Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти
статті
clock_dsto.png 20.07.2023
Пересувна кухня-їдальня. Особливості комплектації
Війна внесла корективи у всі сфери життя, у тому числі у формати організації харчування. З квітня 2022 року на сайті з'явився новий розділ «Комплектація пересувної кухні». Це було зумовлено великою кількістю звернень клієнтів з цієї тематики. У цій статті йдеться про саме про це.
clock_dsto.png 30.06.2023
Промислові плити електричні. Історія актуалізації
Незважаючи на масовий перехід на індукційний принцип нагрівання, ми продовжуємо підтримувати складську програму електричних плит зі сталевими конфорками. І на те є свої причини, про які розповімо у цій статті.
clock_dsto.png 31.05.2016
Лінія роздачі для їдальні: стандарт або ексклюзив
Складно уявити заклад громадського харчування, що працює за принципом часткового самообслуговування, без встановленого безпосередньо в залі обладнання для зберігання, демонстрації і швидкої видачі страв відвідувачам.
clock_dsto.png 14.05.2023
Як вибрати барну станцію. Відмінності та особливості конструкцій
Кількість замовлень коктейлів з настанням тепла в діючих закладах зростає в рази, а якщо мова про сезонний бар, то це взагалі незаперечно - пора подумати про організацію зручної та продуктивної ділянки для приготування барного меню.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стелаж модульний на 4 полиці 1000х400х1800
Артикул: ПК_19
Виконання: DS 2
Довжина:
1000 мм
Ширина:
400 мм
Висота:
1800 мм
В наявності
на складі у Києві
4969 грн.
Мийка модульна на 2 секції 1200х600х850
Артикул: ПК_18
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Києві
8490 грн.
Стіл модульний на 2 полиці 1200х600х850
Артикул: ПК_5
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі у Києві
6691 грн.

Купити в Черкасах обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO


Професійне обладнання для кухні в Черкасах: складові успішного закладу

Вибрати оснащення для ресторану, кафе, бару або їдальні непростою, оскільки треба врахувати різні нюанси. Багато власників закладів громадського харчування в Черкасах роблять поширену помилку, вирішуючи купити професійне обладнання для кухні поступово. Вони не враховують той факт, що оснащення спочатку повинне охоплювати повний виробничий процес. Якщо на кухні закладу в Черкасах нікуди складати чистий посуд або відсутня витяжка, це погіршує роботу персоналу, уповільнює етап приготування їжі.


Що з професійного обладнання для кухні варто купити?

Таке оснащення коштує недешево, тому до процесу вибору варто підійти з усією серйозністю. Що купити з професійного обладнання для кухні, треба вирішувати на етапі формування бізнес-плану ресторану або кафе в Черкасах. Значення матимуть кількість посадкових місць в залі, формат закладу, площа кухні, меню. Зокрема необхідно купити таке професійне обладнання для кухарів, як:

  1. Теплове. Це може бути плита, пароконвектомат, жарильна поверхня, духова шафа, фритюрниця, марміт та інше. Уся техніка буває як електричною, так і газовою. Який варіант професійного обладнання для кухні купити, залежить від ефективності роботи, ціни, умов кухні закладу в Черкасах.
  2. Холодильне. Для зберігання продуктів, заготовок, десертів, готових страв і напоїв рекомендуємо на кухні використати холодильні столи, шафи, морозильні скрині. В них їжа залишатиметься свіжіше навіть в спекотній літній період. А для закладів в Черкасах, де готові страви виставляються в залі, слід купити холодильну вітрину.
  3. Електромеханічне. З метою оптимізації роботи персоналу і збільшення швидкості обслуговування відвідувачів в закладах Черкас, слід купити для кухні професійне обладнання для нарізки (овочерізки), подрібнюючі апарати (кутери), перемішуючі апарати (блендери та міксери).
  4. Техніку для бару. Для повноцінної комплектації слід купити професійну базу під кофемашину, фреш станцію, конструкцію для установки техніки, гірку з підсвічуванням для демонстрації напоїв.
  5. Нейтральне. Тим, хто вирішив відкрити заклад в Черкасах, слід знати, що професійні кухні для ресторанів, окрім техніки, потребують виробничих столів, тумб, мийних ванн, полиць, стелажів, сушок. Також слід купити увесь необхідний інвентар, а саме: гастроємності, каструлі, сковорідки, столові прилади, посуд і багато що інше.

Професійне обладнання для кухні кафе або ресторану в Черкасах представлене в каталозі компанії DSTO. Ми займаємося постачаннями обладнання та меблів для закладів громадського харчування, шкільних і санаторних їдалень, готелів, садків, супермаркетів. Ви завжди можете отримати кваліфіковану консультацію з приводу вибору техніки, скористатися готовими рішеннями. На професійне обладнання для кухні ціни залежать від комплектації, набору функцій, матеріалу виготовлення. На сайті представлені позиції в наявності або під замовлення. Доставка в Черкаси здійснюється транспортною компанією.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.