Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти
статті
clock_dsto.png 16.04.2025
Виробничий стелаж з нержавійки: як вибрати й де купити

Коли ви обираєте обладнання для ресторану, їдальні або кафе, важливо розуміти: тут дрібниць не буває. Навіть такий простий предмет, як виробничий стелаж із нержавійки, впливає на швидкість роботи, порядок і санітарні норми на кухні. Напевно вам уже знайома ситуація, коли місця катастрофічно не вистачає, а працювати доводиться швидко. Саме тому більшість закладів в Україні переходять на виробничі стелажі з нержавіючої сталі.

clock_dsto.png 16.01.2025
Теплове обладнання для підприємств громадського харчування

Професійна кухня сьогодні стає не тільки ефективнішою, а й розумнішою. Нові технології роблять процес приготування простішим, швидшим та економічнішим.

Наприклад, енергоефективність. Сучасні моделі професійного теплового обладнання споживають на 20-30% менше енергії. Це не тільки приємно для вашого бюджету, а й екологічно. Якщо ви замислювалися про зниження вуглецевого сліду, це ваш варіант.

clock_dsto.png 26.12.2024
 Обладнання для їдалень: як оптимізувати роботу

На сайті DSTO на вас чекають справжні помічники — від варильних котлів до витяжних парасольок з жировловлювачами. Тут легко знайти все професійне обладнання для їдалень: від простого виробничого столу до суперфункціонального пароконвектомата. Усе це з нержавіючої сталі, яка витримує все — від киплячої води до суворого погляду кухаря.

Секрет успіху вашої їдальні — це поєднання якісного обладнання та вміння з ним працювати. А ми підкажемо, як обрати найкраще.

clock_dsto.png 18.10.2024
Як вибрати ванну мийну для громадського харчування
Мийні ванни виробничі з нержавійки — це обов'язковий елемент будь-якого підприємства громадського харчування: ресторану, кафе, їдальні чи пекарні. Ці ванни використовуються для миття посуду, кухонного інвентарю і навіть продуктів. Основний матеріал, з якого виготовляються ці ванни, — нержавіюча сталь.
Сортувати за:
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1000х600х850 Техма
Артикул: 790100
Виконання: DS 3
Довжина:
1000 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
10137 грн.
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1200х600х850 Техма
Артикул: 790101
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
11625 грн.
Тумба з бортом та розсувними дверима<br> (дно та проміжна полиця) 1500х600х850 Техма
Артикул: 790102
Виконання: DS 3
Довжина:
1500 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Дніпрі
13950 грн.

Купити в Черкасах обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO


Професійне обладнання для кухні в Черкасах: складові успішного закладу

Вибрати оснащення для ресторану, кафе, бару або їдальні непростою, оскільки треба врахувати різні нюанси. Багато власників закладів громадського харчування в Черкасах роблять поширену помилку, вирішуючи купити професійне обладнання для кухні поступово. Вони не враховують той факт, що оснащення спочатку повинне охоплювати повний виробничий процес. Якщо на кухні закладу в Черкасах нікуди складати чистий посуд або відсутня витяжка, це погіршує роботу персоналу, уповільнює етап приготування їжі.


Що з професійного обладнання для кухні варто купити?

Таке оснащення коштує недешево, тому до процесу вибору варто підійти з усією серйозністю. Що купити з професійного обладнання для кухні, треба вирішувати на етапі формування бізнес-плану ресторану або кафе в Черкасах. Значення матимуть кількість посадкових місць в залі, формат закладу, площа кухні, меню. Зокрема необхідно купити таке професійне обладнання для кухарів, як:

  1. Теплове. Це може бути плита, пароконвектомат, жарильна поверхня, духова шафа, фритюрниця, марміт та інше. Уся техніка буває як електричною, так і газовою. Який варіант професійного обладнання для кухні купити, залежить від ефективності роботи, ціни, умов кухні закладу в Черкасах.
  2. Холодильне. Для зберігання продуктів, заготовок, десертів, готових страв і напоїв рекомендуємо на кухні використати холодильні столи, шафи, морозильні скрині. В них їжа залишатиметься свіжіше навіть в спекотній літній період. А для закладів в Черкасах, де готові страви виставляються в залі, слід купити холодильну вітрину.
  3. Електромеханічне. З метою оптимізації роботи персоналу і збільшення швидкості обслуговування відвідувачів в закладах Черкас, слід купити для кухні професійне обладнання для нарізки (овочерізки), подрібнюючі апарати (кутери), перемішуючі апарати (блендери та міксери).
  4. Техніку для бару. Для повноцінної комплектації слід купити професійну базу під кофемашину, фреш станцію, конструкцію для установки техніки, гірку з підсвічуванням для демонстрації напоїв.
  5. Нейтральне. Тим, хто вирішив відкрити заклад в Черкасах, слід знати, що професійні кухні для ресторанів, окрім техніки, потребують виробничих столів, тумб, мийних ванн, полиць, стелажів, сушок. Також слід купити увесь необхідний інвентар, а саме: гастроємності, каструлі, сковорідки, столові прилади, посуд і багато що інше.

Професійне обладнання для кухні кафе або ресторану в Черкасах представлене в каталозі компанії DSTO. Ми займаємося постачаннями обладнання та меблів для закладів громадського харчування, шкільних і санаторних їдалень, готелів, садків, супермаркетів. Ви завжди можете отримати кваліфіковану консультацію з приводу вибору техніки, скористатися готовими рішеннями. На професійне обладнання для кухні ціни залежать від комплектації, набору функцій, матеріалу виготовлення. На сайті представлені позиції в наявності або під замовлення. Доставка в Черкаси здійснюється транспортною компанією.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.