Трохи нагадаємо про те, що таке мийка виробнича, її характеристики та особливості. Ванни мийні відрізняються за кількістю секцій, за розміром і глибиною секцій, а також за наявністю таких допоміжних елементів, як стільниця робочої поверхні, нижня полиця, зашивки, двері. Всі ці параметри є ключовими у формуванні запиту на підбір мийки промислової. Якщо мова про мийного кухонного посуду, то необхідно вибирати глибину секцій 400 мм і не розглядати нижню полицю опційно. Якщо мийка виробнича встановлюється як допоміжна в одному з цехів, то цілком достатньо глибини 280-300 мм і під мийкою вже можна передбачити додаткову полицю. Якщо виробнича ділянка якимось чином проглядається відвідувачами або ж вимоги замовника такі, мийку промислову можна виконати у вигляді тумби, але без задньої зашивки для можливості подальшого її підключення. Для визначення корисного робочого розміру не забувайте забирати так звану відбортівку - технологічний відступ по краях. Ліворуч, праворуч, спереду він становить 50 мм, а ззаду (для установки змішувача) - 100 мм. Тобто мийка промислова з габаритами 700х700х850 * 400 мм має розмір мийної секції 600х550х400 мм.
Тепер до нашої складкої програми. До неї відносяться позиції, представлені нижче. При цьому асортимент постійно розширюється, тому визначайтеся з тим, яка мийка виробнича максимально задовільняє ваші потреби і телефонуйте нам. Ми контрольно звіримо, чи зробили ви оптимальний вибір, і допоможемо його підкоригувати.
