухні ресторану або кафе в Києві. Вибір оснащення безпосередньо залежить від специфіки закладу. Перш ніж купити професійну техніку для облаштування кухні, слід визначитися з концепцією, меню, кількістю гостей, яких обслуговуватимуть одночасно.


Обладнання для фастфуду: особливості і різновиду

Вулична їжа стала невід'ємною частиною культури живлення не лише в Києві, але і в усій країні. Багато хто любить блюда з фастфуду, а також віддають їм перевагу зважаючи на швидкість приготування і зручності вживання. Якщо хочете відкрити точку вуличної їжі в Києві і вас цікавлять ціни на професійне обладнання для кухні, звертайтеся в компанію DSTO. Ми пропонуємо купити:
  • гриль - підійде для приготування гамбургерів, хот-догів, шаурмы, ковбасок і інших блюд;
  • фритюрниці - ароматна картопля фрі, курячі крильця, нагетсы, пампушки завжди мають попит;
  • апарати для приготування солодкої вати або попкорна - така їжа в шані не лише у дітей, але і дорослих;
  • пристрої для приготування курки гриль і багато що інше.

Компанія DSTO робить увесь спектр послуг з облаштування кухні ресторану, кафе, їдальні і введення її в експлуатацію. Продаж оснащення, консультування з приводу вибору, монтаж обладнання, навчання персоналу - усе це ви отримуєте при співпраці.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.