статті
clock_dsto.png 27.04.2022
Кухня з нержавійки: що входить до професійного набору?
Успішний ресторан, кафе та інший заклад громадського харчування, незалежно від свого розміру та специфіки, вражає не тільки смачними стравами, але й бездоганним обслуговуванням.
clock_dsto.png 27.04.2022
Витяжка: особливості експлуатації та популярні моделі
На професійній кухні кафе чи ресторану завжди кипить робота. Тут завжди щось жариться, вариться, тушкується, выпікається.
clock_dsto.png 01.02.2022
Барне обладнання: необхідний перелік позицій
Яке обладнання потбрібне щоб зробити барну зону функціональною та зручною
clock_dsto.png 01.02.2022
Список необхідного обладнання для шкільних їдалень
Що необхідно для облаштування шкільної їдальні, щоб дотримуватися всіх стандартів якості
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стіл з 2-ма полицями з нержавійки
100216
1200 мм
600 мм
850 мм
5010 грн.
Стелаж модульний на 4 полиці
ПК_19
1200 мм
500 мм
1800 мм
6708 грн.
Мийка модульна на 2 секції
ПК_18
1200 мм
600 мм
850 мм
6448 грн.

Купити в Києві обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO


Професійне обладнання для кухні в Києві: особливості комплектації
У починаючих рестораторів, які тільки планують відкрити свій заклад, виникає маса питань. Їх цікавить обладнання, організація робочого процесу, облаштування кухні і залу. Незважаючи на велику кількість тем, що цікавлять, починати треба з головного, а саме - з кухні. Адже саме тут кухарі створюватимуть кулінарні шедеври, які порадують ваших гостей. Відповідно вам слід потурбуватися про те, щоб купити професійне обладнання для кухні в Києві. Далі мова піде про те, яким воно має бути, і для чого потрібне.


Ключове професійне обладнання для кухні
Якщо ви робите перші кроки як ресторатор, складно не помилитися. Адже обладнання для професійної кухні в Києві багато, і моделей з різним функціональним призначенням величезна кількість. Щоб облаштування робочих зон не викликало складнощів, розглянемо оснащення детальніше.
  1. Для гарячого цеху можна купити таке професійне обладнання для кухарів, як промислова плита, конвекційна піч, пароконвектомат, пекарний і розстійна шафа, жарильні поверхні, фритюрниці, гриль і багато що інше. Вибір тієї або іншої техніки залежить від особливостей меню і концепції закладу в Києві.
  2. Для роботи в холодному цеху знадобиться професійне електромеханічне обладнання. Його завдання - оптимізувати робочий процес на кухні. Відповідно слід купити міксер, слайсер, м'ясорубку, машину для нарізки овочів або розкочування тесту і іншу техніку. Кількість обладнання для роботи в холодному цеху залежить від особливостей ресторану або кафе в Києві, величини потоку відвідувачів. Чим більше клієнтів приходять у ваш заклад, тим більше оснащеною має бути кухня. Це дозволить раціонально використати трудоресурси і оперативно виконувати замовлення.
  3. У повсякденній рутині професійні кухні для ресторанів не обійдуться без гастроємностей і інших допоміжних виробів. Їх слід купити для користування в процесі обробки продуктів, приготування блюд, викладення і зберігання їжі. Таке обладнання зручне, легко миється і очищається, не ржавіє і не втрачає своєї функціональності навіть в умовах інтенсивної експлуатації.
  4. До числа необхідного кухонного обладнання для громадського харчування належать модульні меблі і мийні ванни. Виготовляються вони з нержавіючої сталі, яка не окислюється при контакті з різними речовинами і дозволяє дотримуватися гігієнічності.


Це далеко не увесь список професійного обладнання, вживаного на кухні ресторану або кафе в Києві. Вибір оснащення безпосередньо залежить від специфіки закладу. Перш ніж купити професійну техніку для облаштування кухні, слід визначитися з концепцією, меню, кількістю гостей, яких обслуговуватимуть одночасно.


Обладнання для фастфуду: особливості і різновиду

Вулична їжа стала невід'ємною частиною культури живлення не лише в Києві, але і в усій країні. Багато хто любить блюда з фастфуду, а також віддають їм перевагу зважаючи на швидкість приготування і зручності вживання. Якщо хочете відкрити точку вуличної їжі в Києві і вас цікавлять ціни на професійне обладнання для кухні, звертайтеся в компанію DSTO. Ми пропонуємо купити:
  • гриль - підійде для приготування гамбургерів, хот-догів, шаурмы, ковбасок і інших блюд;
  • фритюрниці - ароматна картопля фрі, курячі крильця, нагетсы, пампушки завжди мають попит;
  • апарати для приготування солодкої вати або попкорна - така їжа в шані не лише у дітей, але і дорослих;
  • пристрої для приготування курки гриль і багато що інше.

Компанія DSTO робить увесь спектр послуг з облаштування кухні ресторану, кафе, їдальні і введення її в експлуатацію. Продаж оснащення, консультування з приводу вибору, монтаж обладнання, навчання персоналу - усе це ви отримуєте при співпраці.