Ванни мийні 3-секційні з нержавіючої сталі

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Обладнання для шкільних їдалень
Фільтри
Довжина
Ширина
Висота
Тип мийної чаші
Глибина чаші
Наявність нижньої полиці
Матеріал робочої поверхні
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
статті
clock_dsto.png 17.11.2021
Нержавіючі меблі для їдальні: нейтральне обладнання від виробника
Як вдало вибрати та купити нержавіючі меблі для їдальні та інше нейтральне обладнання
clock_dsto.png 27.04.2022
Кухня з нержавійки: що входить до професійного набору?
Успішний ресторан, кафе та інший заклад громадського харчування, незалежно від свого розміру та специфіки, вражає не тільки смачними стравами, але й бездоганним обслуговуванням.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності

3-секційна мийна ванна – чисто та комфортно працювати

Мийна ванна – обов'язкове обладнання підприємств громадського харчування, які виготовляють і продають готову їжу або напівфабрикати. Вибір такого обладнання великий, відмінності – у кількості секцій, якості матеріалів та виготовлення. Оптимальний варіант – 3-секційна мийна ванна. Звичайно, допустима й інша версія, оскільки вибір визначається можливостями закладу, його прохідністю, площею кухні та кількістю позицій у меню. Але насправді саме трисекційна мийна ванна з нержавіючої сталі є найзручнішою.

 

Купити 3-х секційну мийну ванну з відповідними характеристиками – легко, якщо знати, що шукати

Саме таке обладнання підходить для організації роботи кухні або спеціальної робочої ділянки. Воно орієнтоване на інтенсивний робочий режим та обслуговування великої кількості клієнтів. У компанії DSTO можна купити трисекційну мийну ванну, яка відповідає вимогам закладів громадського харчування або харчових цехів:

  • з міцним каркасом, що дозволяє поставити мийку в будь-якому зручному місці;
  • стандартної висоти – для нормальної роботи персоналу;
  • з легким під'єднанням до водопроводу та каналізації;
  • із застосуванням відповідних матеріалів, зокрема, нержавіючої сталі;
  • зі скрупульозним опрацюванням всіх елементів та ділянок.

Будь-яка 3-х секційна мийна ванна виконується з нержавіючої сталі марки AISI 304. Вона використовується для виготовлення робочої поверхні з раковинами. Сталь ця жароміцна та стійка до корозії, а також впливу будь-яких речовин, у тому числі кислот. Ця марка нержавіючої сталі містить великий відсоток нікелю та хрому. Завдяки останньому на поверхні утворюється оксидна плівка, яка якраз і забезпечує стійкість до дії хімічно активних речовин. Така трисекційна мийна ванна підходить для розморожування продуктів та миття посуду. Корпус та додаткові елементи – полиці тощо – виконуються з харчової або технічної нержавіючої сталі або за допомогою оцинковування. Будь-який із цих матеріалів має відповідні сертифікати, що дозволяють виробництво обладнання для харчової промисловості. Проте поєднання різних типів матеріалів в одній конструкції говорить про економне виконання. Справді, це дещо здешевлює вироби. Але ніяк не впливає на їхні властивості та функціональність.

 

Розміри та способи виготовлення мийної ванни

Компанія DSTO пропонує купити трисекційну мийну ванну із нержавіючої сталі з різноманітними параметрами. Асортимент достатній, щоб вибрати потрібний варіант для успішного розміщення на кухні або в цеху. Ціна 3-х секційної мийної ванни залежить від складності та варіанта виконання, кількості матеріалів, комплектуючих та опорних деталей, розмірів. Якщо пропозиція купити вже зроблену мийну ванну на 3 секції не влаштовує, можна замовити модель з параметрами, які вас задовольнили б. Компанія DSTO йде назустріч клієнтам. Хоча навіть стандартні розміри 3-х секційної мийної ванни досить варіативні:

  1. Довжина. Від 1400 до 2000 мм. Довжина кожної із секцій може бути як однаковою, так і різною. На кухню або в маленький цех поставити мийку на 3 секції цілком реально. Тим більше що вона реалізує відразу 3 процеси – замочування, миття та полоскання посуду. Це чудово оптимізує роботу.
  2. Ширина. Може бути 500, 600 чи 700 мм. Співвідношення ширини та довжини можуть бути різними. Це дозволяє купити ванну з оптимальними габаритами.
  3. Глибина. Типова і становить 280 чи 400 мм. Можна виготовити обладнання завглибшки 250 мм. Такі розміри економлять місце під секцією, куди можна помістити кухонне начиння або інші предмети.
  4. Висота. Стандартна та дорівнює 850 мм. Її достатньо для нормальної роботи середнього зросту людини.

Найбільш популярні 3-х секційні ванни розмірами 1500х600 та 1500х700, глибиною 280.

 

Вони виконуються двома методами:

  1. Штампування.
  2. Зварювання.

Штампування або лиття недешеві. Виріб виготовляється із цільного листа. У нього немає швів та стиків, що забезпечує максимальну герметичність. Такі мийні ванни в Україну постачаються з інших країн. Якщо для виробництва важливі суцільнотягнуті вироби, то штамповані мийки – єдиний варіант. Для харчової промисловості це не так важливо, тому можна обійтися дешевшими звареними ваннами. Вони мають шви, але вони надійні і довговічні.

 

Визначтеся з розмірами та конфігурацією мийки

До вибору потрібної мийки краще приступати після того, як укомплектуєте кухню технологічним обладнанням. Половина успіху у цій справі – правильні виміри та розрахунки. Щоб зробити все самому, потрібно виміряти:

  • довжину – відстань зліва направо;
  • ширину, щоб помістити мийну ванну врівень з іншим обладнанням;
  • глибину, що визначається габаритами посуду;
  • борт, який є обов'язковим біля стіни, можливий з боків;
  • перешкоди, які заважають встановленню мийного обладнання, як, наприклад, каналізаційні труби, підвіконня, батареї;
  • каналізація, яка може виходити з підлоги чи зі стіни, цим визначається необхідність обв'язування.

Мийна ванна комплектується пристінним бортом. Завдяки йому надійно фіксується. А ще борт захищає стіну і підлогу від вологи та бруду. Деякі версії доповнюються полицею внизу. Така конструкція оптимізує простір на кухні, якщо, звичайно, труби не перешкоджають їхньому розміщенню. На полиці можна поставити велику кулінарну тару. Ціна такої трисекційної мийної ванни дещо вища. Проте купівля додаткових полиць коштуватиме дорожче. Без них неможливо ефективно організувати зберігання великих предметів на кухні. Загалом купити 3-х секційну мийну ванну актуально для закладів громадського харчування з великим потоком клієнтів. Вона може бути корисною і для невеликих закладів, як, наприклад, тих, де готують снеки або в яких є мінібар.