Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти
статті
clock_dsto.png 20.07.2023
Пересувна кухня-їдальня. Особливості комплектації
Війна внесла корективи у всі сфери життя, у тому числі у формати організації харчування. З квітня 2022 року на сайті з'явився новий розділ «Комплектація пересувної кухні». Це було зумовлено великою кількістю звернень клієнтів з цієї тематики. У цій статті йдеться про саме про це.
clock_dsto.png 30.06.2023
Промислові плити електричні. Історія актуалізації
Незважаючи на масовий перехід на індукційний принцип нагрівання, ми продовжуємо підтримувати складську програму електричних плит зі сталевими конфорками. І на те є свої причини, про які розповімо у цій статті.
clock_dsto.png 31.05.2016
Лінія роздачі для їдальні: стандарт або ексклюзив
Складно уявити заклад громадського харчування, що працює за принципом часткового самообслуговування, без встановленого безпосередньо в залі обладнання для зберігання, демонстрації і швидкої видачі страв відвідувачам.
clock_dsto.png 14.05.2023
Як вибрати барну станцію. Відмінності та особливості конструкцій
Кількість замовлень коктейлів з настанням тепла в діючих закладах зростає в рази, а якщо мова про сезонний бар, то це взагалі незаперечно - пора подумати про організацію зручної та продуктивної ділянки для приготування барного меню.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стелаж модульний на 4 полиці 1000х400х1800
Артикул: ПК_19
Виконання: DS 2
Довжина:
1000 мм
Ширина:
400 мм
Висота:
1800 мм
В наявності
на складі у Києві
4969 грн.
Мийка модульна на 2 секції 1200х600х850
Артикул: ПК_18
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Києві
8490 грн.
Стіл модульний на 2 полиці 1200х600х850
Артикул: ПК_5
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі у Києві
6691 грн.

Купити в Києві обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO


Професійне обладнання для кухні в Києві: особливості комплектації
У починаючих рестораторів, які тільки планують відкрити свій заклад, виникає маса питань. Їх цікавить обладнання, організація робочого процесу, облаштування кухні і залу. Незважаючи на велику кількість тем, що цікавлять, починати треба з головного, а саме - з кухні. Адже саме тут кухарі створюватимуть кулінарні шедеври, які порадують ваших гостей. Відповідно вам слід потурбуватися про те, щоб купити професійне обладнання для кухні в Києві. Далі мова піде про те, яким воно має бути, і для чого потрібне.


Ключове професійне обладнання для кухні
Якщо ви робите перші кроки як ресторатор, складно не помилитися. Адже обладнання для професійної кухні в Києві багато, і моделей з різним функціональним призначенням величезна кількість. Щоб облаштування робочих зон не викликало складнощів, розглянемо оснащення детальніше.
  1. Для гарячого цеху можна купити таке професійне обладнання для кухарів, як промислова плита, конвекційна піч, пароконвектомат, пекарний і розстійна шафа, жарильні поверхні, фритюрниці, гриль і багато що інше. Вибір тієї або іншої техніки залежить від особливостей меню і концепції закладу в Києві.
  2. Для роботи в холодному цеху знадобиться професійне електромеханічне обладнання. Його завдання - оптимізувати робочий процес на кухні. Відповідно слід купити міксер, слайсер, м'ясорубку, машину для нарізки овочів або розкочування тесту і іншу техніку. Кількість обладнання для роботи в холодному цеху залежить від особливостей ресторану або кафе в Києві, величини потоку відвідувачів. Чим більше клієнтів приходять у ваш заклад, тим більше оснащеною має бути кухня. Це дозволить раціонально використати трудоресурси і оперативно виконувати замовлення.
  3. У повсякденній рутині професійні кухні для ресторанів не обійдуться без гастроємностей і інших допоміжних виробів. Їх слід купити для користування в процесі обробки продуктів, приготування блюд, викладення і зберігання їжі. Таке обладнання зручне, легко миється і очищається, не ржавіє і не втрачає своєї функціональності навіть в умовах інтенсивної експлуатації.
  4. До числа необхідного кухонного обладнання для громадського харчування належать модульні меблі і мийні ванни. Виготовляються вони з нержавіючої сталі, яка не окислюється при контакті з різними речовинами і дозволяє дотримуватися гігієнічності.


Це далеко не увесь список професійного обладнання, вживаного на кухні ресторану або кафе в Києві. Вибір оснащення безпосередньо залежить від специфіки закладу. Перш ніж купити професійну техніку для облаштування кухні, слід визначитися з концепцією, меню, кількістю гостей, яких обслуговуватимуть одночасно.


Обладнання для фастфуду: особливості і різновиду

Вулична їжа стала невід'ємною частиною культури живлення не лише в Києві, але і в усій країні. Багато хто любить блюда з фастфуду, а також віддають їм перевагу зважаючи на швидкість приготування і зручності вживання. Якщо хочете відкрити точку вуличної їжі в Києві і вас цікавлять ціни на професійне обладнання для кухні, звертайтеся в компанію DSTO. Ми пропонуємо купити:
  • гриль - підійде для приготування гамбургерів, хот-догів, шаурмы, ковбасок і інших блюд;
  • фритюрниці - ароматна картопля фрі, курячі крильця, нагетсы, пампушки завжди мають попит;
  • апарати для приготування солодкої вати або попкорна - така їжа в шані не лише у дітей, але і дорослих;
  • пристрої для приготування курки гриль і багато що інше.

Компанія DSTO робить увесь спектр послуг з облаштування кухні ресторану, кафе, їдальні і введення її в експлуатацію. Продаж оснащення, консультування з приводу вибору, монтаж обладнання, навчання персоналу - усе це ви отримуєте при співпраці.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.